Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
alehiam spune:
quote:
Originally posted by luy
Am vazut poze noi cu un rapper simpatic foc, of, ce rau imi pare ca nu a reusit ieri sa vina la intalnire, sa ne convingem ca e la fel de frumos si in realitate
Si mai erau si poze cu dulcica Ana-Maria, ce cheliuta are, hihihi, tare nostima
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

imi dau seama ca a fost asa de frumosssss
.... poate oi ajunge si eu o data la o intalnire cu voi...Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Annisia spune:
Cum fata, Sim, nu ai auzit de Piata Moghioros? De Parcul Moghioros? De Plaza Mall??? Magazinul asta e chiar in piata...
In fine, lasa ca nu iti explic de acum, ca uiti pana atunci. Vorbim pe 28 si stabilim exact! Okidoki?
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gata, nu mai stau. Mi-am mai dat si cu ulei de ricin pe gene si imi este teama sa nu imi intre in ochisorii mei cei frumosi... Ptiu-ptiu!
Micul Yannis creste mare
Gabriela77 spune:
Luy, nu prea sint de laudat, ca sa spun pana la capat, la curatenie m-a ajutat mama soacra, si tot ea a prestat si sarmalele. Eu doar le-am pus la cuptor. Ei??? Nici eu nu pot face aproape nimik cand sint singura cu Sara. Ma bucur ca apuc sa mananc sis a calc cate ceva.
Stai ca am vazut si eu dragutul-grasutul Anei!
Annisia, si pe mine ma ingrijoreaza Iuli. Eu sper totusi sa fie ok, si sa fie netul de vina. Numai Myral ne-a mai tinut asa in suspans.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bikmaria spune:
mai fetelor eu nu ma mai stresez cu kg in plus ,macar acum pe perioada sarbatorilor,pai vreau sa mananc si eu o piftie ,un carnat ,o felie de cozonac asa ca tot omul ,fara sa-mi ramana-n gat ,imi bag picioarele in el de cantar si de tot ,muncesc ca negrii pe plantatie de-o saptamana ,si mai muncesc inca o saptamana sa fie totul aranjat asa cum trebui ,si cand o fi sa stau si eu ca o duamna la un sprit si-o fripturica ,o ciorbica de burtica sa ma stresez de kg
,altele sunt cat casa poporului ,nu au nascut de 3 luni si nu se mai streseaza ...
Lia_B spune:
Sunteti dragute sa-mi spuneti si mie daca se vad pozele (2 buc)de la semnatura?
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/album/561842516ejPcCY
Lia_B spune:
Magdaz ai scris o poezie extraordinara. M-a emotionat profund.
Citesc de fete care au terminat curatenia sau sunt pe aproape, eu nici nu am inceput, maine o sa ne apucam pe bucatele sa nu stersam copilul.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw
bikmaria spune:
LIA_B se vad draguta pozele ,si miruna este asa de frumoasa si ce de par are LA MULTI ANI
Lia_B spune:
Multumesc Maria, am privit si eu poze noi cu voi si am admirat baietel marice bine (lungut) si dulceata mica. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw
Si bv spune:
Teodora, fata mea face la fel, foarte des kk si e mereu apos, dar dr pediatru ne-a spus ca e normal la bb-ii alaptati. Eu chiar nu mi-am mai facut nicio grija in privinta asta.
Poze

, ce cheliuta are, hihihi, tare nostima
Maria Teodora