Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

Yaia ti-am trimis un PM.
Azi noapte a fost o tentativa de fulguiala, dar s-a oprit prea devreme. Vreau si eu zapadaaaa... .

Poze cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/2113882420/" target="_blank">bb in Weihnachtsmarkt.

Eliza (06.09.07)

Mersi inca o data!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, nu stiu daca a sosit ca azi n-am iesit din casa, astept sa vina sotul. Daca nu a sosit azi, vine probabil maine sau luni. Nu uita maine sa cumperi ziarul. Oricum, o sa spun cand o primesc ( adica nu eu, ci Maria )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by dany26

andreea si sabina mersi de raspunsuri!!!!!!!!!

sabina
...ii dau si san si lapte praf Humana.

offfffff

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Asa am patit si eu, humana cam constipa, mai ales cind e copilul mic de tot. Gimnastica, picioruse presate pe burtica si incearca milchzucker de la humana, i-l pui in lapte, pina se regleaza singur, 1-2 sapt. eu am avut doar rabdare si spre 3 luni s-a reglat ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am vazut poze noi cu un rapper simpatic foc, of, ce rau imi pare ca nu a reusit ieri sa vina la intalnire, sa ne convingem ca e la fel de frumos si in realitate
Si mai erau si poze cu dulcica Ana-Maria , ce cheliuta are, hihihi, tare nostima

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Ana, ce barosan e Vlad! Un barosan mosulet tare dragalas. Bine ca ai scapat usor , doamne ajuta cu Miruna.

Annisia, vom fi ce-am fost si chiar mai "mult". Si eu am luat 26 kile la prima sarcina si dupa 8 luni aveam din nou 60. insa am slabit prea repede ultimele 10 kile, in doar 7 saptamini, si am pus la loc in urmatoarele 5 luni 9 kile.
Apropos, Andreea 11, poate ne spui si noua cum ai slabit 19 kg?

Roxana, sanatate. Ce au ligaturat, ca parca ziceai ca nu e decit o fisura datorata nesterii si n-ar fi "altceva" interni?

Noi am fost azi la vaccinul de 4 luni, l-am facut mai devreme la 3,5 luni din motiv de plecat la tara. aAmai facut cineva vaccinul in avans?
Avem 7, 2 kg si 65 cm. Dr zice ca e ok dezvoltata (ca performante motorii, etc) pentru virsta ei.Insa are capsorul turtit la spate si ne-a recomandat (la sugestia mea) 3 picaturi de vigantol/zi, in loc de 2. Calciu tot 5 ml, 10 zile/luna. vitamina c 5 pic/zi.
am inteles de la pediatri de spital ca ei recomanda de rutina 3 picaturi? Voi cum dati?
Cu diversificarea am zis ca ea si fac ca mine. Adica vreau sa incep pe la 4,5-5 luni, ma orientez eu atunci.

Help, Roxana, Sabina, Ana si cine mai are copii mai mari in colectivitate: ati dat imunostimulatoare? Daca da, care anume..ati ajuns la concluzia ca ar fi vreunul eficace cit de cit din experienta voastra personala? Mie mi-a recomandat pentru Cristian care va merge din ianuarie la gradi Imunomix sau Luivac.Eu pina acu n-am folosit neam asa ceva. Luivacu' nu ma inspira, dar imunomixul parca da....Roxana, parca tu aveai o retinere fata de echinaceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha, Sim, te astept! Vorbim cand te decizi. Poate vin si eu la magazin, ca sa nu bajbai pe acolo...
Eu maine dau o tura de Dragonul Rosu. Sa mai iau una alta pentru bebe, ca i-au cam ramas bodyurile mici...
Al meu tot tatoneaza terenul ca ce imi lipseste, cam ce mi-as mai dori... Eu nu stiu ce cresc la sanul meu? Stiam eu ca o sa-i mearga ”la suflet” faza cu intalneala noastra... Hihihihihihihi.... (acum imi frec palmele...)

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Luy, si noi am admirat ochisorii nemaipomeniti ai Mariei. De la cine ii mosteneste? Ca si tu ai ochi mari si frumosi , dar parca nu au chiar formatul asta.
sa stii ca si Cristian tot "cheliuta" a fost, dar acum are par des si aspru si ondulat.L-am si tuns chel de vreo 4-5 ori.

Nu stiu cine mai intreba... si eu am " dat de grinda" copiii. Eu habar n-aveam de traditiile astea, noroc cu familia sotului meu.

Mergi la inceput

Ma felicit singura..am devenit "membru incepator".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mandarinutza, mataluta nu facusesi poze la intalneala? Pai unde e bre? Fura si baui io prea mult? Sau ce?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Fiu-meu propune ce sa ne aduca mosul la fiecare :
-surioarei o "jucarie cu poponet"
-lui un tir si un renault megane de jucarie
-lui mami: un inel cu diamant !!!!!!-
- lui tati: un pistolas cu laser...cu care sa se joace tot Cristian

Mami a fost de acord.
Tati a fost indignat.
Si cu asta , basta...ma intorc la spalat aragazul.

Mergi la inceput