LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
deeaA spune:
Vedeti,vedeti,o mamica mai tanara ca mine
ANCADER da arata-ne si poze cu voi ,ca sa va credem cat v-ati distrat![]()
mamica mai tanara ca mine ce esti![]()
AKA chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau,ca al meu o manca putin,da greva foamei nu a facut-o niciodata,chiar la niste analize te-ai gandit??
Si sa-mi vars si eu off-ul putin,cumnata mea care habar nu are pe ce lume traieste imi da sfaturi cum sa hranesc baiatul,sau mai degraba exemple,ca de aia nu mananca baiatul meu bucati ca nu i-am dat de pe la 3-4 luni,ca de aia nu mananca baiatul meu mancarica care i-o pregatesc ca nu i-am dat de devreme,sa se obisnuiasca cu gustul,ca ea are o fata la munca la ea care are o bebelina si are 4 luni si ea ii da aproape tot ce mananca ei

si pot sa mai continui,dar ..ma ustura ochii cand o aud....si i-am zis ca las c-o sa vada ea cand o face pe al ei,da ea cica tot asa o sa-i dea sa manance
..aaaa si mi-a deschis borcanelul de mancarica si i-am zis ca nu trebuia s-a faca ca acu sunt obligata sa i-l dau sa-l pape,iar ea,vezi ce exagerezi,ce se strica,ce are dc trez zilele scrise pe eticheta
...offff
dandusa spune:
sintem mai bine,mult mai bine...,a ramas cu tusea...,sper sa n-o mai tina mult...,am inceput sa-i dau sirop de ridiche neagra,zic eu ca se vad rezultatele...
altfel...,nu maninca aproape nimic...,abia azi a reusit sa bata recordul de 5 lingurite...,ii dau fff des in ideea ca trebuie sa aibe ceva ceva in stomacel...,Aka,te inteleg perfect...,dar stai mai bine totusi..., Cristina arata mult mai bine...,daca ti-o arat pe Crinuta dezbracata...,plingi de mila ei...
coincidenta sau nu...,ieri i-am dat Bonisan si azi vad ca a mincat mai bine...,deci daca vrei sa incerci...,fa-o...,s-ar putea sa ajute...
am ajuns sa ma stresez fff tare ,pentru ca arata fff slaba...,stiu...,nu-i bine...,dar nici calma nu pot sta...,imi revin eu...
deci programul nostru de papa este mincare non stop...,ii fac de toate,o pacalesc si o ademenesc in toate felurile...,doar ca nu insist si nici n-o fortez...,in rest aplic si la teatru de papusi...si la mincat in orice pozitie/locatie...,oriceeeee
iarasi vin si spun...cum puii mei sa fi intarcat acest copil,cind...,daca nu era tzita...,ma stresam si ca nu bea lapte ...,acum de bine de rau...,o ia,asa se linisteste...,deci tzitza pina cind o vrea pasarica ei...
Dianarus,mersi de reteta
Dia,pun poze si filmulet cit de repede pot
Anateo,La multi ani!
Kiki,santate lui Garga
Donia,
daca ramin insarcinata,cit timp voi mai putea s-o alaptez pe Crinuta?
ma intreb asta in ideea ca vreau sa-i dau cit mai mult cu putiinta...,deci faptul ca ramin insarcinata sa nu forteze intarcarea...,se intelege ceva?
nu va speriati,nu sint!,dar am de gind...![]()
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
deeaA spune:
Scuzati-mi greselile ,dar sunt tare ofuscata![]()
ANCADER eu pot sa-ti zic cum le-am pus eu(pozele)am cautat pe google "photobucket",am creat un album si de acolo iti dau ei pas cu pas ce tre sa faci,sper ca ai inteles,succes!
ancader spune:
Noi am terminat de facut baita la pui, papica si
.
DeeaA, uite [o floare] pt tine,nu te mai necaji degeaba, tu creste-ti puiul asa cum siti tu ca trebuie. Si Andre e foarte mofturos la mancare(mai putin la masa de pranz), si sa sti ca si mie mi-au sarit neamurile in cap(noi stam cu socrii si cu ccc cumnatii)ca de ce l-am diversificat la 6 luni(l-am alaptat), ca din cauza asta refuza, sau nu e atent cand mananca, ca a lu' cutarescu uite ce gras e si ce mananca, dar eu nu le dau atentie. Eu am incredere in copilul meu si stiu ca el mananca atat cat ii cere organismul. te
si nu mai baga in seama toate rautatile!
P.S. as pune poze, dar tre' sa-mi dau seama intai cum se face. Dar promit ca in viitorul apropiat ne vedeti.![]()
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
dandusa spune:
5 lingurite inmultit cu 3 mese =15 lingurite...,deci foloseste la ceva Bonisan-ul asta...,se intelegea ca a mincat 5 lingurite toata ziua...,nuuuu,am trecut de faza aia![]()
Deea,
mamica scumpa...,las-o naibi de cumnata...,zi-i ce ai de zis si nu te mai consuma...,dupa ce pove tu seamana cu a mea...,la fel de idi este si aia...,am educat-o intre timp...,cind ma vede,fuge...
