Expeienta care ma marcat pe toata viata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Melinda, pot atat sa-ti spun: Dumnezeu este mare!!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Bine ca s-a terminat cu bine...Multa sanatate tie si fetitei!

Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Meli, nu gasesc cuvinte sa descriu emotia pe care mi-a pricinuit-o mesajul tau, am sugrumat mouse-ul intre degete de furie si de spaima.

Si eu stiam ca testul AFP este foarte usor de interpretat gresit (de fapt, un rezultat "pozitiv" este mai degraba neconcludent, iar investigatiile trebuie sa continue cu eco sau amniocenteza), si stiam si ca testul se face pana pe la 18 saptamani... acuma, ca e incompetenta sau nu, este greu de judecat, dar ar fi bine, pentru linistea ta, sa iti cauti un alt medic, unul cu simt de raspundere mai dezvoltat. Si cu ceva mai mult suflet.

Slava Domnului ca s-a terminat asa, bravo tie ca nu te-ai lasat si ai luptat cu toate fortele! Iti doresc o sarcina linistita si frumoasa de aici inainte, si sa nu mai ai parte de nici un stres, oricat ar fi el de mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Ma bucur mult ca totul s-a terminat cu bine. Multa fericire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

bine ca s-a terminat cu bine!sa ai o sarcina usoara,frumoasa si un bb de care sa te bucuri mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

Bine ca s-a terminat cu bine!!!!Am avut lacrimi in ochi cand am citit ce-ai patit.Iti doresc sanatate multa tie si fetitei tale si sa auzim numai de bine.
Cu drag, Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Draga Melinda, mi s-au umplut ochii cu lacrimi la cele citite. Ce monstri pot fi unii doctori incat sa-ti recomande chiuretajul cu atat usurinta.
Ai fost fff bravo ca nu l-ai ascultat si ca ai verificat inainte de a lua vreo hotarare, care avea sa te chinuie toata viata!
Ma bucur mult pt voi si-ti urez in continuare sa ai parte de o sarcina usoara, sa nu mai dai peste , o nastere usoara si sa-ti tii fiica in brate sanatoasa si voioasa!!!

Fiti fericiti!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 10 luni pe 20 iulie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Ce noroc ca ti-a adus aminte de Doppler .Numai bine ,sanatate si nastere usoara.....Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput