Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy vazut si pozele cu zapada,la fel m-am bucurat si eu cand a nins prima data,eram afara si a inceput,am inceput sa urlu ca nebuna.Lui Matti nu-i place deloc sa mearga prin zapada,nu s-ar da jos din carut sau brate ptr nimic in lume.

Mira al meu incepe sa tuseasca intentionat pana vomita,mai ales daca era suparat si incepea sa plnga o facea pana vomita,mi s-a intamplat si o saptamana seara de seara ca ma bagase la idei,dar pana la urma ai atrageam atentia sa nu mai planga,tuseasca si a incetat si vomitatu

Liliana eu patesc cu mancarea cainelui sau ca mainile spalate mereu in castronul lui,cand stau la calculator sau gatesc si el ma vrea se baga intre mine si dulap si-mi impinge picioarele cu mainile sa nu mai stau si nu se lasa pana nu-i dau atentie.

Eloise vazut pozele cu zapada in botanica ,imi place nespus cum ai sta cu geaca galbena,caciula avem la fel dar pe mine ma enerveaza ca e prost facuta ca-i ramane ceafa goala.Te plangi de par,can ai bogatia aia in cap,eu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Cristina ce frumos ai trecut de jumatate,mama ce curaj mai ai si mai ales cu unul ca Vladut=Matteo.Sa fie sanatoasa si norocoasa.A venit o prietena la mine v-am spus io de ea care are fetita de 5 saptamani,Doame cat de mica mi s-a parut cand am luat-o in brate nici nu-mi vine sa cred ca si Matteo a fost asa,asa de repede am uitat.

Gety nu stiu ce sa zic si io-s nascuta iarna,ami place zapada dar nu-mi place deloc frigul si nu-mi place perioada aia de flescaraie.

Ramo si pe mine ma omoara fazele cu plansul si nu pot sa inteleg de la ce si o iau pe bajbaite,abia astept sa-mi spuna si mie ce-l doare sa stiu ce sa-i fac.Inebunesc mai ales cand se scoala noaptea,urland...

A ca vorbea Gonghy de reclame si al meu e inebunit dupa Milupa numai ca el canta na,na,na...na,na,na... apoi il place ce de la Euforica de la publicitate eeeeeeeiiiiieeeeeeeeeieeee si cea in care canta Amanda Lear << Give a litte .....to you.Give a littel....to me..>>> Lasa tot si se prezinta la ele

Noi acum vreo saptamana eram cu prietenii in parc cu Rares roscovanul,in lac la Moghioros au facut astia un targulet cica,o porcarie de altfel si eram si cu cainele in dotare si el care e ascultator si nu se misca de langa noi (nu merge in lesa) a disparut,da-i cheama-l,fluera (ca asa vine urgent) ia cainele de unde nu-i!Ne-am impartit si da cauta cainele in tot parcu,l-a gasit Ste in drum spre casa,el a vazut ca nu ne mai vede o luase baiatu spre casa.
A doua zi l-am dus pe Matti in parc iara si mi-a cerut sa-l duc la masinute,am lasat sania cu prietena mea si am luat copilul in brate,s-a dat in masinute si cand l-am luat sa vin la sanie mama.am tras o tranta pe gheata in genunchi,mi-am facut niste vanatai de numa-numa,dar copilul l-am tinut ca pe oua,nu a patit nimic spre bucuria mea,dar m-am speriat rau,ca mi-era frica sa nu cada cu capu de gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, am intrat sa va urez si eu
CRACIUN FERICIT alaturi de bucuriile voastre.

Eu sunt intr-o depresie totala. Parca nu mai trec cele doua saptamani pe care le mai am de stat departe de Teu. Si colac peste pupaza este si bolnavior (este racit). Cred ca este cel mai mare chin pe care l-am trait in viata mea: sa fiu la mii si mii de km , sa stiu ca este Teu bolnav si sa nu pot face nimic. In momentul asta tot ce mi-as dori de la Mos ar fi sa-mi strang puiul in brate. Dar stiu ca este imposibil.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Pufy,pufysorii ca de obicei super scumpi,dar m-a inebunit Alessio cu cravata,cat de mare s-a facut.Sper ca Puful mic sa fie bine,saracu,dar de ce tocmai injectabil?

Lakioana scumpa foc Reby,tare mi-ar place si mie o fetita asa frumoasa si desteapta ca ea si ce par poa sa aiba,ai o adevarata problema cu olita,eu ce sa zic ca de la 8 luni cand Matti facea la olita acum se suie pe ea doar sa se joace sau o taraste pe gresie ca sa inebuneasca vecinii.Stai soro linistita,ca nu-i mare baiu!

Xandruza si Getyam vazut ca ati intrebat de noi,dragute ca de obicei si ne simti lipsa,acum cred ca am recuperat...

Scumpik doamne cat sunt de scumpi carliontii aia,io toata ziua cred ca-as sta cu mana in ei,mor dupa copii cu carlionti.Copilul se spala singur in fiecare dimineata cand eu stau pe wc si in fiecare seara cand e in cada,singur,uneori cu pasta alteori fara,pasta e astera-kids cu gust de capsuni,ai pun foarte putin cu balele care le are face niste clabuci de mama-ma se freaca la gingii unde il mananca si de cand are dinti de la 5 luni nu a consumat decat juma de tub.