,da,da...,am stat la C-ta aproape 2 saptamini si jur ca nu a dat ochii cu mine desi locuia sub acelasi acoperis...,pacat ,ca sint atitia care sufera de pe urma acestui comportament ,dar asta e...,nimeni nu reuseste s-o schimbe...,asa ca ne vedem de ale noastre...,cu ce avem cu aia defilam...![]()
hmmm,discutia asta mi-aduce aminte de cineva drag de pe forum...,care ne-a parasit se pare...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
Dia1609 spune:
a dat cineva la copil calma baby? e un siropel homeopat indicat pt agitatia cauzata de eruptiile dentare... ca-s la capatul puterilor, ii dau chiar acum.... azi noapte am dormit fix juma de ora
.. oana s-=a culcat cu greu la ora 12 intre urlete si tipete de durere (ca are gingia inflamata rau la toti cei 4 dinti de sus)dupa ce i-am dat 3 ml de panadol... si la 3 s-a trezit tot in urlete si tipete.. nu mai reuseam s-o potolim.. atata doar ca noi ne-am culcat de 2 jumate
... si de la 3 pana la 9 dimineata n-am mai prins 5 minute legate de somn... am luat-o cu noi in pat, a plans in somn si a gemut , s-a trezit de nshpe mii de ori plangand,am dat-io degeaba cu calgel de tx ori.. ... mi s-a rupt sufletul de mila ei... am plimbat-o in brate prin casa cu orele... si nu vroia decat la mine, la taica-sau nu vroia, asa ceva nu s-a mai intamplat... la ora 9 dim i-am dat-o lui ca efectiv imi plesnea vezica... si a plans saracuta pana nu mai putea respira... mi-a dat-o in brate pe wc si s-a linistit... va dati seama... nu stiu cum s-a linsitit dimineata si a mai dormit 2 ore... in timpul zilei parca n-a fost asa rau, au fost momente bune urmate de maraieli si plansete... nu ma lasa sa o dau cu calgel, numai dupa lupte corp la corp reusesc sa-i bag un deget in gura... efectiv nu stiu ce sa-i mai fac sa nu ami sufere atata... incerc calma babay in seara asta.. daca mai stiti alte lotiuni/potiuni miraculoase pliiiiz ziceti
chiar ieri citeam ca nu toti copiii sufera atata la eruptii
dentare, depinde de cat de puternic e inelul gingival care tb sa-l strbata dintele... eh, la oana se pare ca-i puternic tare 
chiar , in cat timp de cand e gingia inflamata iese dintzisorul buclucas? ca e deja de aproape 2 saptamani inflamata
Dia1609 spune:
dandusa, imi pare tare rau sa aud ca nu papa crinuta... crede-ma ca inteleg prin ce treci... e groaznic sa-ti vezi copilul ca slabeste si arata rau si sa nu vrea sa pape sub nici o forma... zi merci ca mai ai tzitzi de rezerva si macar bea lapte .... nu cred ca te incalzeste cand iti zic ca o sa treaca, e doar o perioada... ideeea e sa fie cat mai scurta...
si tine-te tare!
cu lactatia, eu cam asa stiu ca se opreste cand ramai insarcinata, ca sa fie organismul in forma deplina pt bebe, sa nu-i ia din vitamine si minerale prin lactatie... o sa caut in carti si-ti spun
ancader spune:
DeeaA, multumesc mult pentru pont, maine primul lucru pe care-l am de rezolvat va fi sa ma descurc intr-un fel si sa pun poze
Dansusa,te admir foarte mult, esti o mamica curajoasa, ma bucur ca s-a reintregit familia,iar pt pofta de mancare, dac nu ma insel, parca Bambo spunea mai demult a ii da Antoniei niste vitamine si ca au dat rezultate.Pupam happy family
Dia,si noi la fel ca voi ne confruntam cu genul asta de crize de eruptie(lui Andre primul dintisor i-a dat la 11 luni, si in acea saptamana am fost chiauna, la al 2-lea vad ca nu a zis mai nimic, bine starea de maraila e prezenta, si se trezeste in urlete). Ca sa nu o mai lungesc, cand i-a iesit primul dintisor i-am dat chamomila(ch200) i-a mai amliorat din durere si totodata i-am dat si bonisan(scrie pe prospect ca e ca un fel de calmant).
si va doresc o noapte linistita.
dandusa spune:
Dia,
si eu inteleg prin ce treci...,fff bine chiar...,mama lui de inel gingival...
tzitza ma ajuta si aici...,se calmeaza daca suge...,oricit de putin...,de fapt nici nu suge,doar sta cu ea in gurita...,dar la fel de bine ajuta supozitorul cu Paracetamol...,sper sa ai in casa si sa puteti incerca si voi...
aseara i-am bagat unul inainte de culcare...,mi s-a trezit pe la 3 ,din cauza tusei,a stat treaza cca 1 h,apoi am dormit amindoua pina la 12 ,doar cu o trezire...,deci daca nu-i dau Paracetamol zilnic ,sint cea mai fraiera
,glumesc!
,max 3/zi ,vreo 3 zile,apoi pauza...
eu nu i-am dat fff des,nu abuzez de medicamente,nu apelez fff usor la ele...,dar daca altfel nu se poate,folosim cu incredere
ati incercat chamomilla,bonisan?poate la voi ajuta mai bine...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
ancader spune:
Minunatelor,ma duc si eu la nani, dar nu-nainte de a manca o pizza,pregatita de al meu sot.

Va pupic, noapte buna