Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
usorlili spune:
Of, ce logoree de vorba am avut.
Acum ma duc sa ma pregatesc pentru vizite. Mergem la finuti sa ne bucuram si noi cateva ore de atmosfera de Craciun. Alex are 1,5 ani iar Aylin are 5 luni. Niste frumuseti.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
usorlili spune:
Fetelor, va mai pregatim cafeaua pentru dimineata???
Ok, pentru orice eventualitatea
pentru toata lumea.
Sephora, daca mai esti in zona, noapte linistita si rabdare multa. Mai este un pic pana pe 13.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
Sephora spune:
Sunt aici,caut "inculpata" care a scris de unguientul ala,ca am inebunit nu-mi aduc aminte cine la scris.
Nu plecam nicaieri stii am luat terenul ala si pana in februarie suntem cam la limita cu bugetul asa ca stam acasa cuminti.
Stai linistita (stiu ca-i greu) ca nu-i nik grav,ai sa vezi ca va trece usor.
Pupici si distractie placuta.
xandrutza_76 spune:
UsorLili, prinde bine cafeaua aia ![]()
2 saptamani vor trece repede si te vei reintalni cu puiutul tau. Ii dorim lui Teu multa sanatate!
Sephora, i-am vazut si eu pe o parte din artistii care danseaza in Bollywood, la emisiunea lui Maruta. Mi-au placut. Imi inchipui ca intreg spectacolul a fost super. Frumos cadou!
Pupici lui Matti!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
Uau am gasit ai vazut vorba aia "cine cauta gaseste.." era vorba de Mephala care zicea ca a tratat bebelul cu Drenor unguent homeopat.
Deci Mephala tu erai inculpata,scuze fetelor pe care le-am batut la cap.
Gata ma bag la nani,am petrecut un ajun de Craciun frumos,alaturi de Usorlili si raspanzandu-va.
lilina spune:
moaaama nene cate cadouri am primiiiiit
intru maine sa va detaliez si sa pun ceva poze cu Moshu meu :)))
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
princess spune:
CRACIUN FERICIT! MOSUL SA VA ADUCA LINISTE SUFLETEASCA, BUCURII SI IMPLINIRI SI ... MULTE, MULTE DARURI! SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI, IAR IUBIREA SA VA INCONJOARE PRETUTINDENI! LA MULTI ANI!
Va pupam cu drag!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Monique_new spune:

FIE CA SFANTUL CRACIUN SA VA ADUCA PACE IN SUFLET, SANATATE, BUCURII SI TOATE VISELE SA SE IMPLINEASCA ALATURI DE CEI DRAGI.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Craciun fericit, impodobit cu voie buna!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
Buna dimineata!
MAma si noi am mai primit cadouri de la mosul nostru scump (chiar nu ma ,mai asteptam)ne-a atras el atentia,asa ca am mai primit o camasa de noapte foarte frumoasa de la Etam si un poncho din lana care vine tocmai din Nepal si Matti inca o masina,dar cu telecomanda si niste papuci de casa tot din Nepal.A zis ca ne-a facut un cadou PAzzo-nebun si unul normal.Noi i-am luat 2 parfumuri unul Cerruti 1881 si altul L'eau d'issey.
Foarte darnic mosu cu toate ca zicea ca e sarac,asta inseamna ca am fost cuminti....?