Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
bikmaria spune:
LIA
,maine poimaine se face si frumoasa ta maricica ,nici nu iti dai seama ce repede trece timpul ...parca ieri era si Alex bebelus si acum e cat mine ..
iuli8700 spune:
Annisia, bag de seama ca mi-ai dus doru'. Imi cer scuze ca n-am dat nici un semn atata vreme... Internetul nu mi-a mers vreo 2 luni, bebele meu a avut colici ingrozitori cam 40 zile timp in care as fi cedat nervos daca n-ar fi fost mama la mine. Apoi mama a plecat si a trebuit sa ma acomodez singura cu bebe. Acum pot spune ca am un bebeloi exemplu...s-a cumintit dintr-o data, doarme noaptea tun dupa ora 20.00. Am avut si botezul pe 11 noiembrie... si abea acum pot spune ca am intrat cat de cat intr-o rutina careia sa-i fac fata pe deplin.
V-am spun in cateva randuri despre noi ...deci suntem bine-sanatosi si promitem sa venim cu vesti mai des.
O sa incerc sa pun si niste poze...dar trebuie intai sa le incarc... Revin.
Iuli
39+
Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
alehiam spune:
Aici poze cu www.flickr.com/photos/9465085@N07/2124063695/" target="_blank">micutul rapper care ieri nu a vrut sa fie cuminte ca sa ajungem la intalnirea papanasilor si dulcetelor... probabil ca stia ca nu are pereche... iar papanas fara dulceata, nu merge ![]()
Acum va zic noapte buna!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Aici poze cu www.flickr.com/photos/9465085@N07/2124063695/" target="_blank">micutul rapper care ieri nu a vrut sa fie cuminte ca sa ajungem la intalnirea papanasilor si dulcetelor... probabil ca stia ca nu are pereche... iar papanas fara dulceata, nu merge
Acum va zic noapte buna!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Ce copilash frumoooos!!!

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Gabriela77 spune:
Iuli, Iuli, in sfarsit fato....Hai ca Annisia te cauta de 3 luni..Bine ca esti bine! Si ca ati scapat de colici. Asteptam pozele! Bine ai revenit!
Ce dragut e micul rapper!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
andrruzza spune:
iuli, bine ati revenit!!
De cand striga Annisia la tine :)
Am vazut pozele de la intalnire, o gasca advarata!Deja s-au format cupluri :)
Or mai fi baieti disponibili sau ramanem pe liber ?:))
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Si bv spune:
Alehiam, ce dragalas este Robert! unde mai pui ca e si numele meu preferat! sa-i arati poze cu Raisa mea, poate o place, ceilalti baietei si fetite am vazut ca s-au cam cuplat
.
Poze
magdaz spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
Magdaz ai scris o poezie extraordinara. M-a emotionat profund.
Citesc de fete care au terminat curatenia sau sunt pe aproape, eu nici nu am inceput, maine o sa ne apucam pe bucatele sa nu stersam copilul.
Lia siRuna Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw

Se vad pozele.
Lia iti tin companie.Noi suntem in mijlocul unei " curatenii" care genereaza pina acum doar debandada. Tocmai ce a venit sotul cu un home cinema(pina la urma a venit mosul si la el) si ne-am dat seama ca n-avem unde sa-l punem. e ca la nebuni de fire, cabluri, boxe, mopuri...

ANDRA MARIA(26.08.2007)