Strumfi de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salut!de dimineata,ma uit la poze cu bebelusi vostri,sunt minunati toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Brazuca,eu i-am dat Alexiei,cand tusea Eurespal sirop 2ml de 2ori pe zi,si ia trecut repede.Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pentru raceala incercati si cu osciococcinum. E homeopat. Am auzit lucruri bune despre el.

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu mai pot vedea lozele Lunei. Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

vaiiiiiiiiii, poze nu loze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor sa ma laud ca fie-mea de cand cu vaccinul doarme un somn bun la pranz (pe la 12-1) de o ora, apoi mai doarme de la 4 la 6 si apoi la 8 e in pat si doarme pana la 6 dimineata cand mananca se culca la loc pana la 9 si uneori dupa ce mananca la 9 mai doarme o ora. Cred ca i-au pus astia ceva in vaccin.

Cafera bine ai venit, multumesc de complimente la adresa familiei mele, ti-am admirat si eu pozele si Ilinca e superba, mi-ar placea sa vad poze si cu Alexia mai ales ca am si eu un baiat de 6 ani jumatate tareee frumos. (isi lauda cioara puiul)

Lia ne-am odihnit printre picaturi dar ne-am agitat mai mult. Pupici Unei.

Intre timp am luat hotarari drastice cum ar fi ca eu o voi numi pe Adelise Cezara insa restul vor ramane la Adelise, vreau sa fie in stare sa-si pronunte numele romanesc si sa fie ceva special pentru ea. In plus in weekend cred ca mergem la gaurit urechi caci am inceput sa suspin numai la gadul ca o sa o doara deci cu cat las timpul sa treaca cu atat imi va fi mai greu. Iar alta hotarare este aceea de a vorbi exclusiv romana cu ea indiferent cu cine sunt caci altfel nu va invata. Pana acum vorbeam romana insa in prezenta sotului sau altor persoane vorbeam engleza ca sa fiu politicoasa.

Cristina tu cum procedezi? Romana sau engleza?

Corina nu-ti face procese de constiinta legate de imunitate, unii copii sunt mai sensibili indiferent de felul in care au fost hraniti. Mai bine zis gandeste pozitiv: daca raceste atat de des cu imunitatea data de tine prin laptic iti dai seama ce rau ar fi fost fara? Pupici Denisei.

Plec la plimbare caci fie-mea care tocmai a fost laudata mai sus maraie si nu vrea sa adoarma.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ziua buna!

Brazuca sanatate multa Denisei. Eu am incercat cu oscillococcilum dar in faza incipienta si nu a avut altceva decat un pic de mucisori. Nu stiu acum daca mai merge sa-i dai. Cat depre sentimentul tau de vinovatie, eu zic ca nu ai temei, nu cred ca tine de calitatea lapticului tau, ci de faptul ca incepe la ei perioada in care trebuie sa isi formeze singuri anticorpi. Se stie ca de la 6 luni, in mod oficial, nu mai au anticorpi de la noi. De aici si frecventele imbolnaviri in perioada asta, mai ales ca e si rece tare iarna asta. Deci nu iti alimenta niste sentimente negative ca nu ai motive. Totul e stiintific.

Lia deci ai iesit ieftin cu calendarul (scuzati cacofonia). Si noi am scos niste fotografii, in oras la un laborator foto, si le-am trimis bunicii mele si a fost foarte incantata ca inca nu a vazut-o in realitate. Poate la primavara...

Nico la voi e ca si la Luna, fratele mai mare are grija de sora mai mica si o iubeste mult. I-am vazut pe amandoi, ai niste copii reusiti, sa fie ei sanatosi si sa va bucurati de reusitele lor
Mie nu-mi faceti pofta de un bebe2, sic (n-am gasit emoticon cu unul care scoate limba mai frumos). Nu ca nu as avea curaj de o noua sarcina (dupa o sarcina mai delicata) ci pt ca nu avem spatiu. Asa ca la mine e musai sa-mi iau gandul. Bai si nu am castigat nici de data asta la loto

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cafera vazut pui frumos

Luna woooow, ce somnic bun are Adelise Pai ne molipsim si noi la vaccinul de sapt viitoare? Cine stie... Abia astept sa o vad pe strumfita cu cercei.

Pe fii-mea nu reusesc sa o invat cu program de somn mai devreme. Adic adoarme ea pe la 9-10, dar se trezeste pe la 11 si incepe o gangureala si isi molfaie talpile de-si uda ciorapeii... degeaba o las in legea ei in patut, ca pana la 12 nu adoarme si gata. Nici la san daca o pun imediat ce se trezeste nu readoarme. Poate a fost si agitatia asta de sarbatori, sotul acasa toata ziulica. Sa speram ca va fi mai intelegatoare dupa ce reia sotul activitatea la serviciu.
De ieri a inceput sa "vorbeasca" mai "coerent", adica spune cate un la, li, de, da, ga, gu, th englezesc etc. Dar "mama" sau "tata" nici de-al naibii, cred ca-mi face mie in ciuda, ca eu ii tot repet ca poate s-o prinde fata

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

nma frumosi copilasii tai. Mi se pare mie sau seamana putin cu copiii Alinei (Luna1)? Poza mea favorita este cea cu voi trei.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 eu procedez la fel ca tine in ceea ce priveste vorbitul cu bebe. Cand suntem singure sau cu prietene romance vorbim romana, dar cand suntem cu sotul sau alti americani vorbim engleza. Cred ca este cu mult mai natural sa ii vorbesc romana, poate pentru ca fiecare mama simte nevoia sa vorbeasca bebelusului ei in limba ei materna.
E destula de diferita reactia oamenilor de aici la numele romanesc al lui Ingrid. Uni cred ca e nemaipomenit ca am pus E in fata numelui Caterine, iar alti cred ca e "interesant" (asta e expresia la americani cand nu le place ceva). Bineinteles ca eu le explic ca Ecaterina este veriunea romaneasca a lui Caterine/Katherine... etc

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput