Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3
Raspunsuri - Pagina 2
alyynna21 spune:
sper ca nu despre pastilele astea este vorba....:P:P:):):):) http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/1569?osCsid=linkuri
cred ca astea nu le-as lua nici daca mi s-ar oferi miliardul de euro
alyynna21 spune:
Autor: ralucuta81 Data: 16-10-2007
Slabeste SIGUR si GARANTAT cu Youthful Island (insula tineretii).Sunt capsule care nu se gasesc la noi,foarte rar si la diferite preturi,tocmai pt.ca sunt super bune.Eu le-am primit din China si m-am bucurat mult sa vad rezultate 100% de la persoanele care au luat.
Se SLABESTE intre 5-10 kg. garantat intr-o perioada de 30-40 zile .
Pastilele sunt produse naturiste,Cu o concentratie de ceai verde ceva mai mare si cafeina,ABSORB pur si simplu grasimea de pe tine.
De ce le fac atata reclama?
Pt. ca au slabit toate persoanele care au luat, indiferent de organism.
Eu am slabit de la 70 kg. la 58 kg.in interval de 2 luni.
Tubul are 120 capsule ,se iau 4 capsule de 2 ori pe zi pana in ora 17. Costa 100 ron.Cu un tub slabesti 5 kg. in 2 sapt.GARANTAT.
Ai energie,nu te simti obosit,Nu ti-e foame.
DACA sunteti interesati ,va astept cu mesaj la ralucuta_81@yahoo.com si va raspund cu placere la toate intrebarile
altul acum...
Autor: ceransela Data: 11-11-2007
buna fetelor eu am slabit cu un sirop luat de un medic nutritionist,mi-a reglat metebolismul,eu aveam probleme mari cu constipatia acu nu mai am nimic,am slabit intr-o luna de zile 15 kg,e natural facut din plante.mi-a zis nutritionistul ca acest sirop il gasim numai in cabinetele nutritionistilor siropul este adus din alta tzara.eu am terminat tratamentul cu sirop de 3 luni si ma mentin organismul functioneaza bn,eu am aflat de acest medic de la matusa mea care si ea comandase siropul si slabise f mult,medicul este din arad ,i-am dat mail si l-am intrebat daca se poate sa primesc si eu acel sirop prin curier deoarece nu pot ajunge tocmai in arad sa mi-l procur.medicul a fost de acord si mi l-a trimis.daca aveti noroc sa mai aiba acel sirop sa vi-l luati este extraordinar de bun.adresa medicului este :dr_catalinmoraru@yahoo.com ,cele care sunteti din arad va puteti duce direct la dansul la cabinet sa il cumparati.este la pretul de 250ron.este f bun am incercat toata viata mea toate pastilele posibile de slabit nici una nu m-a facut sa ma simt atat de bine si sa slabesc.va pup
Yothful Island
Youthful Island
(Insula Tineretii)
Cod: 25200
120 tablete
Supliment nutritiv pe baza de esenta ceai verde (fara grasime), panax salbatic, cafea neagra, fructe de gherghin.
Fabricat print-o tehnologie bioenergetica moderna, are rol de reglare a sistemului endocrin, de echilibrare a metabolismului corpului, de redizolvare si transformare a grasimii corpului in energie, eliminand astfel toxinele , reducand intre 8-10 kg lunar in greutate.Nu are reactii adverse, nu are efecte negative.Nu se recomanda la persoanele cu afectiuni grave de orice fel si cardiace. Nu se recomanda de asemeni gravidelor si copiilor.
Se administreaza 3-6 tablete de trei ori pe zi, pana se ajunge la greutatea dorita, apoi se scade doza treptat, pastila cu pastila.Scaderea in greutate este garantata.
150 lei
cred ca de fapt despre asta era vorba mai.....astea sunt miraculoasele pastile de slabit chinezesti...cam scumpicele,nu?
bretonica spune:
iubitaaaaaaaaaaaaaaa...sa stii ca pozi sa mananci muraturi cite vrei ca au calorii negative,deci a parte ca au sare nu-i nici o problema..eu si azi ajung la 5l de apa...pur si simplu incep de dimineaza devreme si o tin asa toata ziua...mi sau nu sete eu beau...in seara asta am o foameeeeeeeeeee...dar rezist,mi-am luat cina deja dar se vede ca nu ma saturat...kissssssssss...pupice la fetizeeeeeeeeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
dar ce faci mai nublicitate la alte pastile de slabit?..sau te bate gindu sa incepi cu altele si tu??..vezi-ti de cura si sport si lasa dracului prostiile ca te bat!!!oh!!!
alyynna21 spune:
nuuuuuuu.....nu mai vreau pastile,dar doar vroiam sa va arat paastilele despre care vorbea tipa aia............cred ca alea erau......stai linistita ca nu mai vreau sa aud de pastile.........te pupacesc
bretonica spune:
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............iubitaaaaaaaaaaa.....te pupacesccccccccccccccccc
Isa_Cris spune:
Neata fetele!
Eu ma mentin inca la capitolul fructe si legume! MAi mult de 3 - 3,5 l de apa nu pot bea...e prea muuuult! Cred ca ma pun astia de la lucru sa cumpar hartie igienica si sa platesc apa la cat de des merg la wc!
Si...de ce tot cautati medicamente?!? Ca ma puneti si pe mine pe ganduri...si nu mai vreaaaau....am luat destule prosti la viata mea!
Va pup si ...mergem inainte!
Noi doi...
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZAAAAAAAAAAAA.....ciao.isa...nu cautam pastile,doar ca citeam si noi de toate porcariile de care mai auzim ca te face sa slabesti,nici noi nu vrem sa mai luam in viaza noastra pastile ptr slabit...cele mai bune pastile este BUNAVOINZA..si nu stiu cum sa spun dar de cind suntem impreuna ne-am dat forza una la alta si uite ca reusim sa slabim sanatosdar mai vine cite o fata noua si mai zice fiecare ce mai ia..era un fapt divers nimic mai mult...ISUCAAAAAAnu crezi ca nu este bine sa mananci numai fructe si legume?ai nevoie si de proteine si carboidrazi..ai vazut ca eu am mancat c-am ce am scris prin forum si am slabit 2 kg,plus ca simbata am facut clatite cu brinza dulce si am mancat numai vreo 8 toata ziua....imi pare rau dar eu o zi pe saptamana imi fac de cap...trebuie sa-mi fac plinul de dulciurio sa pierzi din puteri daca ai sa continui tot asa...cu sportul stau bine..la zi fac vreo 40 abdomene si 40 min stepper..ALYNUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS tu ce mai zici iubitaaa?????va pupacesc...kissssssssssss PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEE
bretonica spune:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH...am uitat,ieri am baut tot 5l de apa...am inceput sa ma obisnuiesc,dar va trebui sa fac un imprumut in banca si eu ca sa platesc apa,la cit de des merg la wc...ce sa-i faci,asa se slabeste..eu sunt norocoasa ca pot...de cite ori mi foame beau apa..si ....si....imi mai trece un pic...PUPICEEEEEEEEEEEEEE
Isa_Cris spune:
Fetelor eu am o dilema...de ce folosim "titlul" - Am renuntat la regenon si am inceput cu reductil - cand noi nu folosim nimic?!
Nu am putea schimba...ceva de genul "Am renuntat la regenon, reductil...si totusi slabim"
Astept un raspuns...ca am observat ca eu pot sa editez. Nu stiu de ce tocmai eu, dar ma conformez!
Noi doi...