CEALALTA FEMEIE!!

CEALALTA FEMEIE!! | Autor: amoraru

Link direct la acest mesaj

As dori sa deschid un subiect cam delicat, care pe mine ma urmareste de multa vreme. Am citit majoritatea mesajelor si cele mai multe ridica un singur motiv> CEALALTA FEMEIE! Ce se intampla de fapt? Toate suntem femei toate avem farmecul nostru (vorba aceea NU-I FRUMOS CE-I FRUMOS< E FRUMOS CE-MI PLACE MIE), de ce trebuie sa apara ALTA in viata noastra? Ce-i ofera mai mult? Poate ca tot noi suntem de vina, fara sa ne dam seama de fapt. Ii cicalim prea mult, devenim mai neingrijite din cauza ca nu mai avem timp si pentru noi (prea mult calcat, spalat, copii, curatenie etc, etc,) si nu-i mai atragem atat ca la inceput? Adevarul este ca eu am incercat cu ex-sotul meu sa-i ofer de toate (am fost sotie, amanta, prietena, confidenta, mama etc) si tot nu a fost bine. Daca ma ingrijeam si eram tot timpul pusa la punct, la un moment dat zicea ca nu ma mai fac pentru el si pentru ca am pe altul. Prefera sa nu ma machiez, sa nu ies in evidenta nicaieri unde mergeam zicea ca lui ii place asa cum sunt si nu trebuie sa mai imi fac nimic. De ce?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Eu am multi amici barbati pentru ca prefer sa discut orice problema as avea cu un barbat, nu cu vreo prietena. Si, au fost discutii aprinse pe tema asta, iar concluzia a fost una singura:

POTI SA O AI PE ILEANA COSANZEANA LANGA TINE, DACA TRECE COANA LEANA PE ULITZA SI LU' ION II FACE CU OCHIU' CEVA LA EA, SIGUR ION VA TRECE PE LA COANA LEANA MAI PE-NSERAT!

PUR SI SIMPLU PENTRU CA ESTE ALTA FEMEIE!!! ASA E FIREA LOR, EU AM INCETAT SA MA INTREB.

Si eu am fost inselata, dar mie nu-mi pasa. Erau femei care chiar nu contau... Dar, erau altele, atata tot.
Dar,totusi, exista si o vina din partea femeii. Femeia este cea care-i pregateste drumul catre alta. Poate-i prea atenta, prea grijulie, prea ii sufla in toate cele... Indiferenta face minuni, uneori.

Dati cu pietre cat vreti ca pe mine nu cred ca ma convingeti de contrariu!!

catalina si o mamica fericita

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

SI eu am renuntat de mult sa ma mai gandesc la motivele ptr care EI aleg CEALALTA FEMEIE.am ajuns la concluzia ca face parte din existenta lor,poate nici ei nu stiu de multe ori de ce isi aleg O ALTA FEMEIE ,dar totusi o fac.Am fost inselat si eu ,de multe ori, de barbatul pe care il iubeam si il credeam sincer un sfant, explicatia era mereu:"te iubesc,de aceea te insel". iti dai seama ce explicatie,te baga total in ceata, cum pot spune asa ceva.cand iubesti nu iti ranesti jumatatea. deci draga mea, ASA SUNT EI,BARBATII, si asa vor fii intotdeauna.uneori se intampla ,sa stii ,din prea multa atentie acordata ptr ei.

LULU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

scuze,am vrut sa spun,"inselata", sa nu se creada altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoraru spune:

Va dau dreptate, Eu cand m-am maritat am crezut ca o fac, intradevar ,pana cand "moartea ne va despartii" . Dar uite ca nu a fost deloc asa. Pacat ca uneori chiar viata insasi te face sa te schimbi, sa numai fi tu insuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Draga amoraru,

E ciudat cum pui problema...de ce trebuie sa apara alta in viata noastra....De fapt , "alta " nu a aparut in viata ta, tu nu ai divortat pentru "alta"; tu ai divortat din cauza bauturii.

Sau, acum , orgoliul tau este putin sifonat ca totusi nu esti unica.
Ai crezut sau sperat probabil ca se va intoarce, te va diviniza, va realiza ca nu e alta ca tine, acum cand nu vine inapoi la tine simti ca esti tradata...

Nu o alta te-a despartit, ea a aparut dupa. Tu ai renuntat la relatia ta.

Spun eu de ce apare cateodata alta.

Pentru ca poate e mai intelegatoare, poate ca prinse fiind de obisnuinta de a face mereu acelasi lucru( servici, spalat, casa) , uitam sa mai zambim, uitam sa mai glumim, uitam sa rasfatam, uitam cum e sa fim rasfatate.

Atunci, cel nemultumit cauta scanteia care sa-l smulga din monoton. Acea scanteie e cea care ii lumineaza noptile, visele, e stropul ala de fericire ca maine va primi zambetul sau mangaierea la care a visat.
Acea scanteie poate fi si ea la randul ei in cautarea unei vorbe bune, poate sa caute si ea scapare din monoton.

O dragoste, o pasiune te infrumuseteaza , te face sa respiri cu mai multa putere, iti da incredere in tine, asta e ceea ce cautam cu totii. Daca n-o avem langa noi, o cautam.
Asa vad eu lucrurile.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoraru spune:

Criss, scumpo. Daca citeai bine mesajul meu, nu era vorba despre mine. Eu stiu bine de ce am divortat, (pentru ca el bea si eu vorbesc prea mult.....), deci nu despre mine personal era vorba, ci asa in general, o discutie referitoare la CEALALTA .
Deoacere in momentul actual sunt singura, tocmai ASTA ESTE PROBLEMA, NU VREAU SA AJUNG EU CEALALTA FEMEIE.
Este si asta o problema , nu? care ar putea fi pusa in calcul.
Sunt o gramada de femei (inclusiv aici pe forum ,care casatorite fiind, se simt atrase de alti barbati)
De ce nu ai inteles si nu ai tratat subiectul ca atare? Nu era un strigat de ajutor referitor la mine, ci o intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

amoraru,

Cred ca am raspuns si la intrebarea ta...am spus de ce poate sa apara "alta" sau "altul".
Iar tu, ai facut si referire la tine...

Pentru asta e firea omului, sa caute ceea ce ii lipseste.

Nu inteleg de ce nu vrei sa fii "alta". Nu vad de ce nu vrei pe altul.
Omul e sociabil si cauta mereu companie....dar exista mereu dorinta de a cuceri, de ce sa nu fim multumiti?

Sunt barbati care iubesc pe alta,sunt femei care iubesc pe altul...nu vad care e problema, iubesti, esti fericit si viata e mai frumoasa.

Este ceea ce simt, mi-e bine cand iubesc...atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Tot timpul am trait cu ,concluzia caci atunci cind va aparea o alta in viata sotului meu o sa il parasesc...in 5 ani de casnicie nu a aparut o alta femeie in viata sotului meu ci a aparut un altul in viata mea....si asta sa datorat lipsei de neatentie de care aveam nevoie ,,,nu mai erau sarutarile gingase ca la inceput ,,nu mai erau mingiierile care ma moleseau ,,nu mai era actiune ca la prima noapte de dragoste..nu mai era absolut nimic ca la inceput,,fostul meu sot se inchisase in serviciul care ii luase pur si simplu mintea iar eu am cautat loc pentru un altul in viata mea care sa ma faca fericita...dupa care eu am divortat ....Deci atunci cind apare o alta sau in altul in vietiile noastre eu cred ca am aflat singura de ce !!!

Elena cu burtica si sotul AL

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Cind sau de ce apare o alta sau un altul in viata noastra sau a partenerilor nostri nu cred ca este important. Important este ce vrem de la viata si daca vrem sau nu sa ramanem impreuna. Daca da atunci cum putem face sa remediem situatia, daca nu, cum putem sa facem cit mai usoara si mai putin dureroasa despartirea.
Este dureros atunci cind doi oameni se despart. Este dureros ptr amandoi.
Orice s-ar intampla trebuie sa incercam sa cladin noul inceput pe iubire, altfel este inutil. Nu tine. Nu ajungi sa fi fericit. Daca incerci sa cladesti fericirea pe altfel de sentimente sau interese nu ajungi sa fi fericit.
Pur si simplu nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Eu cred ca, casniciile devin prea monotone, in fiecare zi acelasi lucru, munca, casa, TV sau fiecare cu obiceiurile lor, poate pentru unii dintre noi e ceva normal insa noi nu ne gandim la persoana de langa noi, nu ne gandim daca ea sau el ar vrea sa faca ceva nou iesit din rutina obisnuita, iar atunci cel ce nu e fericit cu ceea ce are se duce si isi cauta fericirea in alta parte, cred ca monotonia din familie e unul din motive.
OK va pupic pt acum.

Mergi la inceput