Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
elyanne spune:
Dau raportu' daca m-ati chemat... sa nu ziceti ca n-am vazut...
Suntem cu coji care cad, se rup singurele... si al unele raman gauri in urma... n-am ce sa fac... sa le pun plasturi peste
Aseara mi-a venit ideea... cam tarziu...
Se rup cand dormi, cand se freaca de haine... nu prea am ce sa le fac...
Acu am trimis mandra afara, cu o vecina... ca iesise cu pitica ei... Eu sunt singura cu toti trei... asa ca io am ramas in casa cu baietii... dar iesi si io cand vine soacar si tati acasa... iau mandra si ies iarasi...
Altfel, suntem bine... sper sa nu inceapa iar un rosu in gat... sunt fornaiti toti trei... si nici n-au iesit din casa de aproape o luna ... nu stiu cum ar putea sa se viruseze iar... dar totul e posibil ...
N-am mai iesit pt. ca a facut elena bube si euram singura cu toti trei, apoi au facut baietii si eu bube si iarasi n-am mai iesit... Abia astept sa-i scot din casa si pe ei... probabil de luni, cand incepe Elena gradinita... altfel n-ma cum, pe zapada si cu 3 pitici...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Lumi_Nag spune:
Eliana dar cum iesi cu ei afara daca e zapada? Adica...cu ce mijloc de transport?![]()
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ioanaradu spune:
eu vazusem pe undeva, parca, saniute pt 2. ![]()
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Zadi spune:
Ma intrebati ce fac cand nu dorm: ziua muncesc toata ziua si nu am pic de respiro, iar seara dupa ce il adorm pe Ian ma chinui sa o adorm pe zani, apoi astept prima trezire a lui Ian pe la 12-1 si dupa aia merg si eu in pat. Ma chinui sa adorm 2-3 ore si iar se trezeste Ian, merg la el, dupa aia iar ma chinui sa adorm si iar se trezeste Ian. Abia pe la 5.30-6 adorm si eu si dorm cam 2.5 ore. In timpul in care ma chinui sa adorm incep sa ma gandesc la diverse lucruri, la ceea ce trebuie sa fac a doua zi, la ce mi-ar placea sa fac.Nu stiu cum sa imi alung gandurile, cum sa fac sa le adorm si pe ele ca tare rau ma mai chinuie.Mi-ar placea sa pot dormi fara probleme indiferent de conditii (zgomot, pat, canapea,lumina, vant, samd). E drept ca mai am de lucru pt. firma si mai lucrez seara, dar nu foarte mult. Insa din martie incep mai in forta lucrul de acasa pentru ca avem un magazin on-line. Voi merge sa caut un tratament homeopat asa cum mi-ati sugerat. Sper sa ma ajute.
In dimineata asta zani a iesit cu saniuta cu taica'su si era extrem de fericita. Peste o ora il vom scoate si pe Ian. Avem o saniuta cu spatar si sper sa incapa amandoi. Va povestesc dupa amiaza cum a fost. Nu stiam ca exista saniuta cu doua locuri, eu nu am vazut asa ceva. Unde se gaseste?
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Camitu spune:
La multi ani fetelor!
Sa aveti un an asa cum va doriti si sa va bucurati de albinutele si bondareii vostri.
Nu am mai scris de mult pentru ca sunt tot mai ocupata cu serviciul dar seara inainte sa adorm mai citesc si eu cate ceva.
M-am uitat la mojoritatea la pozele piticilor si sunt superbe.
Toti sunt frumosi .
Ana-Maria, albinuta noastra, a facut pe 26 decembrie 8 luni.
Suntem domnisoara mare.Avem 76 cm si 9.6 kg.
Am facut in decembrie si primele analize si totul pare sa fie ok.
Ne ridicam singura in picioare tinandu-ne de patut, mergem tinuta de manute,mancam mancarica numai cu lingurita, si am inceput sa spunem cateva cuvinte bebelusesti (vorba Aurasei).
Sunte vesela tot timpul si pisa pe joaca iar can mami si tati apar acasa sarim pe ei sa ne jucam pana adormim.
A fost primul Craciu cu puiul nostru si l-am facut impeuna la casuta noastra de langa Bucuresti.
A fost superb, casa a fost plina de Craciun si ne-am simtit foarte bine.
Fetelor eu inca o data va urez un An nou fericit alaturi de familiile voastre si felicit pe cele doua mamici care ua avut curajul asa de repede sa mai creeze inca o minune mica.
LA MULTI ANI!
Camitu + bebe Ana MAria 8 luni
elyanne spune:
Pana cum nu mi-am pus problema cum ies cu amandoi pe zapada... pt. ca atunci cand am iesit n-a fost zapada...
Iar azi-maine nu cred ca iesim... pt. ca tati si soacar sunt la serviciu... singura cu toti nu ies...
Cu Elena (cand era pitica si nu statea in sanie) iesieam in marsupiu... probabil o s aies si cu baietii la fel, cu tati, normal...
Ioana unde ai vazut sanie pt. doi? Ca vreu si io... pt. la anu', nu cred ca anul asta o sa mai ninga in halul asta...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Zadi
.... avem un magazin on-line.
ce magazin on-line? zi-ne si noua poate ne intereseaza.
cu dormitul nu pot sa te ajut ca si io is intr-o oala similara...nu pot adormi prea repede...dar daca adorm nu m-as mai trezi. tot dupa 1-2 adorm, dar dorm pana ma trezeste cineva (rares de obicei)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
pai ... sanie pt 2 am vazut la o vecina de cartier. era de fapt ceva de genul http://www . bestkids . ro / pc-1019-88-saniuta-snow-shuttle.aspx cu 2X http://www . bestkids . ro / pc-1030-88-scaun-allround-seat.aspx.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
elyanne spune:
Ioana la aia ma gandeam si eu... si nu stiam daca merge cu doua scaune sau nu... O sa merg undeva sa fac o porba, inainte sa le cumpar... un scunel il avem... mai luam sania si celalalt scaun...
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
pai ... sanie pt 2 am vazut la o vecina de cartier. era de fapt ceva de genul http://www . bestkids . ro / pc-1019-88-saniuta-snow-shuttle.aspx cu 2X http://www . bestkids . ro / pc-1030-88-scaun-allround-seat.aspx.mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
pe saniuta asta nu incap 2 spatare. avem noi fix d-asta si un spatar ocupa aproape tot spatiul de pe saniuta. Mai incape o persoana in spatele spatarului. si fara spatar incap 2 persoane sigur
aici vedeti ce loc mai ramane in fata si spatele spatarului