Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
CRACIUN FERICIT tuturor!
La multi ani LILINA!
Cu intarziere revenim printre voi, am fost foarte ocupata, n-am avut timp nici sa citesc ce ati mai facut.
Noi am racit, de fapt eu am adus ceva virusi acasa si i-am dat si lui David, suntem bocna amandoi, maine avem petrecere, nu stiu ce vom face, sper sa ne treaca repede.
Am bucatarit zilele astea, pt. maine am facut TORTUL, in continuare POZE RECENTE.
Va pupacim si vom reveni!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Craciun fericit! 
lilina spune:
am vazut pozele cu David, cel cu obrajorii rumeni ca 2 mere rosiiii si tortul cu fatza de mos Craciun....super reusit !!!
postam si noi pozele de la petrecerea de Craci![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
ramomar spune:
CRACIUN FERICIT PLIN DE BUCURII!!!!
am intrat si eu pe fuga sa urez (pana nu se face miezul noptii si trece ziua ei) LILINEI LA MULTI!!!! sa ai parte de mult noroc si fericire alaturi de bucuria ta frumoasa si de toti cei dragi tie.
Am vazut si pozicile frumoase cu voi, Vlad e adorabil
si mi-a placut mult costumasul lui ![]()
Sandra m-am bucurat mult sa vad mesajul tau si abia am asteptat sa vad pozele cu Ruxa cea frumoasa foc
fel ca mamica ei
.Iti
doresc din totul sufletul sa treci cat mai repede peste probleme, iar anul nou sa-ti aduca numai bucurii si impliniri. Stiu ca e usor de zis, dar mai greu de facut si ca numai tu stii ce e in sufletul tau,dar poate si un cuvant de incurajare din partea noastra si multe 

si multi 

sa te ajute.
Promit sa pun si eu poze cu Patricia saptamana asta![]()
am vazut o Narci cirliontata si fumusica foc si multele bunatati pe care le-a pregatit mamica ei cea harnica
. Am vazut-o si pe Maria Diana in vizita si pe sanie
, l-am mai vazut si pe Matteo manechinul frumuselul, pe David cel cu ochi ca mura
, pe care il pupam dulce si frumosul tort pregatit de mami lui.
Sephora sa-ti traiasca sotul! La multi ani de Sf. Stefan!
scumpick nici eu nu stiu germana, off off
lili, frumos cadou ti-a pregatit Maty
. Ce mi-as dori si eu sa-i iasa asa usor maselutele la mogaldeata mea. Trimite-o si la noi pe zana Maseluta
, caci noi inca nu avem nici una.
pupici si o seara minunata
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:
Am savurat pozele cu David si Vladone, mi-au placut tare mult. Moshu' a fost darnic si le-a adus cadouri multe si frumoase.
Lilina, multumim de tratatie!
Mira, ce fain a fost tortul, ai talent!
Fetelor, in caz ca nu-s in zona si n-apuc sa schimb capitolul, nu uitati ca maine trecem la nr 100! Plus, cea care-l deschide poate o sa scrie, pe langa "Bucurii de sept-oct 2006" si "LMA 2008" sau ceva de genul. E doar o sugestie.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
Sephora spune:
Am revenit
MamiLili eu sunt ortodoxa,familia mea e jumate si jumatate (parintii),noi inca nu suntem casatoriti religios,sincer mi-ar fi placut mai mult sa fiu catolica ,ma simt mult mai atrasa,dar stiind ca e pacat nu mi-am schimbat religia,am ramas singura cu mama care suntem ortodoxe.Deci casatoria mea va fi mixta.
Multumesc fetelor ptr urari
Mira am vazut pozele cu iubitul nostru prieten,mama ce gospodina.
Lili vazut pozicile,sunteti doi reni tare scumpi.
Am vorbit azi cu asistenta pediatri,ma intrebat daca vreau sa vina zilele astea sa-i faca Priorixul lui MAtti(m-a anuntat ca tre sa-l cumpar),mi-a zis ca va da reactii si asa i-am zis ca prefer sa-l fac dupa sarbatori.Intrebare celor care l-au facut:copii vostri au avut ceva reactii gen bube,muci,febra etc?
Apoi i-am zis de DA care nu ne de pace (azi la baie am observat ca a aparut si pe picioare)sincer am ajuns in pragul disperarii cu asta.Nu mai vad iesire.Mi-a spus ca ar putea fi si de la laptele care il bea acum,am inceput sa-i dau milli cu cate o cupa din Lactana,sa vad daca se intampla ceva.Mi-a zis sa incerc si cu Advantan milk sa-i dau Claritin sau Fenistin >intrebare :a-ti dat cu asa ceva?
Sunt disperata astept sa treaca sarbatorile sa ma duc la al cincilea dermatolog,sincer simt ca ma lasa nervii,imi vine sa urluu cand il vad asa,si-l si mananca pe bietul copil.
Aici aveti un pic de MAtti carewww.youtube.com/watch?v=Dh8-GFbycdY" target="_blank">Papa singurel si www.youtube.com/watch?v=aQuN-UTWLH8" target="_blank">Neam de petrecaret
Sephora spune:
Am mai citit pe aici ca Advantanul asta milk contine cortizon,vad ca fetele au mai incercat cu o crema Physiogel.
Am inebunit de tot...Oarea!
Monique_new spune:
Neata. haideti la o
mareeee si fierbinte.
LA MULTI ANI! tututror celor ce poarta numele de Stefan sau Stefania.
Mirabela super frumos tortul cu Mosu, cred ca ti-a luat mult sa-l faci. David e un frumos cum a zis si Lilina cu obrajorii rosii si cu masinuta de la mosu
.
Lilina am vazut si pozele de la petrecerea lui mos Craci
, cu cei 2 reni.
Sephorace m-am distrat cu Matty petrecaretul.
Dar unde era suit pe o masa cumva ??Si cum papa el singurel, are baiat mare mami.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Cine doreste sa ne vada pozele avem si noi vre-o 100 de pozici facute cu ocazia Craciunului, de la impodobitul bradului pina la vizitele la bunici![]()

POZE CRACIUN

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
pufymic spune:
Salutare bucurii!!!!!!!
Am revenit si noi acasa!
Am si vazut pozele anuntate si pot spune cu mandrie ca avem cei mai frumosi copii!

Lilina

Si la noi a venit Mosul in ajunul Craciunului cu muuuulte cadouri!Alesio s-a catarat la Mosu' in brate si i-a cantat Mos Craciun cu plete dalbe si i-a spus Bradulet bradut-bradut
....Nicolas statea agatat cu putere de gatul lui mama-sa
( sa n-o piarda cumva
) si cu ochii dupa Mosu ca dupa butelie(tot e bine ca n-a urlat
)...
Si ne-a adus un bradut mare si frumos!Si cadouri multe , multe....si acasa , a mai lasat si la Craiva o gramada....tot asa bogat sa vina Mosu in tot anul!
In seara de Craciun am mers cu colinda(am fost si pe la Dorina-Alinush !), asa ca s-au facut piticii cu gramada de colaci pe baltag(un fel de sabie de lemn care se tine de varf si se infig colacii pe ea) si cu banuti de buzunar
!
. A fost tare frumos, mai ales ca au venit si gagicile de la Cluj(verisoarele piticilor), asa ca am fost impreuna la colindat!
Si azi am mai primit inca un cadou de la Mosu!

VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
lilina spune:
am vazut poze cu Cosmi cand dadea iama in cadourile puse sub brad si cum a fost ea impodobita de mami odata cu bradutul :)))
am mai vazut ce bucatarie are Cosmi si sunt suuuper geloasa![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe