Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Albert Raoul, Vlad Mihai, Flavia Maria, Luca, Miruna Andreea, Lisa Maria, Alexandra

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

de Sf. vasile tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui!

Nana sanatate multa!!!

Rox ai fetita mare!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani mamici, dulcetele, papanasi si tatici! Anul 2008 sa va aduca numai bucurii!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am intrat sa va pup in Noul An!
Sa fie un an bun si sa ne tzina atmosfera minunata de la noi si in 2008!

Si noi am intrat bine in an, fara sperieturi de la petarde si artificii.

Dantje, parola la site e aceeasi cu cea de la contul nostru comun de mail sau cel de flickr.

Ma bag la un somn mic, ca al meu e pe Duracel - peste zi abia daca doarme. Greu de adormit...
BB al meu nu gusta muzica de la carusel, adorme insa bine la muzica interbelica (ex vezi Moscopol: http://www.trilulilu.ro/Dobis/c72421957ef788 ) cu conditzia sa-i cant si eu, asa, grrraseiat.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Noi am petrecut Revelionul in 3, printzesa a vrut sa sarbatoreasca noul an alaturi de mami si tati si sa vada focul de artificii . Nu a vrut sa se culce, desi in mod normal la ora 22 doarme. Ce sa mai zicem, plina de personalitate, ca o adevarat printzesa !
Asa ca 2008 a gasit-o la mami in brate ( sper ca asta nu inseamna ca asa va sta tot anul, hihihi ), ne-am pupat toti 3, am baut un pic de sampanie si pe urma in sfarsit s-a declarat satisfacuta ( desi nu i-au placut artificiile, n-a prea inteles ce e asa interesant la ele ), a papat si a adormit. La ora 00.15 deja dormea, chiar daca vecinii mei s-au apucat sa urle sorcova pe holul blocului
Avem si www.flickr.com/photos/11799927@N07/2155278498/" target="_blank">dovada ca ne-am distrat pe cinste

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Dragi mamici care v-ati invrednicit sa mai primiti si musafiri in noaptea de Revelion, si multi pe deasupra, ma inchin in fata voastra! Eu n-as fi avut atata energie!

Prisi, si la noi a inceput anul suuuper mishto: ne-a "cazut" antena de la Dolce azi noapte pe la 3 si in concluzie n-avem TVeu, si meseriasii de la Romtelecom onoreaza solicitarile in 76 ore. Io una nu ma plang, da' tati cam da din colt in colt prin casa. Si s-a terminat si rezerva de DVD-uri.

In alta ordine de idei, la multi ani celor care poarte numele de Vasile si dulcetelelor si papanasilor sarbatoriti astazi, inclusiv al meu. Si cu ocazia asta actualizam si fisa tehnica: avem 4 luni, 66 cm si 7900 gr. Suntem mari, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by ricea

as avea nevioe de un leac babesc sa-i curat gurita iar face ciupercuta si noi avem programare la dct abia pe 30 cand trebuie sa-i faca vacc de 3 luni. aici ii mai greu cu dct daca nu ai programare stai mult si bine pina isi face un loc si ptr tine. va multumesc

ricea

Pentru copii primesti foarte repede programare. Cel putin mie mi-au dat-o de pe-o zi pe alta ...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Si ca sa va spunem cum am petrecut si noi sarbatorile, incepem asa: am impodobit www.flickr.com/photos/16792873@N07/2154520005/?rotated=1&cb=1199211221046" target="_blank">bradutzul, ne-am www.flickr.com/photos/16792873@N07/2155324140/" target="_blank">odihnit si www.flickr.com/photos/16792873@N07/2154523681/" target="_blank">ne-am jucat, Vlad ne-a delectat cu primele www.flickr.com/photos/16792873@N07/2155304544/" target="_blank">rasuciri de pe spate pe burta si am fost in www.flickr.com/photos/16792873@N07/2155309800/" target="_blank">vizite.

Revelionul a fost calm, calm de tot. Ne-am jucat cu copiii pana la 12 (Vlad n-a vrut sa doarma neam, zici ca ar fi stiut ca-i o noapte speciala), am desfacut sampania, ne-am uitat pe geam la artificii, am papat ceva, am culcat copiii si am mai "socializat" si noi pana pe la vreo 2. Apoi nani. Mai greu a fost cu Miruna, care astepta sa inceapa petrecerea, asa cum tinea minte de anul trecut, cand a fost mare tambalau. Asa ca i-am luat si ei sampanie de copii si am www.flickr.com/photos/16792873@N07/2154504167/?rotated=1&cb=1199211865812" target="_blank"> imbracat-o de petrecere.

Cam asta a fost... Au trecut si sarbatorile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ce poze frumoase Ana.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

7900 g, wow, Vladutz, inseamna ca esti impanat bine !
Frumoase pozele, Ana, ce dulci sunt... Si Mirunica, astepta ea petrecerea... La anu' trebuie sa va conformati, sa nu dezamagiti copilu' Foarte frumos si bradutzul !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput