*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

pumba ca sa vezi! si eu fac 34 anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pumba multzam de intrebare,io mi-s bine, fost la tzara si acu m-am apucat de invatat ca intru in sesiune.Da tinerica esti mamico.Asa ca mine.La tineretile astea mi-am cumparat azi o chestie pentru memorie ca am uitat si ce-am dat ieri copilului sa manince.
Lavi tiu pumnii pentru operatia tatalui tau.
Am aflat ca Madutza nu e gravi.Las ca nu se stie de unde si cind sare vreun iepurash.
Mada basici in palme,ceva? Io nu-s in tema.Ai catel au ba?
Melku vazut pozele cu "rena" ta incornorata.Dam pupici.
Cata cre ca numa tu si melku ce va bucurati de zapada.Tiu minte ca te tot rugai sa-ti trimitem careva un pic de omat si acu o venit cu camionu.
La noi a fost azi primavara de va vine a crede.Soare superb si cald.Nu stiu in ce tzara traiti voi p-acolo.
Intrebare v-au venit la toate cupoanele de analize pt copii?Ca mie nu.
Rev-ul n-a fost nicicum.S-a facut o adunare in sala sporturilor,gen vanghelion.Fusei invitata ca "presa".A fost fuuuulll.Nu a fost loc de aruncat acul,sa nu mai vb de dansat,singura chestie pe care voiam sa o fac.La 12 au venit ai mei de acasa cu T,ne-am uitat la artificii si am plecat acas,apoi somn.Si gata.
Sanie, Cata, io am luat anul trecut din metro de-aia de plastic,albastra,joasa.Are un soi de spatar si hamuri,dar cam la orice hop mai marisor se rastoarna.Asa ca nu recomand.O fost vreo 50 de lei.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Si eu va invidiez ca aveti zapada, noi am avut doar asa un pic, de "pofta".
Leea, las' ca iti iei revansa la anu' cu Revu'! Bafta la invatat!
Cuponul de analize eu il am de vreo 2 luni, dar cand voiam sa i le fac a facut laringita, si acum mai astept vreo saptamana ca am facut antibiotic si as vrea sa fie vreo 20 zile macar pauza!
Melku, eu nu am reusit sa vad pozele ... mai incerc maine!
Cata, parca tu m-ai intrebat, pitikul Dariei l-am luat din Buzau dintr-un magazin de jucarii, dar erau si in Carrefour si in Metro, mai ieftini (eu am dat 60 roni, acolo erau 40 roni, parca). Tare frumusica Bia si domnisorica in toata regula!
Madau, Miruniciu', ca de obicei, e frumoasa foooc! Sunt cateva poze pe acolo tare reusite! Portretul e !

Iata si de la noi cateva POZE PE FINAL DE DECEMBRIE
si Revel 2008 la Busteni !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

I'm back!:)

Am reusit sa scap de musafirii care ne-au napadit azi dupa ce ne-am plimbat o gramada pe afara cu piticania ,le era dor de noi ca fuseram plecati cu lunile ...:)))),sint tare obosita dar ma bag imediat la patutz.
Am vazut pozele Cameliei ,Melkului ,super scumpici fetitele .
Atit am avut timp ,de cite ori am chef de forum si vazut poze tre' sa vina cineva in vizita ,nu mai am timp de nimic ,noroc c-am apucat sa spal azi 3 ,,ture'' de rufe .
Leea ,las ca si eu desi am fost cu gasca la munte m-am bagat pe la 3:00 la somn ,ba chiar am facut mare sacrificiu sa stau pina atunci ,eram tare obosita iar la 00:00 m-am dus in dormitor la puiu' meu sa petrecem impreuna trecerea dintre ani si m-a luat o moleseala ,au facut toti misto de mine c-am imbatrinit ,ca ma bag la nani ca pensionarii ,d'astea dar sincer nu mai pot pirde nopti ,e o noapte ca multe altele ....

Am pus aici de la MUNTE -REVELION

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

He-he, eu m-am bucurat mult de zapada. Mi-era asa de dor.
Dar eu am stat azi la mama toata ziua si voi sta si miine, ca sa plece sora-mea la schi. Pe Sma a incercat barbata-miu sa o scoata azi la zapada, dar nu i-a placut, asa ca iar sta in casa. Innebunesc ca nu pot sa fiu cu ea sa o fac sa se bucure si de asa frumuseste. Dar asta e. Pentru altceva sint eu aici acum.

Am dat si eu zapada si mi-a facut taaare bine!

Barbata-miu pleaca miine si am emotii cu vremea asta.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! Ca nu cred ca am postat anul asta

Vazut poze multe si frumoase, Bianca, Mirunici, Daria de Melku - toate superbe! Acum vizionez pozele Cameliei si-ale Madutzei. Ah, Pumba - si pe voi v-am admirat si vroiam doar sa zic ca mi se pare ca "sora geamana" a Riannei (adica mezina ta) imi pare cam la fel de inalta ca si fiica-mea (ca mie mereu imi spune lumea ca Ri pare mai inalta decat 2 ani).

O sa trimit si eu in contul comun un link cu poze de la Revelion. Noi am petrecut cu niste prieteni, vreo 10 sa fi fost, si ne-am simtit tare bine. Rianna a rezistat pana la 3, n-a fost chip s-o culcam mai devreme... eu am stat cu prietenele si am jucat remi si alte jocuri pana la 7 dimineata

Va invidiez pentru zapada, la noi ploua de rupe... Bic, drum bun sotului, sper sa ajunga la noi in "ograda" dupa furtuna de maine, au anuntat vanturi mari si multa ploaie pe ziua de vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

La Multi Ani! sa aveti un an nou plin de bucurii, noroc si banii!
Am reusit si eu sa ajung in locuri de lume umblate, sa mai deschid un calculator si sa va pup virtual si umed dragele mele colege de colectie!
In sfrasit suntem, acasa, dupa 2 saptamani de bantuit prin tara. Carciunul l-am facut la ai mei, la Targoviste, dragut, simpatic, am mancat ca porcii, toata familia, sa nu mai vad porc un an de zile, asta daca nu ma uit in oglinda, desigur, dar ma rog eu sunt scroafa, deci nu se pune. De Anul Nou am lasat copilul la socra-mea si am plecat la Caciulata la bai. La Caciulata ca la Caciulata. Nimic de facut, am umblat din carciuma in carciuma, am reusit sa ma matolesc dupa vreo 2 ani in care nu am pus alcool in gura, pe strazi numai miros de sulf, am dormit ca la balamuc, ca pensionarii, am mai asasinat un porc si acolol pe care desigur l-am mancat, deci de bine.... Petrecerea de Revelion, nimic spectaculos, nici macar nu am ce sa va povestesc, plicitiseala.
In schimb fi-miu s-a distrat de minune, cel putin din povestiri asa rezulta, s-a dus cu sorcova, a primit capra, a invatat si cantecelul aferent dansului caprei, s-a dat cu sania, a inghitit aer curat, deci el s-a distrat.
acum suntem toti sanatosi si noi adultii cu un "mare chef de munca"....sigur ca daaaaaaaaa!
Va pupicesc pe toate si ma duc sa imi salut colegii ca de dimineata am intrat direct pe forum sa vad ce mai faceti.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Hai mai fetelor acum cand am revenit si eu nu mai scrie nimeni nimic.... Sunteti inecate in nameti? Trezirea.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Asa, Mihaelutzat, cearta-ne! Tocmai vroiam s-o fac si eu, inainte sa ajungem pe pagina 2...

Eu personal m-am innecat mai degraba in melancolii post-vacanta si planuri de weekend, ca in munca nicidecum nu reusesc
Daca aveti chef de povesti: ce planuri/asteptari aveti de la anul asta, daca pot sa intreb?

Eu nu-mi doresc decat sa supravietuim cu 2 copii , mereu ma intreb ce ne-a apucat Si sper din toata inima ca macar al doilea sa nu mai fie asa de dominator ca primul, altfel n-o s-o scoatem la capat. Am inceput lecturile despre cum e cand vine bb2 in familie, macar sa stiu cum se pune problema...

Chiar, Joy, cum mai e viata voastra?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Hai sa raspund prima; ma refer la cele palpabile si cuantificabile la sarsitul anului 2008; in primul rand imi doresc o casa mai mare, am inceput deja cautarile si, mai ales calculele, si sper ca pana la Craciunul viitor sa reusim; apoi eu as cam vrea sa fac altceva cu munca, de asta inca nu m-am apucat, ca inca imi atarna greu carnatii; sa imi schimb masina; sa apuc sa fac un tur, in vara, Monte-Carlo, Monaco, pe acolo prin zona. In rest ramana clasicele sanatate, fericire si noroc.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput