Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3
continuarea de la
capitolul 1
capitolul 2
Bretonica eu n-am plecat departe...dar pot sa fiu mai aproape de voi daca mi-as mai lua un calculator.
In rest...ce sa va spun, simt si eu ca am slabit putin, dar la mine se vede mai greu...ca sunt prea multe kg. Ar trebui sa merg si eu la o sala...dar deocamdata nu am posibilitate!
Va pup si o duminica placuta
Noi doi...
Raspunsuri
bretonica spune:
:-(((((....ciao fetizele...la mine toate bune,v-am vedea maine dimineaza cu cite kg minus voi ramane intr-o spt..si daca nu va suparazi ar fi bine sa da-ti raportu si voi...pe maine fetizele...pupice la fetizeeeeeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
angelica67 spune:
buna fetelor , sunt noua pe aici , dar vad ca suntem destule care vrem sa slabim ..........se stie ca nu trebuie sa mincam , dar cine e pofticios ca mine ......ca mine , cu pastile chinezesti-Super slim ! voi ati incercat capsule din astea? la noi in timisoara sunt foarte multe fete care iau si au slabit cu ele ........... sotul meu a dat jos 9kg intr-o luna , eu deabia 5 kg , dar o sa continui cind mai pun ceva bani deoparte pt ca sunt destul de scumpe ..180 ron pt 1 luna , nu e deici de colo , nu?
bretonica spune:
angelika bine ai venit in clan-ul nostru...nu stiu si nici macar nu am auzit de pastilele alea,dar stii ca se poate slabi si fara pastile???EU SUNT UNA DINTRE PERSOANELE CARE MOARE DUPA DULCIURI...SI NICI DE LA ALTELE NU SE DA DEOPARTE...eu as manca tot timpul...dar se poate slabi si fara pastile,noi(eu cu aly)incercasem cu reductil...foarte cunoscute in toata lumea,dar cu f.multe contraindicaziii...asa ca ne-am hotarat sa slabim fara acele pastile,dar prin sport si mincat sanatos,si sa stii ca funczioneaza,ai putea incerca si tu cu noi...izi dam si un site unde sa mergi sa citesti si sfaturile lui ale..acolo da si niste pastile ptr accelerarea metabolismului sunt si antioxidante si un hepatoprotector...incearca ca noi,si se mananca f. bine..nu se mai sufera de foame si se si slabeste..eu am intr-o spt 2 kg date jos...sper sa raman asa si pana maine...ca azi am mincat niste clatituze cu brinza(ihihihi)....trebuie un pic de bunavoinza...NOI SUNTEM AICI SA LUPTAM!!!!...vrei SA LUPTI CU NOI?...izi dau siturile care le gasise aly cu ceva timp in urma,sunt f.interesante..da o tura pe acolo,iar daca vrei sa ramai cu noi,atunci...BINE AI VENIT!!!
http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/11077/Sfaturile-lui-AlexP-colectie-de-posturi-foarte-UTILE/...IAR CELALALT ESTE http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php
pupice la fetizeeeeeeeeeeeeeeee
bretonica spune:
SUPER SLIM
Produs natural pentru sl#259;bit
Supliment dietetic având ca principiu activ de baz#259; chitosanul, fibr#259; natural#259; insolubil#259; din carapacea crustaceelor marine. Absoarbe gr#259;simile ingerate si stimuleaz#259; reglarea a colesterolului.
Crom picolinatul promoveaz#259; arderea a carbohidratilor si lipidelor ajutând deci la mentinerea greut#259;tii corporale. Acesta îns#259; genereaz#259; si o stare de satietate si reduce nevoia de dulciuri f#259;când orice diet#259; mai usoar#259;. Ananasul are un rol diuretic si anticelulitic, fenicolul este carminativ, calmant gastrointestinal.
SUPER SLIM este indicat în cadrul dietelor de sl#259;bire, obezitate si hiperponderabilitate moderat#259;, împreun#259; cu un regim alimentar moderat si exercitii fizice.
Mod de administrare: Adulti si copii peste 16 ani, 3 tablete pe zi, câte una cu 15-30 de minute înainte de mas#259;, în cure de 4-6 s#259;pt#259;mâni.
Fiecare comprimat contine: chitosan (500 mg), crom picolinat (80 #956;g), ananas - extract standardizat (5 mg), fenicul - e.s. (6 mg)
Prezentare:
30 comprimate
Producator :
Helcor
Pret cu TVA: 33.45 lei
http://www.pcfarm.ro/produs/1985/SUPER-SLIM----Helcor
astea sunt angelica'...aici costa mai nimica,vezi?
bretonica spune:
RECORD!!!FETIZELE STIZI CA DE DOUA ZILE BEAU 4 LITRI JUMATE DE APA SI CITE UN LITRU DE CEAI ANTIADIPOS LA ZI?DECI IN TOTAL 5,5LITRI DE LICHID...IN VIAZA MEA NU AM BAUT ATATA LIKID...nici cele 20 de zile ale mele de reductil nu imi facea atata sete...dar sa nu va zic ca fac naveta la baie^_^...va pupacesc...pe maine...kisssss
Isa_Cris spune:
Neata fetelor...am slabit si eu saptamana trecuta 3,5 kg!
Bine...stiu ca prima saptamana se da cel mai usor jos, dar...eu m-as multumi sa scap de 6-7 kg pe luna!
Va pup!
Noi doi...
bretonica spune:
BRAVA ISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....TE PUPPPPPPPPPPPPP...EU AM SLABIT DOAR 2 KG...DAR SUNT SUPER SUPER MULZUMITA!!!TU ALYYYYY?....NE AUZIM MAI TARZIU PLEC LA SERVICI ACUMA...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
alyynna21 spune:
buna la fetite.........felicitari isa ...esti tare!!!...felicitari si tie breto...doamne 5 l de apa!!!!! unde iti intra?.....eu cred ca de-abia ii beau intr-o saptamana......am dat si eu 2 kg jos....dar stiti cum a fost saptamana mea....spre rusinea mea nu am tinut chiar o dieta din cauza gripei......dar de acum incolo nu mai imi permit nici macar un sambure de samanta in plus ......nu se mai poate ...vine vara in curand si eu mai am putin si plesnesc......daca nu o sa mai intru asa des ca inainte sa nu va suparati pe mine dar am foarte mult de lucru la serviciu......si in plus fata de asta am intrat si intr-o depresie de nush ce-i cu mine......nu ma intrebati de ce ca nu am nici o explicatie,,,,,,,nu ma recunosc nici eu........eu care nu as fi stat in casa nici 10 minute acum nu ma scoti nici cu macaraua.....cred ca am luat-o putin razna...mai intru diseara....va pup....si nu va lasati infrante de o pofta de moment....dietaaaaaaaaaaa!!!!!
bretonica spune:
SUNTEM TARI!!!!felicitari iubita si tie...imi pare rau ca ti un pic depresa,dar incearca sa te descarci cuiva(chiar si mie)intra pe messenger,daca gasesti motivul...izi spun eu ca stii si tu care este motivul de la depresie,doar ca nu vrei sa-l recunosti ca sa nu-l povestesti cu nimeni...ptr ca poate i ceva care ptr alte persoane poate fi un lucru banal,dar ptr tine are multa importanza...incearca sa fii fericita,si nu te gandi la necazuri....SA FIM FERICITE CA SLABIM S FARA REDUCTIL SAU ALTE PASTILE DE SLABIT...SLABIM SANATOS!!!....VA PUPACESTE BRETOOOOOO...pupice la fetizeeeeeeeeeeeeee...ah,pina la ora asta am baut deja 3l de apa...pina deseara mai beau 2L sigur...MISTO,MISTO!!!
alyynna21 spune:
`seara!!!.....mai breto cum reusesti sa bei atata apa?......eu azi am mancat niste muraturi de la soacramea si vad ca imi vine sete de la ele...........cred ca am baut cam un litru jumate....stiu ca nu trebuia sa pap muraturi ca au sare multa...........dar au fost buneeeeeeeeeee si sarateeeeeeeeee..........sa nu ma certati......sa nu va lasati de dieta ...pupiceeeeeee la fetiteeee!!!(ca sa o parafrazez pe breto)..:P:P:P