Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Carla eu dau raportul vinerea (ca in primele saptamani atunci vedeam progresele in dieta)!

Saptamana asta m-am mentinut la 49, ceea ce e bine pt ca am avut 2 seri in care am iesit din program si am mancat cam tarzior si cam multisor!

Codrutza cred ca o sa incerc si eu apa cu lamaie in loc de apa chioara !

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

eu regret ca nu am incercat faza cu lamaile mai demult. astazi, de ex, am fost plecata toata ziua de acasa si.....nu am papat. am ajuns pe la 10.30 si cand am vrut sa mananc, barbatu-miu, care e nutritionistul meu mi-a zis sa nu mamanc asa tarziu. am facut o lamaie, am baut si ceai verde si.............sunt fericita ca am rezistat. am inceput sa-mi bag in cap urmatoarle cuvinte - MANANC DECI MA ABTIN- care e si un titlu de carte acum, dupa cum stiti. si....merge!
mi-e teama sa ma urc pe cantar, deoarece as fi dezamagita sa vad ca inca nu a scazut sub 60kg! cand voi avea curaj...... o sa va zic.
mai prost stau cu apa! mai mult de 1 l si juma pe zi.....nu prea intra!!!
voi? reusiti mai mult?
va pup pe toate si.....succes!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

codrutza,ce bine ca ai un sot care te sustine.Al meu e bun doar la oferit surprize iar eu cu greu ma abtin
carla,burtiera ajuta si pt.spate.Am si eu una si daca zici ca e buna si pt. spate ar trebui sa-l incerc.
Eu lucrez mai tot timpul la calculator si de multe ori am dureri de spate
eu m-am cantarit pe 15 feb.dar nu am slabit nici un gram,ma gandesc sa incep regimul Scarsdale dupa Luna Plina,cam peste o saptamana

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

codrutza,ce bine ca ai un sot care te sustine.Al meu e bun doar la oferit surprize iar eu cu greu ma abtin
carla,burtiera ajuta si pt.spate.Am si eu una si daca zici ca e buna si pt. spate ar trebui sa-l incerc.
Eu lucrez mai tot timpul la calculator si de multe ori am dureri de spate
eu m-am cantarit pe 15 feb.dar nu am slabit nici un gram,ma gandesc sa incep regimul Scarsdale dupa Luna Plina,cam peste o saptamana

Ajuta si la spate burtiera. Eu am una lata care e super pentru spate, si mai ales la CM e mana cereasca fiindca pe mine ma doar toate oasele in perioada aia!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Mare liniste!
se pare ca luna asta nu e prea prielnica pentru slabit,daca luna trecuta tot grupul a slabit 38 de kg.acum abia 5 kg.
oricum luna mai are 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

buSe_dulci prezenta la raport cu numai 61 de kg

Mergi la inceput

buse_Dulci,nu fi suparata - vine primavara si vei primi un nou avant.
Din pacate kg.se duc mai usor doar la inceput dupa care e mai greu
important e sa nu te lasi pagubasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Poate totusi ar trebui sa ma inscriu si eu aci la voi, dar sa nu ma certati prea tare pleaseeee
deci am 1,60 m si 61,5 kg (acu) trebuie sa ajung la 57kg. Numai ca nu stiu cum se raporteaza, la ce interval de timp trebuie sa dau nr de kilograme?? LUna 75 - frumos mai scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Raportez 54,7Kg, deci dat jos 1,3Kg, sper sa tina treaba! De pe 21 incep si cura cu boabe de orez! Bafta tuturor!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Vai de mine , dar voi ce inaltime aveti ca ma apuca disperarea cand vad ce putine kg aveti

Mergi la inceput