Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, sa o iau oe rand: 1. direct in gura, 2 nu, 3 nu. Si nici suc de mar. Bravo pt bebe lungan.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andreea si eu m-am tuns si tot pica. Nu ma mai suportam si intr-o seara dupa baie am bagat foarfeca, mai rau e ca acum s-a facut cald si nu pot umbla cu caciula dar trebuie sa astept sotul ca nu are cu cine sa sta asta mica. Cu aia mare in nici un caz ca are niste idei de nu se poate, cred ca mai periculosi sunt astia mari vrea sa o puna in fundulet ca parca sta, sa o ridice in picioare aseara vroia sa-i dea sa guste din mancarea ei si altele.Referitor la vigantol si eu tot asa il dau pe limbuta, oscilo din ala nu am de gand sa-l dau preventiv, iar flor pt dintisori la fel, cea mare nu a luat si nu am avut probleme cu cariile cred ca tine si de mostenire. Iar la olita nici gand de la varsta asta eu stiam ca nu e recomandat, la fel cea mare am obisnuit-o mai tarziu dar f repede si usor, nu mai tin minte exact cand.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Rox,mulsumim de complimente!Si mie mi se pare ca e finut si dragutz ca o fetitza!Ca doar e puiul meu de cioara
Vaaai,ce dulce si iubaretz e si puiutzul meu,ce ne dragalim noi reciproc si schimbam priviri pline de sentimente!E splendid!

Maria,primim,primim!Daca zici ca faci prajituri,vezi ca socroseniei(adica moi) ii plac alea sarate,nu dulcegarii;sau daca stii sa faci eugenii,nu m-as supara!Iti dai seama:si mama si nevasta Teodora,ce-o sa aiba fimiu!!Hihihi!

Myral,bine ai revenit ,iubita!

Andreea, Vladimirul cel lungan!
Referitor la intrebari:
1.Vigantolul mi s-a specificat a-i fi dat direct in guritza
2.Zymaflour-inca n-am discutat despre dintuci ca e prea mic!
3.Oscilococcinum-asa preventiv?Pai ce sens are sa-l indop aiurea?O fi el remediu homeopat,dar totusi!
Vezi si tu ce zic fetele.Desi mama mea e farmacista,atat eu cit si soramea am fost ,,tratate'' cu extrem de putine medicamente.Eu am fost mai ,,clocita'',la modul ca faceam des amigdalita pultacee si implicit penicilina injectabil si moldamin,dar sor'mea are 25 ani si nu are testare la antibiotic,inafara de polidin si vaccinuri,ea nu a facut nicio injectie.Ea e campioana la nas infundat,are o rinita ceva!
Asa ca nici eu nu-i dau puiului nimic,doar de dragul de a fi in trend!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andreea:
eu dau vigantol in gurita.
olita mi se pare o idee f f proasta, sfincterele se maturizeaza dupa un an, chiar un an jumate. Dezvatatul complet de pampers nu se face de obicei inainte de 2 ani jumate.
suc de mere este exact difersificare. E f acid si eu nu voi da lui Gheorghe, pt ca mi se paregreu de porcesat.
Laptele de mama contine toate vitaminele si mineralele necesare.
ma iertati, da sunt pe fuga, de aia sunt telegarafica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Annisia am intrat pe site la helpnet si au in tot Bucurestiul vigantol...asa ca nu a disparut inca de pe piata

In alta ordine de idei am sunat si eu la medicul pediatru si printre altele mi-a spus ca as putea sa ii dau suc de mere cu portocale (ori unul ori celalalt) diluat 1/1 cu ceai ca si aport de vitamine.Sa incep initial cu 15 ml si sa vad cum reactioneaza bebe. Nu stiu ce sa zic...o sa ma mai gandesc.

Totusi bebe a inceput sa ceara din ce in ce mai des la san, cateodata la 1 ora, iar noaptea avem zile in care se scoala din 3 in 3 ore, dar si zile in care doarme in jur de 7 - 8 ore (vad ca zilele astea incep sa se rareasca)

Aseara am facut o tampenie... ma strans sotul meu in brate prea tare si mi-a presat un san de ma doare si acum, de fapt ma arde, cred ca cumva mi l-a prins intre corp si mana....nu imi dau seama. M-a durut asa de tare ca am inceput sa plang. Saracu' de el s-a si speriat Imi vine sa urlu....sper sa nu patesc ceva...dar oricum cred ca o sa bag o ecografie

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Rita fetelor va multumesc la toate pentru sfaturi pe care le-am si urmat si totu a fost un succes astazi suntem programati la doctor dar bineinteles ca nu mai merg nodulu sa tras si durerea a disparut

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iote mai la ele ce se distreaza fara mine, si eu stau sa ii socresc pe aia cu zapada de pe casa. Mai venira o tura si cica nu se poate curata ca tot mai e gheata pe tigla si cade tigla daca forteaza. Adica vin si maine. Nu care cumva or mai vrea ceva banaret si maine?

Alehiam, pai carutul meu e numai spre exterior. Ma rog, la noi oricum cei din afara sunt mici purtatori de boli comparativ cu sora-sa.

Sim, cum spuneam, noi tre sa il ferim mai degraba de noi, de sora cu muci si tati tusitor.

Andreea si Sim, uitasem sa va zic. Am terminat de aseara si Mistery of Shark Island. Ma plictisesc. Ma mai chinui cu Syberia 2, incerc fara hinturi, am reusit sa trisez numai o data dar acum chiar sunt plictisita sa il prind pe youki ala. Asa ca heeeeeelp! Andreea, nu ma lasa cu ochii in soare cu torentul ala. Sa nu uit, pentru ambele, am gasit alte 2 jocuri in stil MCF, se numesc Hidden Expedition - Everest si Titanic. Voi daca tot va descurcati cu torente si altele, va rog procurati-le si pentru mine sau macar desteptati si atehnica din mine sa presteze singurica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Roxule, vorbeam de marsupiu:))... cu fata spre mine sau de exterior

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,am sunat si eu ieri si era ,,out of service''!Ma mir ca ti-a raspuns cineva!Da' de unde tre' sa vina banii?

Myral,au am primit alocatia de 2x pina acum,adika,la timp!
Aia 6 mil,sper sa-i iau din iulie incolo!
a propos,gagici:a primit luni mail de la sefii mei din Grecia,ma intrebau respectuos cind ma intorc la servici?Nu-mi puteam crede okilor,ma umplusem de spume,nu are asta mic decit 3 luni si ei ma vor la job?no way!
Le-am raspunsd f elegant,fara a da o data exacta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, beton toale, sa le poate sanatos. Geaca aia ne-ar fi si noua utila. Azi nu am cum sa merg, vorba fetelor nu il mai scot in aglomeratie. Incerc maine dimineata cat il las cu taica-sau, poate mai gasesc ceva. Auzi, dar pantalonii aia par subtirei in poza, zici ca sunt flausati?

Alehiam, dulce foc Robert! Vaz ca voi ati avut grija de bipu lui cu toale pentru zapada si pe al meu il lasi sa inghete ca o asasinezi pe Annisia. Bineeeee!

Gabitz, noroc ca erai singura pe dupa canapea! Sau cine rade alaturi e fratiorul? Asta sunt eu...adica singura la parinti.

Myral, initial si Alex il voia pe tati. Zicea ca ea se marita cu tati sau cu cineva exact la fel. Dar dupa ce s-a lamurit ca tati a facut un BB cu mine a concluzionat ca el e iubitul meu. Dar ma tot intreaba daca totusi el nu e fratele meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput