Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Roxana, imi pare rau de mama ta, e greu sa sti ca nu poti sa faci nimic....uita

sa se faca bine si mama ta si Andrei,chiar asa ce inceput de an.zSper ca Alex e mai bine.
Imi tot cade net-ul, ma enerveaza.....hahahha sta zapada pe fir...hihi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
Annisia spune:
Vreau si eu sa-i urez un calduros ”La multi ani” mamicii Flori. Si o urare din viata cazona - Mult succes in nobila misiune ce ti-a fost incredintata... Hihihihihihi....
Am vazut ca e nascuta pe 30 dec... Nu ati fost pe faza sa o treceti in listuta... Si parca Pinacolada (nu sunt sigura...) ne-a spus ca e nascuta pe 25 dec si ne-a aratat si poze de la ziua ei... Nici ea nu apare la zilele de nastere...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Deci observati, da, ca desi nu reusesc sa postez, nu imi scapa nimic pe aici...
Va pup si ma duc sa incerc sa clocesc un mesaj emotionant pentru bulgarasii si globuletele proaspat veniti la clubul scutecelelor...
Desi bebe nu prea are chef de compuneri... De cateva zile scoate niste sunete razboinice, de te ia cu fiori pe sira spinarii... Zau ca e infricosator... Si ai vostri fac asa?
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Gema, stai linistita ca n-ai scapat...
Venisi fiara din vacanta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Sabina, multumesc mult pt raspuns. Nu stiu ce sa fac, pt ca bebe avea hemoglobina cam mica atunci cand i-am facut analizele (pe la 2 luni si ceva) si mi-a zis dr ca e important sa ii dau fierul :( Hemoglobina cam mica inseamna vreo 10,4 daca nu ma insel...Uffff, tare greu sa iei o deicizie cand e vorba de bblika!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
se numeste anemia sugarului si este permisa, iar diversificarea ar trebui sa o incepi la 6 luni, mai ales ca este alaptat exclusiv la san
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Carpatino, te tzuc momos pe falcutze!!!! Ia baga draga mea un mesaj emotionant pentru bulgarasi si globulete, de predare a stafetei... Yannis face figurine si nu e chip de stors neuronul amu... Plus ca au trecut trei zile de cand sunt la scutece si nu li s-a predat stafera oficial. Nu e frumos, nu????
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Rox, nu le-am zis nimic pentru ca imi parchez masina pe acolo si mi-e teama sa nu ii faca ceva, ca altfel...le ziceam eu sa le ajunga. Asta e, inghit in sec. O sa ia sotul o perie pt masina ca sa finisez maine deszapezirea. Imi pare rau de probleme cu mama ta, era mult mai bine sa ramana in spital, mai ales pe vremea asta.
Am baut o cana de vin fiert si mi se inchid ochii acum, dar Stefan e in forma. L-am scos si pe el afara o jumatate de ora si adormise bine, dar s-a trezit in casa.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Carpatina, iti multumesc, probabil asa vom face pt. ca altfel imi va fi greu cu 2 copii atat de mici. E de prisos sa-ti spun ca eu nici diferenta cu/fara masina de splat vase nu o pot face..., dar sunt convinsa ca este o diferenta si inca mare. Chiar ma uitam ca mi-ar trebui o manichiura.
Pui poze de la Botez? Si cu tine daca se poate, eu n-am vazut nici o poza de a ta.Macar asa, daca in realitate nu ne cunoastem.
Mandarinutza, groaznica patania de la pensiune. Slava Domnului ca este bine sora ta si toti ai tai.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
firma cu care m-am mutat a impachetat efectiv totul....eu mi-am impachetat doar lucrurile personale, adica chiloti, sutiene, etc....a fost efectiv super
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
bebeka spune:
Ramonaiani, multumesc de raspuns!
Annissia tu vb odata de concediu de risc maternal dupa cele 126 zile de postnatal.Ai facut ceva in sensul asta?
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)