Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 7
gusta spune:
Eu Carmen sunt aici la cafea cu niste dureri de gat si de urechi.Vad ca m-a luat rau raceala.
Ioana acusi te odihnesti.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
'neata, fetelor! Si eu la cafeluta!
Se mai da raportul marti? ca ieri nu am intrat. Acum arata cantarul 57. E bine, mai ales ca nu m-am dat in laturi de la sarmalute, piftie si prajiturele. dar cu moderatie! Ma ajuta foarte mult sportul.
Voi cum va simtiti in dimineata asta?
hcclara spune:
Hop si eu la cafelutza, saru-mana ft buna!
Multumim de aprecieri...Carmen 2 ani si 5 luni e intre ei!
Eu cred ca am sa desfac bradul zilele astea, Luca il bate cu sabia lui Marc, globurile sunt puse halandala, intr-o zi a scos Luca dintre crengile bradului sticla lui cu biberon, in alta zi un pistol era ascuns pe acolo, ieri am gasit 2 gumite din alea ce le pui pe borcane, frumos atarnate pe post de decor! globuri de cioco nu mai avem demult!!! iar beteala sta pe el vai si amar!!! si eu vroiam anul asta sa cumpar globuri frumoase, bine ca n-am cumparat ca atata le ciocneste Luca unul de altul, ca mi-ar fi parut rau!
gusta, ingrijeste-ti gatul, nu e voie sa stai asa, iti spune experta de mine ca si eu am tare des dureri de gat si nu fac nimica...
va pup fetelor si va doresc o zi buna!
nu e nici urma de zapadala noi!
am vazut la tv ca in ro se anunta frig tare pana la - 20 grade de saptamana viitoare, of doamne!
Claudia
http://community.webshots.com/user/hcclara
carina spune:
La multi ani si la multi bani si de la mine!
Asa amarata sunt ca s-a terminat concediul ca imi vine sa pun capul pe birou si sa plang.
De cantarir nu ma cantaresc pana in 7 cand incepe concursul (in care vreau si eu) ca nu vreau sa ma apuce nervii. Pana de Anul Nou am fost cuminte cu mancarea dar din 31 de pe la 10 seara si pana aseara s-au cam batut turcii la gurita mea.
Si eu am racit si ma dor toate maselele si capul.
Spor la munci si intru si eu mai tarziu dupa ce ma mai adun sufleteste.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Carina, bine-ai revenit si multa sanatate!
Gusta, si eu am dureri de gat. ![]()
Ce faci azi?
Tlaura, raportul il dam martea viitoare.
Hcclara, si la noi e aceeasi situatie cu bradutul, bomboanele de pom le-au mancat, cel mic a inceput sa smulga globurile si sa traga instalatia de pom. Sambata il strang si eu.
Intre baietii mei e o diferenta de 2,3 ani.
Ai tai cum se inteleg?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Salutare!
M-am sculat azi dimineata si cind m-am uitat afara ningea asa de frumos...
As vrea sa fiu la munte acum, sa ma dau cu sania.
Cred ca ma voi aventura pina afara, sper sa ma intorc intreaga ca nu se mai deosebeste strada de trotuar.
Bun venit tuturor care s-au intors azi printre noi, Carina, Tlaura, Ioana si spor la munca. 
De luni incep si eu scoala...
Tlaura, felicitari pentru sport! Mergi la sala sau ai aparate acasa? Eu ma simt bine azi
, trebuie sa fac ceva sa obosesc pentru ca altfel nu pot dormi bine noaptea.
Ieri si azi am inceput sa fac si eu citeva exercitii inainte de micul dejun si ma simt mai bine, parca nu mai sint asa intepenita.
Claudia, ti-am admirat baieteii, sint niste frumosi.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Carmen azi am scos bradu ca nu se mai putea si acuma sa adun ce a mai ramas pe jos,da ma rugat Mara sa ii pun Cenusareasa si am facut zi eu pauza.
Carina bine ai venit.
Delia cand aud de sport parca ma ia si pe mine dorul.Da de luni iar incepe Mara gradi si atunci clar ca fac sport neconditionat.
Am in plan sa incep un curs si din septembrie cand va merge Mara mai mult la scoala(ca asa e aici de la 3 ani au program de scoala) imi voi cauta serviciu si sper sa fie mai buna viata cu mine.Am planuri mari.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
Io-s cam adormici si fara chef...n-am prea facut miscare zilele astea si ma resimt. Vreau sa ajung la sala azi sau maine...si am si o durere de spate.
Revin...
mamica dulce spune:
Neatza si de la mine,asa mai pe la pranz...
Si eu tot in letargie ma invart pe aici,am facut o omleta mare si frumoasa pentru mine si consort care e acasa pana luni..acum sa ma apuc de rufe ca am dulapurile goale si cosurile pline. Ultima data am spalat..inainte sa merg la inmormantare, cu vreo saptamana inainte de Craciun. Va dati seama ce ma asteapta???

Sper sa termin pana luni cand incep si eu orele la scoala..
Gusta,da mai multe detalii cum e sistemul la voi? Cum adica program de scoala de la 3 ani?