Expeienta care ma marcat pe toata viata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Bravo, esti o adevarata luptatoare. Cu tine copilul tau va fi tot timpul in siguranta.

Cu mult drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Vezi Melilnda ca exista un D-zeu care nu te lasa la greu. Multa multa bafta in continuare cu sarcina, sa ai o nastere usoara si o fetita puternica ca si mama ei.
Delia, Melany & bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Draga Melinda,

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine, iti doresc un bebelus sanatos si o nastere usoara!

Dana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Nu stiu daca ma crezi draga melinda dar eu am lacrimi in ochii, ma bucur foarte mult ca totul este Ok.
Dumnezeu fie cu voi tot timpul.
Lilib & bb Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Ma bucur ca ati scapat de griji!

Multa sanatate si bucurii!

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Draga Melinda, uuuuffffff bine ca a trecut! Interpretari de idioti! Auzi, o coasa, un topor, ceva "contondent" nu se gaseshte pe la Timisoara sa-i iei gatul nemernicului care s-a pronuntzat asa simplu asupra unei vieti care abia mijeshte?!?!?!? Vaaaai ce i-as fi facut eu dupa ce ma linisteam........pffffuaaa, ce m-am enervat si emotionat citind prin ce ai trecut....uite si bb al meu se bate acuma cu pumnisorii din cauza nerfilor pe care-i am citind cele povestite de tine....ooof Doamne, Doamne in ce tzara traim......

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Bine ca nu l-ai ascultat pe doctor. Si eu am facut triplu test in saptamana 17, si mi-a iesit alfaproteina mai mare un pic decat normal, dar doctorul m-a linistit, mi-a spus ca nu insemna nimic, diferenta era prea mica si ca probabil era data de infectia cu listeria pe care o aveam. Totul a fost ok, acum am o fetita minunata de 11 luni si sunt cea mai fericita mamica. Iti doresc si tie acelasi lucru!

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Melinda te stiu de la mamicile de oct si am remarcat ca esti o persoana foarte optimista si vesela, ma bucur enorm pentru tine ca ai avut taria sa treci si de acest moment si iti urez sarcina usoara si sa nasti o fetita sanatoasa care sa-ti aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Melinda, rezultate fals pozitive ies berechet. Aici dupa o sperietura din asta se face imediat o amniocenteza, aia e 100% concludenta. Probabil ca in Ro nu se practica asa de mult. Prietena mea a trecut printr-i situatie exact ca a ta.

Ma bucur ca ai scapat de cosmar si iti doresc o fetita sanatoasa!

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fetelor, inainte sa-l linsati pe dr vreau sa va spun ca nu e vina lui, poate eventual al laborantilor care au facut analiza. Va precizez ca stiu foarte multe cazuri in care rezultatele analizelor au iesit fals pozitive, nu se stie de ce, din cauza nepriceperii omenesti sau din alte cauze (poate testele nu sunt intotdeauna bune). Cert e ca nu se "sare" imediat la avort, se mai face un rand de teste, cel mai recomandat e amniocenteza si cum i s-a facut si Melindei, o ecografie supersofisticata. De cele mai multe ori testele urmatoare infirma prostia dinainte.

E traumatic sa treci prin asa ceva di numai temporar, am asistat la un cosmar similar cu al Melindei prin prietena mea.

Sanatata la toate si multam lui D-zeu ca exista forumul asta ca sa ne mai putem sprijini moral una pe alta!

Mergi la inceput