Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetelor, multumesc tuturor pentru urari...

Mare tam-tam la Baia Mare, poate ati vazut si la STIRILE PRO TV

http://www.protv.ro/stiri/social/parintii-unei-fetite-care-s-a-nascut-cu-malformatii-acuza-medicii.html?msg=success#AddComment

(scuze, n-am reusit sa fac in forma prescurtata, nu stiu de ce...)

o mama a nascut o fetita cu malformatii, nu are palmuta decat jumatate, iar labuta piciorului la fel... acuma medicul care a monitorizat-o in timpul sarcinii, e cel mai bun din Baia Mare (e chiar ginecologul meu), acesta n-a observat aceste malformatii, el zice ca din cauza obezitatii femeii, si a llichidului amniotic in cantitate foarte redusa... soc mare la nastere(cezariana) cand au vazut fetita.... mi se pare normal, cred ca as fi urlat de durere... dar acuma tatal il da in judecata pe dr pt ca nu i-a informat, ca daca aflau de aceasta malformatie, "nu o lasau sa sufere o viata intreaga"(Vlad Galateanu-tatal fetitei), deci ar fi intrerupt sarcina, desi aceasta nu e posibil, dupa 4 luni. Ei aveau un bunic in familie cu exact aceleasi probleme, dar n-au spus dr-ului nici cand au completat formularul pentru triplu test.

Nu stiu ce sa zic...am vazut ingerasul acela de fetita si-mi pare asa de rau pt ea, dar cand il aud pe tatal ei cum afirma ca ar fi intrerupt sarcina, imi vine sa merg sa-i dau cu ceva in cap... probabil nu sunt pusa in situatia lui. Mi-a placut ce a zis Annisia, faza cu degetelul, ca merita sa lupti si pentru un degetel... si el isi vede fetita asa frumoasa, sanatoasa mintal, si in rest(Rita cred ca ar da oricat sa fie Maya in starea ei) si il da in judecata pe dr ca nu l-a informat la timp s-o omoare...

Sunt foarte afectata de caz si nu-mi vine sa cred ca unii parinti pot sa gandeasca asa.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

alina clau, sunt anumite banci agreate, care pot diferi de la un sector la altul.Cel mai bine sa suni la ei sa intrebi.Daca stai tot in sect 3 ca mine si Sim tel e:0725126100, int. 187 sau 202. La transilvania, bcr si inca una...dar mai bine suni.

Sim, bine ai venit in...RDS!Si eu sunt multumita, numai ca acum imi pare rau ca am renuntat la romtelecom, ca au bagat de frica niste abonamente super avantajoase.

Piciulika, foarte frumoase pozele lui Michael ca mosulet !

Slippers, imi pare rau de Miruna, sper sa fie ok.

Tomasa, pe unde mai umbli? o maslina, un picior de dama fina...cu operatiunea "pantoful" ce se mai aude? Sau n-am fost eu pe faza?

Afibebe, din trista mea experienta iti spun ca merge foarte bine la dureri dentare aulin. Mult mai bine ca algocalmin.

Miine am si eu party de craciun la job, dar nu cred ca servesc...nu-mi place de mine.Astept vremuri mai bune.
Noi tot nu ne intoarcem.Oricum, vad ca baietii sunt mai activi.Cristian al meu s-a intors insa la 5 luni...Tinem cuvintari, cu amindoi pumnii bagati in gura, pe post de microfon probabil.
Nici eu n-o asez in fund, si nici nu am de gind.Nu vad beneficiul s-o fortez.Cind o sa vrea ea, o sa stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by Pinacolada

A facut cineva calendare personalizate cu pozele copiilor sau a dat comanda?

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

eu am facut calendar cu pozica lui Darius...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetele,

a inceput vreuna dintre voi diversificarea alimentatiei?

daca da, cum?

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

multumim pt complimentele adresate Rebecai.
atunci cand le-am trimis pe mail am primit inapoi poze de pe septoct.cu cine credeti ca erau?cu frumosul Gheorghe al Sabinei.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Magdamercic!
Bernix mii de multumiri tie si sotului pt calendare,sunt superbe!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Rodica, poate ca medicul rspectiv a facut doar ecgarfii de rutina, nu de morfologie fetala...Multi ecografisti zic ca membrele sunt ok, dar nu stau sa le caute cu atentie sau sa numere degetute.
Dar vorba ta, nu era o indicatie pentru ce zic parintii ca ar fi facut.

Mergi la inceput

Aaaaaa, am uitat s-o salut pe micuta Rebeca cea draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna fetelor, multumesc tuturor pentru urari...

Mare tam-tam la Baia Mare, poate ati vazut si la
http://www.protv.ro/stiri/social/parintii-unei-fetite-care-s-a-nascut-cu-malformatii-acuza-medicii.html?msg=success#AddComment

o mamica a nascut un copil cu niste malformatii, nu are palmuta decat jumatate, iar labuta piciorului la fel... acuma medicul care a monitorizat-o in timpul sarcinii, e cel mai bun din Baia Mare (e chiar ginecologul meu), acesta n-a observat aceste malformatii, el zice ca din cauza obezitatii femeii, si a llichidului amniotic in cantitate foarte redusa... soc mare la nastere(cezariana) cand au vazut fetita.... mi se pare normal, cred ca as fi urlat de durere... dar acuma tatal il da in judecata pe dr pt ca nu i-a informat, ca daca aflau de aceasta malformatie, "nu o lasau sa sufere o viata intreaga"(Vlad Galateanu-tatal fetitei), deci ar fi intrerupt sarcina, desi aceasta nu e posibil, dupa 4 luni. Ei aveau un bunic in familie cu exact aceleasi probleme, dar n-au spus dr-ului nici cand au completat formularul pentru triplu test.

Nu stiu ce sa zic...am vazut ingerasul acela de fetita si-mi pare asa de rau pt ea, dar cand il aud pe tatal ei cum afirma ca ar fi intrerupt sarcina, imi vine sa merg sa-i dau cu ceva in cap... probabil nu sunt pusa in situatia lui. Mi-a placut ce a zis Annisia, faza cu degetelul, ca merita sa lupti si pentru un degetel... si el isi vede fetita asa frumoasa, sanatoasa mintal, si in rest(Rita cred ca ar da oricat sa fie Maya in starea ei) si il da in judecata pe dr ca nu l-a informat la timp s-o omoare...

Sunt foarte afectata de caz si nu-mi vine sa cred ca unii parinti pot sa gandeasca asa.

groaznic....imi pare rau pentru bietul copil....o sa aiba o viata intradevar grea...oare de ce un copil atat de mac trebuie sa sufere si sa fie chinuit...oare cum o sa se joace ea cu alti copii? Dar pe de alta parte nu stiu cum tatal ei poate sa faca asemenea afirmatii? Nu stiu....efectiv nu vreau sa ma gandesc.....poate asa spunem noi care avem copii sanatosi, dar oare cum am fi reactionat noi daca am fi fost in situatia lor?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am admirat pe frumosul Michael! S-a facut, s-a facut Picio! Ramane cum am stabilit! Rebeka mititica si frumusica si Mario cu delifinasul. Niste copii minunati!

Eu m-am ingrozit rauu de faza cu bona. Si cand ma gandesc ca si eu va trebui sa caut mi se ridica parul pe mine!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput