Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
angipangi spune:
as avea nevioe de un leac babesc sa-i curat gurita iar face ciupercuta si noi avem programare la dct abia pe 30 cand trebuie sa-i faca vacc de 3 luni. aici ii mai greu cu dct daca nu ai programare stai mult si bine pina isi face un loc si ptr tine. va multumesc

ricea
afibebe spune:
acum am intrat pe google si am vazut.
am mucegai pe pereti de vreo 2 saptamani.
deocamdata stam doar intr-o camera.
cum scap de mucegai???
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Dantje spune:

La multi ani!!! Un an nou plin de bucurii si multe impliniri.
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi.
Nana sanatate puiutului tau, insanatosire cat mai grabnica.
Piciu, noua ne-a zis ca e de la hormonii din laptele meu, acum nu cred ca m-au parasit chiar toti hormonii.....sau poate da...vreau si io parola sa-l vad pe ursulet.
Noi tusim pe 3 voci, care mai de care mai abitir, Martijn aduce 'íntrusi'de la gradi...si vad ca noi ii primim cu ospitalitate, uffffffff......Puntea dintre ani a fost linistita in 4 , nu s-a trezit nici o bucata kupil...deci liniste totala.
Maruntica 
Teo...o adevarata duamna, iete asa se gaseste cate cineva sa-ti spurce existenta la cea mai frumoasa zi din viata, ptiu....vazui proba.....bleahhhhh
Am vazut poze de papanasi dragalasi, de frica sa nu uit un papanasel nu-i enumar.
Vad ca sunteti la capitolul apucat, Hannah adora sa ma apuce de buza si sa ma zgarie cand sta ea, pe spate, pe burta mamei.
Sanatate puiutilor si parintilor,
Dantje & Martijn & Hannah
prisi spune:
La multi ani! un an nou fericit 
noi am inceput anul cu netul picat, sper sa nu-mi mearga tot anul asa si cum azi nu lucreaza nimeni am intrat repede pe vodafone sa va salut
Roxana multa sanatate lui Andrei, sa ii treaca repede
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti azi
si de asemenea celor care poarta numele de Vasile sau Vasilica 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxali spune:
Am petrect si noi un Revelion nu prea dragut, adica innainte de a pleca...hop si printesa cu niste urlete colicoase, taman cand am crezut cai trecusera...oricum in stilul ala n-a mai avut.Ma rog dupa ce am reusit sa o calmez , am plecat...mancarea in principiu a fost naspa,orchestra era bunicica, dar important ca sau distrat copii, adica au avut loc suficient de dans si harjoneala....baiatul a dormit pana la 12, deci, am trecut direct la pranz.
Pe la miezul noptii am tras o fuga acasa ca-mi inchipuiam ca o sa se trezeasca de la bubuieli.
Sper sa nu se repete serata cu urletele colicoase...parca mie si frica decand incepe sa se insereze...nu pot sa-mi dau seama de la ce au apucat-o crizele asa rau.
Rox sanatate baiatului ...si a mea are de facut vaccinul vineri.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
prisi spune:
aseara am petrecut in 4 adica 5 cu tot cu Miru care nu a vrut sa se culce decat pe la 11, dar apoi a dormit beton pana la 5, nu au deranjat-o nici petardele nici galagia din bloc, avem vecini cheflii ![]()
Teo buna ciorbica... si eu faceam de obicei dar anul asta nu am mai avut chef sa fierb atat si am facut una radauteana, a mers super cand ne-am trezit, mai ales la cei care au baut, ca eu am baut un padar de vin si un pic de sampanie ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Andries super tare piciul tau 
va pup sa aveti o seara buna
incerc sa mai intru mai tarziu
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
afibebe spune:
Ricea incearca bicarbonat cu ceai de musetel.
o lingurita de bicarbonat la 50ml de ceai.
apoi o speli in gurita cu o compresa sterila.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007