hi, hi... si eu ma miram de ce mi-au sters poza in care ii dadeam papica(san)lui Darius... am vrut sa ma laud si eu ca am alaptat candva .,.. dar nu mi-a iesit...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
multumesc pentru primire.
mi s-a parut ca discutati despre constipatie la bebelusi? si alexandra are aceeasi problema de la 3 sapt si cu tot cu tratament nici acum nu a reusit sa-si revina la normal. a, sa nu uit, e hranita exclusiv la san.nu vrea ceai de nici un fel si nici lapte praf.
ROXANA fruntea sus ,trece ea si saptamana asta ,mai ales cand sti ca la sfarsitul ei sunteti la munte .
O sa ne lipsesti ,iar la intoarcere o sa ai de citit cred ca vreo 7 capitole
,asta daca nu te descurci sa intri de pe acolo .
In alta ordine de idei si Teuta face 2 scaune pe zi de cand am inceput diversificarea ,dar nu foarte moale .
Roxule, scuze, pacatele mele... Nu sunt soro 2.800.000, ci numai 280 de mii de lei vechi, recte 28 lei nou-nouti... Si, desigur, 180 de mii de lei vechi-vechiuti... Pai tu imi spusesi ca vrei sub un milion si eu ma dadeam rotunda ca ti-am gasit cu aproape tri???? Halal ajutor iti trageam, ieste?
Micul Yannis creste mare
Fac repede, repede capitol, ca vad ca aveti chef de vorbe. Pe urma ma duc sa-i fac baie delfinului.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Anaaaaaaaaaaaaa, era sa ne batem in capitole noi . Iti las onoarea.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
ancuto...bine ai venit...iete ca mai am colege noi de-aici de unde se-agata harta-n cui
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007