*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai nu mai felicia, de ce sa mai facem schimb, ca si anul trecut au facut la fel: au trimis scrisori la clientii din baza de date ca e reducere in ziua nustiucare, dar orice se ducea lua cu reducere, adik nu era doar pt cei care au primit scrisori. asta e hatarul pe care ni-l fac noua, cei din baza de date, sa stim ziua cand incep reducerile, sa n-o ratam, dar practic este pentru toata lumea in zilele alea.io bombaneam ca de ce m-au chemat mai tarziu si nu in prima zi in care incep reducerile... pesemne tu esti mai clienta decat mine, poate ai cumparat mai mult si de-aia iti anunta o zi anterioara decat cea anuntata mie Dar io am o banuiala ca incep reducerile din 2-3ianuarie, cred ca pentru atunci au primit scrisoare mihaela radulescu si andreea marin, ca alea cumpara mai mult

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Simona , am vazut pozele voastre , este o scumpa Patricia si i-mi plac mult coditele ei bine ca ti-au iesit analizele bine, multa sanatate!

Anda si Noki , ma omorati voi cu pozele voastre cu hainutele de la botez, zilele astea o sa caut si eu rochita de la botez sa vad daca ii mai vine grasunei mele.

Miha2006 , ce faci, cum se simte Iulia ta? Ai mai ajuns cu ea si la alt oftalmolog? Noi va si poate ne mai scrii si tu cate ceva de voi.

Ina , ce faci, ce face micuta Rachel? Ai pacalit-o sa iasa afara in zapada?

Roxana , ce bine ca sunt bune analizele hai ca mai ai putin si apare si bebe 2

Noki , drum bun maine la Bistrita, sarbatori fericite si te asteptam cu vesti, un mare pentru Sarah roscovana

Eu sunt super obosita azi am muncit toata ziua, am facut mancare si curatenie, Mihai e la munca apoi mai trece o tura prin Auchan dupa cozonaci asa ca sigur ajunge acasa pe la 22 cel mai deverme. Mai am baia si bucataria in rest e casa bec, am avut si ajutor pe Bia sa o vedeti cum sterge si ea praful sau cum se chinuia sa traga de covor cu mine i-mi vine sa o mananc si alta nu.Maine fac o parte din mancare , alta parte luni si apoi gata, poate veni Craciunul. Abia astept sa ii vad ochisorii stralucind cand o sa vada cadourile de sub brad marti dimineata

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor,
la copiii vostri o sa vina Mosu in persoana? Mie mi-a trecut prin cap, dar e prea complicat. Plus ca m-am gindit ca e prea mica pentru ca intelege ceva.
Ei acum imi pare rau. Am subestimat-o pe fii-mea. Am fost la o serbare cu Moshu si desi s-a speriat de el si a stat ca maimuta catarata pe mine("Nu sperie Nana Mos Ca'ciun") acum ne innebuneste cu Mos Caciun. A vazut azi bradul si a inceput "vine Mos Ca'ciun" si ma simteam ca un porc de vinovata. Apoi ne tot spune ca pe "bebe" l-a adus Mos Craciun.

Se poate cumpara costum de Mos Craciun?

Patricia, ma bucur ca ai dat un semn ca demult ma tot intrebam ce mai faceti. Ma bucur de asemenea infinit ca ai trecut peste emotiile legate de sanatate. D-zeu sa te ajute!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda eu de la Z am luat doar niste body-uri
Da, e foarte posibil sa ai dreptate cu reducerile. De fapt lucruri reduse eu am mai gasit si acum. Iar in sezon de discounturi eu nu prea am norc sa gasesc ce vreau asa ca nu-mi mai fac iluzii

In seara asta am fost la o petrecere la McD si am fost mandra de fata mea. Desi era cea mai mica, s-a descurcat de minune, nu a plans dupa mami, a dansat, nu s-a mai speriat de copii ca asta vara. Uf, hai ca se domesticeste Ilincutza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Bic,la noi vine Mosu' in persoana ,adica un fin de-al nostru :) ,am cumparat costum aseara dar mi-e teama ca o sa se sperie .Oricum stabilisem sa vina Mosu' si pentru nepotii mei ,finut ,nasica deci vrea nu vrea al meu Mosu vine ,sper doar sa se comporte normal ,sa nu urle si sa sara la mine-n brate!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madutza, de unde si cu cit?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Bic, din Carrefour ,am dat vreo 10 ron pe el ,e cam de unica folosita dar iti faci treaba cu el ,are haina ,pantalon ,caciula si barba cu mustata .,sac au nasii mei dar la cite cadouri avem ne trebuie o duba :)) ,o sa mai vina pe linga sacul rosu si cu ceva saci de plastic .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madutza , costumul este 10ron sau 100ron, mi se pare cam putin 10ron...

Felicia , ce a spus doctorul luni la control? Este bine Ilinca? si multa sanatate.

La noi nu va veni Mosul ca nu am luat costum, dar anul viitor mi-am promis mie ca voi lua costum ca sa vina si la ea Mosul acasa.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acum m-am intors acasa, toata ziua am haladuit la shopping, imi caut si eu o amarata de bluza ptr revelion, pe cuvant daca am gasit pe undeva...stiti voi..ACEA bluza. Am fost in Mall...era omor efectiv, am aruncat un ochi la coada de masini care incercau sa intre in parcare si am plecat mai departe..la Unirea destul de plin, dar am gasit numai chestii "paietoase", si rochii de seara, nu mi-a placut nimic. Am ajuns in final la Plaza, mi-am luat o pereche de cizme si niste blugi..Marius un hanorac si tot fara ACEA bluza am venit.

Sunt rupta de oboseala...maine dimineata ma scol plina de vrednicie (asa imi propun), si ma apuc de facut COZONACI..n-am facut niciodata, va anunt ce iese. Marius a rezervat 2 cozonaci la Alice, in caz de doamne fereste

Anda, Noki m-ati dat gata cu silfideniile din dotare...eu ultima data cand am indesat-o pe Mirunici in rochia de la botez a fost la 1 an si 3 luni, am fost la o nunta cu ea.

Anda cred ca astia vor sa nu mai gasesti nimic la Z, oricum va fi nebunie...eu am fost anul trecut si mi-a trecut, n-am gasit nimic, aglomeratie . Astept reducerile de pe LR..acolo chiar merita

Bic am zis ca la anul vom lua si noi un costum de mos si vom face cu randul, vom strange toti copilasii din grup, spunem poezii, vine mosul cu daruri...

Simona a crescut mare Patri..tot asa vorbareata e?
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste belea, sanatate multa si pe viitor!

Roxi analizele ca analizele...dar ai aflat ce duci in burtica?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumim din suflet pentru urari si pentru ca v-ati rupt o bucatica din supra-aglomerata zi de azi sa va ginditi si la noi! . M-am trezit fff emotionata cand am vazut subiectul aniversar
In fapt, ziua intreaga a fost extrem de emotionanta. Si pentru puiul mic, care a constientizat in mod clar ca e "ziua lui Chichi", dar si pentru noi, ne-am minunat incontinuu ca avem deja un copilas mare, care pricepe multe, stie o gramada...

De dimineata a fost ultra-fericit sa se trezeasca cu mama si cu tata, l-am pupat de LMA... Tzopaia si canta pur si simplu de fericire! Iar cand a mai vazut si cadourile...
Il astepta o casuta plina cu restul de cadouri si multe-multe baloane. Le-a descoperit pe rand si s-a jucat o gramada acolo, e innebunit dupa casuta, nu cred ca puteam alege ceva mai potrivit
A fost un scump toata ziua, ni s-a parut ca a realizat ca e deja baiat mare, a papat singurel cu manuta lui, a fost tare cuminte si intelegator...
Eu am cam bucatarit, cred ca n-am gatit in viata mea cat am facut-o azi. Chit ca au fost numai gustari/salate, dar atat am avut de bibilit la toate... Au facut mare impresie exotismele culese de pe forum , cu multe m-am inspirat de la voi

Acum, seara, l-am sarbatorit in familie, cu bunicii, sora-mea... Alte cadouri si rasfaturi. Tortul a fost cu Mickey Mouse, cea mai recenta pasiune a lui .

Maine dimineata urmeaza cheful cu copii, la locul de joaca. Voi pune si pozele cat de curand, nu sunt prea multe caci am preferat sa-l filmam...

Mergi la inceput