Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

LA MULTI ANI LILINA!!!

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, ai vazut ca s-a meritat sa-ti lasi venele lungi si sa nu le scurtezi? Mosul a fost darnic cu tine.

Scumpik_lui, din pacate nu stiu boaba de germana.

Xandrutza, sa-ti traiasca fetita-zulufita. Cred ca e cea mai zulufita dintre bucurii.

Sephora, La multi ani si sotului tau, noi sarbatorim maine nepotica Stefania.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

LA MULTI ANI MAMILILI cu maaaare intarziere

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Scumpik nici o pe germana nu o stiu!

Xandruta mama ce gospodina,iar Narci e o superba,precum spuneam sunt indragostita de caopii cu carlionti.

Gety multumim,asa e la ortodoxi e maine Sf Stefan,oricum sa-ti traiasca nepotica.

Mergi la inceput

M-am harnicit si conformat:

POZE NOI MARIA DIANA

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am vazut pozele Gety ,dar asa frig e la voi in casa de o ti asa gros imbracata?Io asa cred ca-l scot pe Matti afara,in casa in body sau in body si pantalon bine am si 26 de grade.

Mergi la inceput

Sephora, cred ca am vreo 21 - 22 grade. Daca e prea frig sau cald, schimb temperatura din centrala.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ho ho ho Dragele Mosului se pare ca ati fost cuminti si ati primit multe cadouri.

LA MULTI ANI !!!!!! Lilinasa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Noi am petrecut Craciunul cum e obiceiul in familie ba la unii ba la altii si am papat, am impartit cadouri am facut multe pozici.

Cu ocazia acestor sarbatori am mai invatat citeva cuvinte : blalu = bradul; uncu = unchiu; mocu = mosu.

Am vazut toate pozicile anuntate.Sephora super frumoase pozele cu fotomodelul Matty si La multi ani!!! sotului.

Vazut si cirliontata Narci, Maria Diana si Ruxa.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sandra, merci de urari! Niciodata nu-i prea tarziu. Asa-i ca avem cea mai buna zodie?

Gety, ti-am admirat printesa! Nu stiu de ce aveam impresia ca stati pe la etajul 1, dar voi de fapt locuiti suuus de tot, de-aveti asa o priveliste de frumoasa. Stai cumva pe str Nicolina?

Sephora, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti toata viata! Tu erai catolica si inainte de casatorie?

Se pare ca Lilina scapa ieftin de ziua ei, ca inca mai avem mancare de la Craciun si nu murim de foame asteptand sa ne puna ea la masa.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MULTUMEEEEESC dragele mele....sunteti suuuuper dragute.....mai ales ca v-ati facut timp
sa intrati pe forum sa-mi urati La multi ani

sa inceapa distractia ,chiar daca s-a inserat si ziua mea e pe trecute....nu fac 3 ani decat o data in viata :))))

poftiti la torturi si la champagne :))))

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput