Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piciulika vai ce scump e bebe Michael....sunt super beton pozele...e frumos foc

Bebeka ce domnisoara frumusica ai...e super expresiva...f tare ideea cu deschisul usii

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Annisio.....vreau si eu poze cu tine in roz....ca acu imi merge computeru' si pot sa vad pozele

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Simca sa-ti vina alocatia si indemnizatia pe card ce trebuie sa faci?Trebuie card la o banca anume?

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Fetelor as veni si eu maine, insa daca o sa vrea si dl Robert. Noi o sa trebuiasca sa venim cu metroul si pentru atata drum trebuie sa fim in toane bune. Deci pe la 12.30 e intalnirea?

quote:
Originally posted by luy
Am mai vazut si poza de printzesa Eliza care se lafaie pe mijlocul patului, hihihi, si un Robert frumos-frumos cu jucarie noua.
Numai copii frumosi, fetelor !

multumim Luy de aprecieri... Si nu se mai poate face nici un set pe contul comun ca am incercat sa aranjez pozele lui mihnutzu de teodora si nu ne da voie din cauza ca nu e cont cu plata

Ramona condoleante... uneori soarta e prea cruda.

Piciulika imi place de ajutorul mosului.
Bebeka o scumpa Rebeca si misto pozele cu ea in usa.

Sanatate puiutilor bolnaviori si o noapte fara peripetii celor vaccinati

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Operatiunea intoarcerea pe burta http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2122775906/

apropo de asta, azi am am avansat si deja scoatem manutza de sub noi...pana acum se intorcea, dar saracu ramanea cu manutza sub el si nu stia sa o scoata si intr-un tarziu se punea pe plans

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salutare!scuze pt absenta indelungata dar, s-a stricat laptopul dragutul....., iar in alta ordine de idei am ramas fara bona o perioada pt ca a facut apa la genunchi si a tb sa-si faca punctie si s-ar putea si operatie daca recidiveaza!!!
Deci, sunt singurica cu cei 2 iezi, ca sa nu va mai povestesc ca al meu iar a racit! L-am indopat de medicamente..asteptam efectul:) sper sa nu raspandeasca...
incerc sa citesc din urma si revin!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Magdaz, pai trebuia sa fie poezia ta vere... Trisezi???? Nu-i momos...
Oricum, mai asteptam candidati!!! Bine, hai, chiar si ale altora. Numai sa fie despre fructul dragostei...

Micul Yannis creste mare

Annisia
.dar e a mea poezia...
Am scris-o aseara, intre 2 spalari de geamuri, pe masa din bucatarie, mincind salata de varza...Pe un caiet cu retete, ca ma uitam prin ele, si mi-am adus aminte de gluma ta cu concursul.Mi-a venit primul vers in minte...si-am zis ca versul asta merita o poezie dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by betty78

Operatiunea intoarcerea pe burta http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2122775906/

apropo de asta, azi am am avansat si deja scoatem manutza de sub noi...pana acum se intorcea, dar saracu ramanea cu manutza sub el si nu stia sa o scoata si intr-un tarziu se punea pe plans

Nu-i corect, nu-i corect, ca pe Mario il ajuta delfinul !!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

si asa stateam pe burtica acum 3 saptamani..http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2121999373/in/photostream/ data e gresit setata...am incurcat nov cu dec....

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

A facut cineva calendare personalizate cu pozele copiilor sau a dat comanda?

Mergi la inceput