Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

zadi, uite aici: http://www.omnitoys.ro/Surpriza-Formelor-de-Biscuiti-c36-p119.htm

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

laine, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa ceva! o sa fie bine, ai sa vezi! suntem multe care ne gandim si ne rugam pt voi!
pt timeea si david.

abia astept maine doar vesti bune!

florin-a, da, la 8 luni e o criza. sunt angoasati si nu suporta sa fie singuri etc etc etc.

noapte cat mai buna tuturor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

Mihaela bine ai venit printre noi. Am vazut poze cu albinuta ta si am recunoscut caramizile de la camera in care-i imbraca pe bebelusi pentru externare. Am cautat fuguta o poza cu tine sa vad daca te identific cu una din mamicile care au nascut odata cu mine, dar mai tarziu am vazut ca tu ai nascut in martie, asa ca nu aveam cum sa ne intalnim. Ai o dulce de printesa, care rade asa frumos cu tati. Asteptam si poze mai recente.

pentru toti puiutzii nostri bolnaviori. Am inteles ca Laina vrea sa o duca pe Antonia in Bucuresti la Bagdasar. Sper din tot sufletul sa fie bine. Si cand te gandesti ca a fost o jucarie recomandata de la varsta de 6 luni de la o firma recunoscuta, nu chinezarisme .

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Pai si pe asta tot Made in China scrie, din pacate, chiar daca e ea sub licenta Fisher Price.
Eu sunt oricum terminata de ceea ce se intampla. Ma rog din tot sufletul sa fie bine Antonia si Iarina, iar Timeea si David sa treaca cu bine peste mica interventie de maine, de fapt de azi.
Va urez sa aveti o noapte cat mai linistita si plina de ganduri frumoase indreptate catre cei si cele care au nevoie de ele. Doamne Ajuta!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Laina multa sanatate Antoniei, sa treceti cu bine peste aceasta intamplare nefercita
Timeea si David multa bafta mine la interventie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

buna dimineata, stup!

Stie cineva ceva despre Antonia? Sper din tot sufletul ca sa fie totul bine si Craciunul sa-i gaseasca bine!!

Un gand bun si pentru Sherbi si Absoluta si micutii lor sa treaca bine hopul de astazi!

Loradin, nu te gandi sa nu-i dai jucaria cumparata, putea sa se loveasca de orice altceva, de un scaun, de un pat, de un colt de mobila...Astept cu nerabdare sa aflu ce v-a spus medicul.

revin cand ma lasa terorista asta mica

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Pentru Timeea si David si pentru mamicile lor

Mergi la inceput

ADINA si ELPOWER noi nu am iesit ieri afara si cred ca nu o sa iesim nici azi. Am iest acum 2 zile, cam 30 de minute si cand am intrat in casa am vazut ca avea piciorusele inghetate. Eu ma gandeam sa calesc copilu sa nu fie friguros ca mine dar nici nu vreau sa-l racesc.

Mergi la inceput

Iaurt – eu ii dau in fiecare zi o cutiuta de 150 gr. Copilu’ e lesinat dupa iautr/kefir si ar mai manca, dar eu cred ca este suficient ca nu vreau sa am un copil gras.

Mergi la inceput

Mama Laina am ramas fara cuvinte. Sanatate si toate cele bune.
Nici nu stiu ce sa mai zic. Noi avem telefonul si catelusul de la fisher price si suntem foarte incantati de ele. De sortatorul asta nu am mai avut bani ca altfel il luam..... Pai daca nici jucariile astea care sunt special create pentru copii nu sunt bune, atunci ce sa mai cumparam?

Mergi la inceput

MADYBULANCEA eu ii pun lui Vladut rosii in mancare asa ca nu vad de ce nu i-ai putea pune suc de rosii daca nu contine conservanti. Si smantana ii pun cam de o luna in mancarea de spanac sau pt daca vreau sa mai schimb gustul mancarii de pui cu legume.

Mergi la inceput