M-ati bagat si pe mine intr-o melancolie profunda cu amintirile de cand eram pitica,ce dor mi-e...!

Si eu credeam ca am inchis capitolul facut prieteni noi,dar se pare ca odata cu DC-ul mi-am facut prietene de suflet la care tin foarte mult si mai ales pe cele din parc cu care m-anteleg super si nu credeam ca se poate.

Gata am recuperat tot,sunt la zi!URA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Usorlili ...

...Tu erai cumva cu acea crema homeopata?

Sephora, nu eram eu cu crema homeopata. Sa stii ca eu nu prea am incredere in homeopatie. Este adevarat insa ca in ultima vreme la Tudor s-a ameliorat DA (nu-mi dau seama ce miracol s-o fi intamplat ca tare ne-am mai chinuit cu ea pana acum 3-4 luni) si nu am fost nevoita sa "cred si sa nu cercetez" homeopatia.

Ufff, mai bine nu te duceai la doctor. Asa au unii un dar de a te termina psihic. Nu inteleg ce inima au sa vorbeasca asa, fara noima, mai ales atunci cand este vorba de sanatatea unui copil si de sufletul unei mamici.

Si uite cum te-a pus pe drumuri in ajun de Sarbatori. bine ca este Matteo ok.

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Usorlili sincer nu stiu cum poti rezista,io am fost pe 20 la un concert la Sala Polivalenta si am stat 2 ore fara el,era cu ai mei (care au venit si au stat exact o zi,ca apoi sa plece in Italia la soramea) si am dat 3 telefoane,imi lipsea,parca uitatsem ceva acasa,m-am simtit tare naspa.Cat mai ai de stat departe de el?

Mergi la inceput

A asta a fost cadoul meu de Craciun di partea sotului 2 bilete la Bollywood (un musicall indian)(stiti ca eu sunt suferinda) a zis sa ma duc cu una din prietenele mele,dar cum s-a nimerit sa vina mama,l-am luat pe el si chiar ia placur si lui.Un frig in sala!dar frumos,lume destul de putina.

Mergi la inceput

Chiar ma gandeam la tine ca esti in forma azi. Se cunoaste ca il ai pe Stef acasa.

Pai cum sa rezist. Nu am incotro. Mai am 2 saptamani din totalul de 5.
Am avut (si mai am inca) niste probleme de rezolvat aici si a trebuit sa mai raman. Cred ca nu reusesc sa le dau de cap pana plec, dar nu-mi mai pasa( pe scurt a fost mama in vacanta aici, in Canada. S-a lasat cu o interventie chirurgicala. Acum trebui sa recuperez banii de la firma de asigurare sa platim ce mai este de plata la spital...noi deja am platit o parte dar la aia nu ma mai gandesc. Macar sa rezolv cu diferenta pe care mai o am de platit la spital. Si-s muuuulti rau ca-i scumpa rau spitalizarea pentru nerezidenti- cazul mamei mele.).

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Te cred stiu ca-i tare rau la naiba si banii astia bata-i vina ne creaza atatea probleme.
Dar sper sa rezolvi si sa te intorci mai repede sa-ti tii puiutul in brate,nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul tau ca as intra in depresie.
Da e super cand ai un ajutor,cu unul ca Matti e super obositor sa-i faci fata de unul singur.Abia astept sa vina Petra pe 13,sincer m-au lasat puterile,bine macar ca in perioada asta poate sa stea si Ste mai mult cu noi.
Multa sanatate puiutului.

Si Matti a luat antibiotic ca avea o harcaiala naspa pe trahee si cand l-am dus la ORL mi-a zis ca nu are nik in gat,urechi si nici muci,l-am dus si la pediatra sa-l asculte la plamani tot nik,numai ca se auzea groaznic si deci mi-a zis ca o avea ceva pe trahee si chiar daca nu a avut febra am preferat sa-i dau ceva mai slab.Acum insa e ok.
A medicamentele toate io le dau in lapte ca altfel nu ia absolut nimik.

Mergi la inceput

Dar voi plecati undeva zilele astea ca parca ti-au urat fetele drum bun? Sau am inebunit eu? Am muncit zilele astea non stop si am citit cam pe diagonala.

Eu ma gandesc si la mama (motiv pentru depresie multipla- daca o exista asa ceva. )Ce-o fi saraca in sufletul ei. Este responsabilitatea mare iar mama este genul care gandeste "mama puiului stie cel mai bine ce este bine pentru el" nu genul "eu am crescut trei copii, eu stiu cel mai bine". O iubesc pe mama mea .

Asa ca saraca a luat copilul si s-a dus la spital de frica. Simptomele lui Teu erau relativ usoare: ii curgea nasul si ochisorii (extrem de rau nasul- dar lichid transparent deci fara probleme deocamdata). Fara febra, fara respiratie grea, fara alte probleme. El era extrem de vioi dealtfel.
I-au dat picaturi de nas, de ochi, i-au spus sa-i cumpere Batista Bebelusului si sa curete nasucul cat mai des si cat mai bine. Si i-au mai dat preventiv un antifebril.
Ma rog, sper sa isi revina cat mai repede.

Si ca sa fie totul extrem de gri (deja suna a negru, dar ce mai conteaza) legaturile telefonice cu Romania sunt extrem, dar extrem de proaste (ma rog, aglomerate). De ce naiba nu or fi facut o linie de urgenta???

Mama lui Teu

Mergi la inceput