***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

NOAPTE BUNA....SAU...BUNA DIMINEATA!

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna dimineata ! Sper ca ati avut o noapte linistita, eu acum ma voi duce la culcare... Va pupam si avem poze noi in semnatura, de Craciun si alte citeva surprize. Enjoy !

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Am mai domrit si eu de la 6 la 8.30.Total=5 ore de somn.
Sunt franta si David m-a luat de buna la 8.30 cand eu as fi dormit ink vreo 3-4 ore pe putin!
Dar cine era azi noapte de la 1.30 la 5.30 pe net(forum DC si pe redoute)?????Eu!

Angelabv, am vazut pozele cu Nicole si sunt superbe!Dolofanica se va face fotomodel cu siguranta!Doamne....cum statea ea la pozat![bravo]

DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ella, noroc ca fata nu manca cu lingurita asa ca nu a vut parte de mazare.
Am facut & luni si tot nu vrem lingurita. De ieri tinem gurita sigilata. NIMIC NIMIC!
Ma chinui sa pun poze noi.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata
Am si eu o intrebare pt fetele care au scos copii din tara :am nevoie de procura de la sot daca am bebele trecut pe pasaportul meu?
Noi am fost ieri la medic si am constat o crestere de 400g asa ca acum avem 8kg 900g.Ne-a recomandat gimnastica pt maini si picioare ca suntem cam in urma la ridicat si stat in picioare.
Cine vrea bepanthen la 100 g?mi-a adus sora-mea din anglia vreo 10 bucati.50ron

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Banuiesc ca no sa vada nimeni ce am scris in mesajul anterior asa ca revin cu intrebarile:
-imi trebuie procura de la sot daca am copilul trecut pe pasaportul meu?
-e cineva interesat de Bepanthen la 100 g la pretul de 50 ron?am 10 bucati

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Carstea, din cate stiu eu nu ai nevoie de procura dc e trecut pe pasaportul tau dar totusi.....sa mai zica si fetele ca poate stiu gresit.Noi am plecat toti trei si era trecut pe pasaportul meu asa ca......nu bag mana in foc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
deci, il vrei weekendu care vine?

A, nuuu, nu we asta, ca plec si eu la munte dupa..stai sa vad...vreo 8 luni de stat in casa (pe putin). Ce-am mai fost la soacra mea, in Dambovita, asta vara, pe caldurile alea. In rest, nimic. Parca sunt consemnata. Da' de luni incolo poti sa mi-l aduci, sa o mai scutesti si pe soacra ta .
Si eu ma simt cateodata pedepsita sa stau cu Mara (in ultima vreme mai des) si nu ma simt vinovata pt asta, pt ca reprosurile nu se indreapta catre Mara (adica nu o gasesc pe ea vinovata, Doamne fereste), ci catre mariu (desi el ma ajuta destul de mult). Dar rutina asta ma termina. Imi iubesc copilul, as face orice pt ea, dar vreau si eu sa ies din Bucuresti, cateodata vreau sa stau singura, fara mariu si copil, sa ma relaxez. Cred ca daca eu sunt relaxata si odihnita sau, cel putin, multumita de mine, ii fac un bine si Marei, ca am mai multa rabdare cu ea. Mi-am facut procese de constiinta ca incep munca din feb, cand ea nu o sa aiba decat 7 luni, si ca o sa pierd multe si Mara nu o sa mai simta aproape (ii ziceam sotului ca poate nici nu o sa mai cunoasca dupa 5 zile de munca, la ce program are firma in care lucrez). Dar asta e, o sa incerc sa le fac pe toate bine, astfel incat sa am grija si de ea, dar si de mine. Nu sunt carierista, dar am planuri pe care nu mi le pot implini decat prin munca asidua in cativa ani. Si sunt planuri si pt mine, si pt Mara.
Legat de LR, eu nu prea mai stiu coduri, dar au postat fetele ieri sau alaltaieri unele in subiectul La Redoute. Oricum, o sa ma uit si eu in seara asta pe forumtek dupa niste coduri sa fiu pregatita. Apropo de reduceri, cine e client fidel Z, maine sunt reduceri de 50%, dar tre sa ai un cupon de la ei. Au trimis prin posta clientilor din baza lor de date. Acum stau sa ma gandesc care e cel mai mare si mai aprovizionat magazin Z, sa dau o raita pe-acolo.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by carstea

[b]Banuiesc ca no sa vada nimeni ce am scris in mesajul anterior asa ca revin cu intrebarile:
-imi trebuie procura de la sot daca am copilul trecut pe pasaportul meu?
-

DA, in care sa specifice ca ai voie sa parasesti tara eventual si unde sa mergi cu el. Si noi am fost in aceeasi situatie.

sa mearga sotul tau la consulatul din LO. costa la noi 45E..

am urlatoare.si febra..ma duc cu urocultura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata!!!!

Cristina, multa sanatate Multe ai avut de tras!!

Didi, multa sanatate pentru Davidut! Si eu tin minte cand am citit povestea Laurei-Ioana, m-a impresionat extrem de mult!

Ella, eu cred ca e normal sa mai simtim si asa - mai ales ca am fost obisnuite atatia ani libere ca pasarile cerului. Si eu ma apuc de cumparaturi pe laredoute (cred, cel putin de rasfoit ma apuc - am ochit niste cizme si o rochie, o colega vrea o geanta, dar nu sunt disponibile) :D Desi am dat iama in magazine duminica, mi-am lasat sotul babysitter si m-am dus.
Pe mine cred ca Boby m-ar ingrasa rau de tot. Eu nu slabesc, ma ingras super rapid la stres, oboseala, nervi, orice de genul asta. Mama in schimb slabeste la fel cum zici tu. Dar toata vacanta am facut 15-20 de minute de gimnastica si mi-am cumparat un twist and shape, sa vedem daca functioneaza la picioarele mele.

Felicitari tuturor capsuneilor care au inceput sa miscoteasca!
Zozolina tzu' a mea pe langa faptul ca exact pe 2 dupa cum am pus si dovada cu filmuletul a inceput sa miscoteasca un pic, s-a ridicat ieri in picioare (tinandu-se de marginea patului, pana acum statea in genunchi) Ca o babuta, cu funduletul in spate, nu cu talpile puse bine, dar s-a ridicat, si de atunci se tot ridica! Sta 20-30 de secunde si dupa aia cade in fund :D In fund sta non stop, nu mai accepta altceva, in diferite pozitii - normal cu picioarele in fata, in spagat, o data chiar in sfoara, si de obicei cu un picior in fata indoit si altul in spate indoit. Azi chiar s-a asezat turceste. Ii place atat de mult, ca si adoarme asa, o gasesc cu nasul in saltea, cu fundul in sus si picioarele in pozitie de stat in fund :D Si din somn se ridica drept in fund :D
In rest, zilele astea o sa mai incerc cu niste fructe... A inceput sa ma streseze gandul ca domnisoara tzu' e prea grasuna si ca e vina mea ca nu am reusit sa alaptez exclusiv sau pana la 6 luni. Dar totusi bea Nan Ha care am inteles ca e lapticul care ingrasa cel mai putin. Of.
Si sper sa pun pozele alea pe care le-am tot promis

Am si eu o intrebare - voi cum uscati salteaua de la patut dupa ce o spalati sa se usuce de dimineata pana seara?

pupici!

Anca de 02.06.2007
Manu 0-5 Manu 5-
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput