***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Pe ziua de azi am scapat de constipatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acum vreau de sambata adica de maine sa-i dau piureu de morcov.Din cate am citi pe net se zice ca si el constipa insa nu pe toata lumea.Am inceput sa-i iau frica constipatiei asteia!
Fetele care ati dat piure de morcov s-au constipat capsunicile?Mie asa mi-a zis dr sa-i dau supita de zarzavat,apoi piureuri fe rand din fiecare leguma.Prima a zis sa fie morcovul.Dar imi este asa de frica de constipatia asta......
Astept raspunsurile voastre!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Doxinu, eu am reusit sa o scap pe micuta mea de constipatie cu o jumatate de para. Dar sa nu exagerezi ca treci in extrema cealalata. In rest in fiecare dimineata fructul care nu ne scapa e marul.Vad ca la noi a dat roade si merge bine.
Noi acum suntem plini de mucuti. Saraca se ineaca cu ei iar eu habar nu am sa folosesc BAtista bebelusului. Ori nu e buna ori nu stiu eu ca sa fac cu ea. cert e ca deja Eliza stie ce se intampla si deja se zbate cand ma vede cu ceva ustensile in mana .
Multa sanatate si pupici.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LILY LOVE
VASbatista bebelusului etse foarte buna pe neoi ne-a ajutat enorm!Ca sa nu se sperie STEFAN de aspirator ii dadeam drumul de cateva ori si il lasam sa mearga in timp ce ma jucam cu el.Apoi fara sa le "conectez" la apirator ii dadeam lui "ustensilele" sa se joace putin cu ele dupa care ii scoteam mucutii fara nici o problema.Aaaaaaaaa si bineinteles el tine intotdeauna de furtunel.Asa scoatem noi mucutii fara scandal!SA VA FACETI REPEDE BINE

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Intru in fuga ca vreau sa ies cu pitik afara!Am citit repede ce s-a mai scris si ce as mai putea adauga???Ieri n-am intra pur si simplu pt ca am avut cumparaturi de facut si am fost cu pitik la serbarea lui Raducu in City Mall.AM ajuns pe la 6 seara acasa si l-am culcat ca era super obosit , nedormit si nemancat!
Vali5, singurul lucru care chiar m-a deranjat a fost tonul si violenta acelui mesaj!Daca ar fi sa raspundem la ceva pe un astfel de ton.....ce-ar mai iesi aici?A fost doar o poza, a unui copil care si-a dorit sa vada cum se taie(nu cum ii taie gatul) un porc, adik parlit si taiat sorici ca asta il interesa!La sacrificarea propriu zisa n-a asistat nimeni cdintre noi ca dormeam asa ca.....Cred ca trebuie sa fim realisti sa sa luat totul ca pe o traditie de enspe mii de ani si gata!Doar ne place sa mancam carne de porc in diversele ei forme, nu?Si cum altfel daca nu prin sacrificarea animalului!Si , mentionez ca nu e vorba de caine, pisica, sau.....om cumva ci doar de un porc ca doar e Craciunul, nu?La Pasti taiem mielul nu?Eu nu mananc carne cde miel dar de taiat tot se taie!Acum hai sa condamnam pe cei ce sacrifica animalele astea de traditie si doar pt a ne oferi noua hrana?N-am cuvinte la chestia asat!Asta se face in toata lumea si punct!Iar dc copilul a vrut sa faca o poza.....f bine!Care-i problema?va ajunge criminal sau mai stiu eu ce?Ma bufneste si rasul!!!!!!Traim intr-o lume reala zic eu........Nu mi-am pus copilul eu pe porc si nu stiu dc as fi facut-o daca era treaz!As fi vazut la momentul respectiv!Probabil ca nu dar...cine stie?Si?El ar fi constientizat?NU!!!!!Asa ca.....chiar nu vad gravitatea situatiei si a pozei?Singura greseala a mea a fost ca trebuia sa n-o postez dar nu ma-m gandit o clipa ca, oameni maturi fiind, va creea astfel de discutii si comentarii total nepotrivite(ca sa nu zic altfel)!Nici macar nu era vorba de ce du copilului sa manance sau ce mai discutam noi!La faza cu sarea pana la urma am inteles ca fiecare cu parerea lui dar la asta cu porcu(dar-ar dracii in el)deja este peste puterea mea de intelegere!Poate sunt mai dusa cu capu dar sunt socata ce a putut crea o poza cuun copil pe un porc taiat pe care de altfel l-am taiat sa facem preparate pt masa de Craciun!De-aia n-o sa pot manca eu carnaciori sau mai stiu eu ce!Chiar sunt revoltata!Daca cineva crede ca am gresit eu cu ceva....f bine....pot trai linistita oricum!Dar consider ca parerile ni le putem spune si intr-un alt mod decat atat de violent la ceva banal care se intampla zilnic in lumea asat pt ca noi sa putem manca(ca sunt multi care adora carnea de porc care nu se face din iarba verde)!
Poate am fost si eu dura acum dar deja nu mai suport comentariile astea!
nu cred ca scopul nostru aici este de a ne spune parerile rautacioase la adresa cuiva/sau a ceva!Ci doar sa ne impartasim experienta cresterii copiilor nostri, fiecare fiind cu parerea sa si luand, daca considera, seama de experienta celorlalti!Atat!Nu ne judecam si punct!Daca nu ne place ceva...pur si simplu putem trece peste si gata!Nu ne uitam la poze sau nu citim mesaje daca ceva nu ne convine!
Asta a fost parerea mea si daca va deranjeaza.....asa sunt eu!Desi....am avut retineri in a-mi da cu parerea asupra unor lucruri pe care nu le consideram ok dar ....cine sunt eu sa judec pe careva dintre voi?Fiecare face cum doreste!Si v-am respectat intotdeauna zic eu!Uneori m-am simtit nebagata in seama si am inteles si asta .....si am insistat si mi s-a raspuns pana la urma!Nu avem timp poate sa cititm tot din urma ca doar avem bebei de crescut si am inteles!
Sper sa fi fost inteleasa cu acea "poza' care a facut ravagii intre noi si promit ca ma voi abtine si a ma gandi de multe ori inainte de a va mai s crie ceva!E si normal dupa asemenea reactii!Culmea....multe dintre noi cred ca trebuie sa spunem ceea ce gandim si atat dar in conditiile date....ce sa mai zici/faci?
Oricum, sincer, cred ca daca voi scrie mai rar...nu va fi nici o pierdere aici pe forum(asta gandesc unele dintre noi)!
Va pup si va imbratisez cu drag acum , in prag, de sarbatori!

PS:David cam nu mananca de 3 zile....nu stiu ce are....mai mult fortat mananca....face kk tare si verde(probabil tot de nemancat)...nu stiu ce sa mai fac.....ma chinui si sper sa fie de la dintisorii care nu mai apar odata!In rest e vioi, ieri a vorbit toata ziulica....a zis"baba", "papa", "ama".....numai mama-NU!
Mi-ar fi placut sa va pun 2 filmulete haioase cu el dar....am retineri!

Va doresc o zi minunata si ...'LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!"

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ralucami, bun venit pe meleaguri romanesti !

Si....scuzati pt carnatul scris mai devreme!N-am realizat cat am scris!

Am plecat afara!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Recomand si eu para pentru burtici constipate. Desi Livia se reglase de 2 luni in sensul ca facea 1-2 maxim pe zi, de cand papa para face un pic mai moale si mai usor si parca mai mult. problema e ca ea nu papa para tot timpul din cauza linguritei...
Alyna eu vreau sa vad filumlete haioase cu puiul, da?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ralucami, bine ai venit acasa!Tare de tot dilema alor tai...

Liviana, drum bun la Braila si sarbatori fericite!

Alyna, nu-l forta sa manance daca nu vrea.Poate e doar o perioada mai putin buna a lui si din cauza asta refuza mancarea.Cu forta nu e ok ca o sa capete aversiune fata de lingurita si fata de mancare, si asta ti-o spun din proprie experienta(nefericita, ce-i drept).Lasa-l usor, cand i se va face foame, va cere singur.Si sfatul meu e sa ii respecti orele de masa, adica nu vrea sa manance acum nu ii da peste juma de ora in speranta ca poate, poate...Asteapta sa treaca intervalul pana la masa cealalta si da-i atunci.Sper sa ii treaca supararea si sa aibe pofta de mancare.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Madi, am tot auzit de Gina Palicaru, dar nu mi-e foarte clar - este medic pediatru? unde profeseaza exact? pe Batisetei e o policlinica, ceva? scuze pentru atatea intrebari, incerc sa ma lamuresc, pentru ca...

Cu parere de rau trebuie sa schimb pediatru, pentru ca pana acum de noi s-a ocupat dr. neonatolog de la Euroclinic cu care m-am inteles bine, dar care urmareste bebelusii pana la 6 luni. Am varianta de a merge la CMU, unde sunt arondata de la servici, insa nu am ajuns pana acum niciodata acolo. Fetele care merg la CMU, puteti sa ma ajutati cu o recomandare despre un pediatru de incredere?

Sau alta optiune daca aveti e binevenita, insa sa fie la o clinica sau cabinet particular. va multumesc.

ralucami, super super tare! m-am amuzat teribil.

Sunt trista ca s-au abatut nori deaspura capsunicilor, eu sunt mai pacifista de felul meu si nu-mi plac conflictele...sper sa le depasim impreuna si sa nu pierdem asa usor prietenia care ne-a legat la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Liviana, sarbatori fericite si tie! Multa sanatate si bucurie frumoasei tale familii!

Androix, bine ca ati terminat santierul pana in Craciun si o sa faceti sarbatorile in casa noua

ralucami, bine ai venit in tara! Tare haiosi si tineri parintii tai

doxinu, ce bine ca ati scapat de constipatie. Eu i-am dat lui Andrei diferite piureuri, majoritatea contin si morcov, si nu s-a constipat pana acum. Sper ca nici de acum inainte sa nu pateasca.

Alyna24, asata am spus si eu, sa lasam porcul in pace care ne ocupa atata spatiu in capitole, ca si florina21. Sa vorbim despre piticii nostri. Eu vreau sa vad filmuletele cu David, mereu m-am uitat cu placere la pozele si filmuletele cu el. Imi pare rau ca nu mananca mititelul. Nici lapte?

Fetelor, mai sunt copii care mananca noaptea? Andrei are un biberon de lapte pe la 4 dimineata.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, a mea mananca poate chiar 2 biberoane noaptea...
Ralucami, bine ai venit!Te mai odihnesti si tu acum!
liviana
drum bun si distracte placuta la parinti!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput