CEALALTA FEMEIE!!
Raspunsuri - Pagina 2
karol spune:
Draga mea,sunt intru-totul de acord.Pt simplu motiv ca e CEALALTA,de-aia e mai interesanta.Probabil ca ea,cealalta nu miroase niciodata a ceapa pt ca nu-i gateste mancarea preferata si nu a apucat sa-si faca dus pana la venirea lui acasa,are alt parfum si are altfel de lenjerie intima.Pe El il atrage tot ce e nou nu neaparat frumos.Nu-ti bate capul cu asta.
ruxij spune:
Poate nu suntetzi de acord cu mine,dar va spun ce cred. Toata lumea stie cum fac copilashii nostri: le cumperi cea mai frumoasa si mai interesanta jucarie, se joaca un timp mai lung sau mai scurt cu ea, dupa care se plictisesc de ea si o arunca, vor alta, una NOUA, care nu e neaparat mai buna, mai frumoasa sau mai interesanta. Ei, uite in contextul asta vad eu problema. Ca o dovada de lipsa de maturitate din partea partenerului care incepe o relatzie extraconjugala cu un/o altul/alta. In cazul in care nu exista motive serioase pentru care sa itzi cautzi pe altul/alta (bautura, violentza, lipsa de acasa, neglijarea copiilor etc.) nu e vorba decat despre o jucarie noua, mai incitanta, IMATURITATE. Iar despre barbatzi se stie in general ca nu se maturizeaza inainte de a iesi la pensie :-)). Ei de cele mai multe ori nu vor sa isi paraseasca sotzia, ci doar sa se "distreze" putzin. Monotonia? Da! Tot aia inseamna pentru mine, iresponsabilitate, imaturitate. Ce e aia, monotonie? Ce, casnicia e o continua distractzie? Cred ca prea multzi se casatoresc fara a fi pregatitzi si fara a intzelege ce implica o casnicie si ca daca au luat aceasta decizie, altul/alta sunt exclusi. Revenind la amante, uneori, cand sotzia afla de asa o "distractzie", reactzioneaza violent si il impinge si mai tare in bratzele "celeilalte" si casnicia are mai mari sanse de a se destrama. Nu ca eu nu ma suspectez ca as reactziona la fel de violent in cazul in care sotzul meu si-ar gasi vreo "jucarie" noua, e f. valabil si pentru mine.
Am batut campiile alizee destul, asha ca va scutesc.
Numai bine!
ruxij
alexi__a spune:
Draga amoraru, eu cred ca nu chiar in viata fiecaruia apare un altul sau o alta. Si eu am fost inselata, initial am incercat sa vad unde si cu ce am gresit, dar mi-am dat seama ca de fapt principiile lui erau gresite. De-a lungul anilor i-au fost intarite aceste principii de grupul de prieteni: adica, dupa parerea lui a te culca cu alta nu inseamna a insela deoarece vii acasa si la fel de mult iti iubesti sotia. Dupa parerea mea total gresit, este lipsa de respect si doar nu suntem niste animale care cedeaza primului impuls. Desi, undeva inauntrul meu sunt constienta ca un om care gandeste astfel o va face si a doua oara, consider ca e corect sa-i acord o a doua sansa, o a doua si ultima nu de alta, dar are multe alte calitati pentru care consider ca merita.
E adevarat ca cei care cred in fidelitate sunt extrem de putini dar, totusi cred ca exista. Deci, sunt de acord, majoritatea au nevoie, pur si simplu de alta, nu conteaza ca e mai frumoasa sau mai urata, mai desteapta sau mai proasta, pur si simplu e alta.
Victoria spune:
Dragele mele,
Si eu subscriu la parerea generala, cea cu monotonia... Eu am cunoscut odata un tip care avea (si are) o nevasta absolut superba,care se ingrijea, pe el il alinta, cu care se intelegea exceptional la toate capitolele (el afirma asta) si pe care totusi a inselat-o si inainte, si dupa casatorie. Povestindu-mi el asta (de, se mai si mandrea cu asta!!! - inca o dovada de imaturitate), eu l-am tot intrebat: Bine, dar DE CE? si mi-a raspuns sec (imi cer scuze anticipat pentru vulgaritatea raspunsului) ca " Pana si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura..."
No comment....
V.
maudi spune:
quote:
Originally posted by criss
Draga amoraru,
Sau, acum , orgoliul tau este putin sifonat ca totusi nu esti unica.
Ai crezut sau sperat probabil ca se va intoarce, te va diviniza, va realiza ca nu e alta ca tine, acum cand nu vine inapoi la tine simti ca esti tradata...
criss, de ce trebuie sa fii rautacioasa si sa judeci? amoraru propusese un subiect teoretic, tu te referi la persoana ei si, cind iti raspunde, ii reprosezi ca personalizeaza conversatia. nu e corect:(( dragelor, ce se intimpla cu atmosfera pe forumul asta? era asa calda si prietenoasa si dintr-odata au aparut tot felul de replici cam...nu stiu cum sa le zic..parca am fi la tribunal, nu printre prieteni...haideti sa incercam sa ne mentinem la fel de binevoitoare ca pana acum, sunt dependenta de forumul asta, va rog mult :)
pe de alta parte, eu nu subscriu la explicatia ta, nu intotdeauna cealalata e mai grozava decit nevasta. este pur si simplu alta. iar in cazul marturisit de amoraru, cealalta e chiar inferioara.
maudi spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Poate nu suntetzi de acord cu mine,dar va spun ce cred.
ruxij
ruxi, inca o data jos palaria, subscriu total la explicatiile tale
criss spune:
amoraru, scuze daca ai simtit ca am gresit fata de tine, nu a fost intentia mea sa personalizez.
maudi...este parerea mea, am dreptul la opinie si nu e obligatoriu sa subscrie cineva la ea.
Nu suntem tabere adverse ca sa vad cine e cu mine si cine nu, e doar o discutie si eu mi-am spus parerea, nu toti avem vorba mieroasa si poate unii suntem mai duri, deh, nu putem fi toti la fel, eu sunt mai dura de felul meu si nu imi doresc sa imi schimb felul, daca sunt acceptata asa , ma bucur!
Criss
maudi spune:
nici o problema, criss, imi cer scuze daca te-am suparat. am observat doar ca amoraru a fost tratata cam dur si pe subiectul cu divortul ei, e nou-venita, haideti sa n-o speriem asa din prima