***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri.Am luat o pompita dar nu ma lasa sa ma ating de nasul lui nici macar sa-l sterg.
I-am pus vibrocil din nou (tot vu urlete)si stranuta des. sper sa scoata cat poate

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
Astept vesti despre coletul LR!Eu deocamdata n-am primit nimik nici macar din 10!

Alina, stai linistita, ca eu am primit azi aviz pt coletul din 10; trebuie sa apara si la tine.

Voi ce fel de fier mai dati la bebei? Ca pediatra mi-a zis azi sa-i dau Fe Haussmann, dar am cautat peste tot si nu am gasit. Am inteles ca nu se mai fabrica. Si o farmacista mi-a recomandat Pharma Ferrum de la Terapia. Dar trebuie sa intreb pediatra.

Mara are 8,930 kg, dar nu am masurat-o.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Madi, am vazut calendarul, chiar vroiam sa te intreb daca e ok sa-l trimit si eu prietenelor mele, e superb....

Multumim pentru urarile de azi ! Noi suntem tare mindre ca avem 8 lunisoare...Felicitari celorlalti sarbatoriti de azi , sa aveti parte numai de bucurii din partea puiutilor !

Bogalina, noi folosim Huggies, acum folosesc numarul 4, uneori are urme la bulanele, dar cred ca il pun eu mai strins pentru ca se misca intr-una. Eu sunt multumita, sunt cele normale dar stiu ca au si alt model mai flexibil...zic ei, nu am incercat. Servetele tot Huggies folosesc, fara miros...nu reusesc s-o spal mereu cind schimb diapers-ul, se misca si imi e teama sa nu se loveasca, poate cind e mai mare...dar pina acum ne-am impacat bine cu servetelele.

Elteka, cum merge cu papa? Eu i-am dat azi 1 lingura de iaurt 3% grasime, a mincat, sa vedem cum reactioneaza...

Fetele care dau iaurt, voi le dati o data pe zi ? Eu i-am dat dimineata, cu cereale.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by angelabv

Madi, am vazut calendarul, chiar vroiam sa te intreb daca e ok sa-l trimit si eu prietenelor mele, e superb....

Bineinteles ca poti sa il trimiti!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare referitoare la mancare, a facut cineva galuste de gris doar cu galbenus? Mica parca tu spuneai ca vrei sa faci supita cu galuste (sper sa nu te confund)...ai facut pana la urma?!

Eu nu stiu cum sa fac sa o conving pe Ana sa manance si ea fructe ..si in general si altceva in afara de lapte, cereale si iaurt

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

cum pot sa vad si eu calendarul, eu nu stiu sa intru pe e-mailul comun?
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Graviduta - Ferrum Hausmann avem si noi, l-am gasit greu, pe Bd. Ghencea, dar era la sfarsitul lunii noiembrie. poate mai ajung maine acolo si intreb, daca stiam de azi... Mie de FIERSOL mi-a mai zis pediatra, nu stiu cum se scrie exact, dar pt ala aveam alt nr de picaturi de dat decat la Ferrum Hausmann, parca mai multe/zi.

Alyna24 - nici eu nu am primit aviz pt coletul din data de 10, dimineata nu era la posta, poate o fi venit azi.

Petit foloseste Huggies Classic nr 4 dar i-au facut o mica iritatie la spate, unde au astia elasticul. La fel foloseste si Happy nr 2, care au elastic si in fata si in spate, uneoru se mai irita tot la spate. In orice caz ambele mi se par mai lejere, mai mari decat Pampers nr 4+, care totusi sunt mai subtirele, mai finute, merg cand il scot afara, pe sub hainute "de oras". Petit are 8,750 kg la 8 luni. Multumim pt urarile primite!

Incerc sa-mi revin pt ca Petit a fost in "greva sugarului" 4 zile, a fost desul de rau pt amandoi.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tudorcatalin

cum pot sa vad si eu calendarul, eu nu stiu sa intru pe e-mailul comun?
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Magda daca iti activezi PM iti trimit adresa si parola, sau daca vrei, da-mi adresa ta de mail si ti-l trimit direct.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am uitat sa zic ca Pampers il irita deasupra copanelor, pe lateral. Asa ca ii mai alternez si eu, am din toate 3 felurile in casa.

Angelabv - La Multe Lunisoare Nicolei!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Madi, trimite-mi si mie adresa si parola .
prea multe lucruri tentante se intimpla acolo. merci anticipat.

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput