LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cand am fost internati , cei din spital dateau asa
la 9 dim = 240 lapte facut piure cu cereale

la 13 = un castron enorm de piure de legume, cei drept mai subtire decat il fac eu dar mult oricum + 1 iaurt sau un biberon

la 17 = 240 piure de fructe

la 20 = 240 piure de lapte cu cereae

la pranz puteai sa ceri 2 feluri, dar oricum portii mari, pt copii ma refer

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danutz
Si apropo de asteptat varicela (asta era parca)...vorbii cu Yagmur ieri care zicea ca Luca a cam stat cu Denis si acum si mami de Luca asteapta sa treaca perioada de incubatie sa vada daca si la Luca apare ceva (in ideea ca mai bine sarim intalneala decat sa lasam virusii sa circule de la un fulgulet la altul). Da' io stau si ma intreb, atat de virulenti sunt virusii astia? Stie careva?
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

De acord ca mai bine sarim intalneala decat sa raspandim virusii...Luca nu are cum sa ia de la Denis varicela intrucat Luca si Denis s-au intalnit joi, iar Denis s-a intalnit cu var-so cu varicela duminica urmatoare. Deci no way...Varicela se ia rapid intrucat e CEA mai contagioasa boala, alti virusi se iau si aia, dar nu chiar asa de repede...depinde si de imunitattea fiecaruia...de plecat, nu stiu ce sa-ti spun: Chris trge de mine sa plecam mai repede, eu vreau s-o lasam pe marti, asa cum era stabilit...mai vedem...Te-am pupat ...cum se simte Rares?

Luciaro, noi suntem pe Huggies Superflex 5. Eu sunt foarte multumita. Da, il mai schimb pe Denis o data pe noapte!

Multumesc fetelor pentru raspunsuri...era vorba de masina de spalat rufe...deci ii voi da drumul goala, cu detergent la 90 grade inainte de a baga rufele noastre.

Ktrinelule, ce inseamna sa fi fost plecat!!!...repede adulmeci substraturile

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by dayanara

cand am fost internati , cei din spital dateau asa
la 9 dim = 240 lapte facut piure cu cereale

la 13 = un castron enorm de piure de legume, cei drept mai subtire decat il fac eu dar mult oricum + 1 iaurt sau un biberon

la 17 = 240 piure de fructe

la 20 = 240 piure de lapte cu cereae

la pranz puteai sa ceri 2 feluri, dar oricum portii mari, pt copii ma refer

ivan si dayanara

Bai frate, deci ori Ivan e un mancacios, ori eu nu-i dau destula mancare copilului. Maria-sa mai mult de 250g nu baga nici mort la o masa!!! Si are 3 mese solide si 2 de lapte (dimineata 330ml si seara variaza intre 100 si 260ml cu cereale! Chiar ca sunt foarte diferiti copiii astia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by asiza

De acord ca mai bine sarim intalneala decat sa raspandim virusii...Luca nu are cum sa ia de la Denis varicela intrucat Luca si Denis s-au intalnit joi, iar Denis s-a intalnit cu var-so cu varicela duminica urmatoare. Deci no way...Varicela se ia rapid intrucat e CEA mai contagioasa boala, alti virusi se iau si aia, dar nu chiar asa de repede...depinde si de imunitattea fiecaruia...de plecat, nu stiu ce sa-ti spun: Chris trge de mine sa plecam mai repede, eu vreau s-o lasam pe marti, asa cum era stabilit...mai vedem...Te-am pupat ...cum se simte Rares?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Am priceput...o sa o trag de maneca pe Yagmur ca sa-si scoata nasul din casa. Maria-sa e bine acum, ieri dupa vaccin am cam stat cu frica, dar vaz ca nu are nici un efect secundar...toate-s bune...

Mergi la inceput

nu ca nu.mi convine cat mananca dar as prefera cum zicea si adeju sa manance mai mult la masa de dimineata, sau mai multe fructe, sau peste, nu pune gura pe peste nici pe mandarine nici masline

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza...am visat azi nopate ca s-a umplut copilul meu de bubite rosii...i-am luat lapte fara lactoza si-n tura de la 4 dimineata i-am dat din ala...dar e pt adulti nu.i din ala special pt copii, pur si simplu lapte de vaca degresat fara lactoza. Am citit pe net ca daca nu esti intolerant la lactoza nu-i bine sa consumi produse fara lactoze ca poti deveni intolerant. Deci... ii dau doar portia de noapte fara lactoza, in rest ii dau la fel ca si pana acum. Imbunatatire n-am vazut, ca pruncu s-a tot trezit si la 5 si la 6.30 dar nu din cauza gazelor ci din cauza nasucului infundat.
Scrie pe el 100% digestiv, si ca cantitatea de lactoza continuta e inferioara a 0.06%...

Dayanara ...lasa mai pruncu-n pace cu maslinele si fa-i un bocadillo nu-l mai tot stresa

Luciaro.. am trecut si noi pe nr 5, dar din cand in cand tot mai udam body...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

dunny - bine ca doar ai visat; ma gandeam daca banui intoleranta la lactoza sa.i zici pediatrului sa.ti faca analiza, e foarte simplu de facut, apoi in caz ca e, iti da completare de nu stiu ce vitamina, deoarece lactoza e importanta, e "vinovata" de absorbtia calciului.

nu.l stresez deloc, ii dau aceeasi mancare care.i place mereu, maslinele si celelalte il incerc cand e la masa cu noi, sa manance el din manuta :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DANUTZ,zici de 250 la o masa????dar de noi ce zici juma din 250,iar lapte mai mult de 180ml(asta dc ii e foame rau,de obicei doar 150 baga)ce mai zici????Mor de oftica cand citesc cat de mult mananca copchii vostrii

Mergi la inceput

deeea - asa.s eu cu bucatile, cand aud ca majoritatea mananca bucati si unii cate un fruct intreg, pt minune ar fi o minune

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DAYANARA da noi nici bucati nu mancam

Mergi la inceput