Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
tzuna spune:
Hello!
CHEBURASCKA- cred ca i-ar face bine sa-i dai cereale combinate. De exemplu eu ii dau Mariei cereale de la Humana dar si 7 cereale bio de la Milupa. Iar pediatrul (ala de la Medicover nu dr fetei) mi-a spus sa-i fac pui cu smantana, mazare cu carne si se pare ca o ajuta. Si Lass Baby cand chiar nu mai reusesc numai cu alimentatia.
LAURA_OANA- si alti bebei au devenit zvapaiati asa ca .... numai bine si sa te lase macar sa dormi linistita
LORADIN- de c enu a stat pisica sa o speli? Ca eu ii faceam baie la a mea si nu pot sa spun ca era o placere dar nici prea urat nu facea. Eu si porcusorului d eguinnea i-am facut baie in nenumarate randuri. Ajunsese sa-i placa. Cica nu tb spalati decat ocazional dar cum sa-l las asa galben de pipi?
ALEXIA3- pai Bryan doarme sa te menajeze ca e al doilea pui in casa... Maria rade de noi si ne face instructie , mia mult mie ce-i drept ca tati ajunge tarziu acasa cand fata doarme d emulte ori.
KARLA32- trimite-ne si noua pisoiul o vreme, macar cateva nopti sa dorm si eu fara sa ma trezesc de nenumarate ori.
Fetelor vreau si eu sa dorm macar 4-5 ore fara sa ma trezesc deloc. E asa ceva iesit din comun? De ce nu se poate? Ma plang parca sunt copil mic dar chiar sunt f obosita.
ELYANNE- imi pare asa rau ca ati facut toti varicela... Cel mai rau e pentru tine zic eu. In primul rand ca vin sarbatorile si sigur mai aveai si tu cate ceva de facut. Bine macar ca ati facut in acelasi timp toti trei ca altfel va lungeati pana in primavara. Multa sanatate.
MADYBULANCEA- eu ii pun Mariei rosii in unele mancaruri asa ca nu vad de ce nu i-ai putea pune suc de rosii daca e natural. Smantana la fel ii pun de o luna si ceva in unele ciorbite sau ii fac (mai rar ce-i drept) pui cu smantana.
MIHAELA- iaurt- eu stiam ca vreo 150-200 ml.

Pentru David si Timeea. Va fi totul bine. Curaj mamicilor. Va duceti la IOMC la dr. Nascutz? Daca da si e asistenta aia tanara , blonda sigur va va fi mai usor. E o draguta si are multa experienta cu bebeii mici.Si e f atenta si cu mamicile. De obicei tine ea copiii ca parintii sa nu vada mare lucru.. Mie mi-a placut mult de ea.
Si inca ceva... Mie mi-au desfundat canalul acum 26 de ani si intr-un spital vai mama lui si a fost ok. E o interventie destul de des intalnita din ce-mi spusese mie medicul.
Vai ce fericire pe mine. S-a luat curentul cateva secunde s-a inchis calculatorul si scrisesem tot ce era mai sus si am crezut ca s-a pierdut. Suparata am deschis iar, am zis c ava salut si atat si am dar restore sesion si imi pastrase tot. Nu pot sa cred.
tzuna spune:
LORADIN- daca ar avea intoleranta la gluten nu ar fi asa grav ca sunt multe cereale fara gluten. Plus c ain timp s-ar putea sa nu mai aiba probleme. Intoleranta e mai putin grava decat alergia. Cerealele de la Humana toate sunt fara gluten, oricum e specificat. Si ai grija si la biscuiti, alte produse pe care scrie amidon etc. Dar poate nu e nimic grav.
Draga LAINA- imi pare nespus de rau pentru ce vi se intampla. Dumnezeu va va ajuta si bebe va fi bine. Fiti puternici si increzatori. Nu va invinovatiti pentru ce s-a intamplat. Maria s-a lovit de multe ori de parchet, de jucarii insa nu a fost grav. Ma rog pentru voi sa fiti bine cu totii si sa aveti parte de sarbatori fericite.
VAL- eu mai folosesc produse de la Mustela. Sunt f bune, mai ales crema de fundulet (pe aia o iau cel mai des cand mi se pare ca se irita) dar scumpe.... Eu le iau din farmacie ca in supermarket nu se gasesc.
LAINA- daca vii cu fata in Bucuresti si te putem ajuta cu ceva... Eu ma ofer sa va cazez pana sambata, apoi trebuie sa plecam din Bucuresti.
Cam asta ar fi tot. Maria s-a culcat linistita dupa ce am fost nevoita sai fac iar baie singura. Trebuie sa ma duc sa strang in baie ca jumatate din apa din cadita e pe jos. E asa incantata sa arunce apa peste tot si sa traga tot ce apuca...
Azi a fost cumintica, nu prea a mancat dar a dormit in total 2 ore in 2 reprize. Am scos-o afara cam 1 ora dar mi s-a parut frig.
O seara buna tuturor si multa sanatate intregului stup.
lauramar spune:
VAL eu folosesc samponul de par,de corp si crema de fata si corp si nu am facut deloc cojite pe cap,si miroase foarte bine
sherbi spune:
multumim inca o data pt. incurajari.
mergem la dr. zamfir elena in spitalul de oftalmologie.
dr. nascuti nu face astfel de interventii, am inteles de la absoluta.
sper sa fie bine, oricum.
laina, multa bafta sa teceti bine peste necaz. pupam antonia mica sa se faca bine repede repejor si sa fiti cu totii acasa de craciun.
si eu am produse din gama mustela. sunt bune, dar mie mi se par toate produsele de bb bune. in ideea ca am folosit si sanosan si klorane si nivea. e adevarat ca eu nu am avut de tratat nimic.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Laina, multa, multa sanatate Antoniei...sper din tot sufletul sa se rezolve totul repede si sa nu fie alte probleme...ma gandesc ca bebelusii au oasele craniului moi si capacitatea de refacere este mult mai mare fata de adulti...e o decizie buna sa mergeti la Buc.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
riloasa spune:
LORADIN, sa stii c anu sunt obosita. Am zis eu in general ca se baloneaza, daca te uiti ti-am mai scris un mesaj. Imi pare rau ca nu ai inteles nimic.
MIHAITA 31 MARTIE
Mihael@ spune:
Elena.2006, te rog mult posteaza aici reteta de biscuiti a Iuniei...sper ca nu se supara...ca am rascolit blogul ei dar n-am gasit-o nicicum.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
Zadi spune:
mihaela- mami de ruxy- bine ai venit la noi in trupa.
fetelor va rog sa imi spuneti despre ce jucarie e vorba in cazul antoniei (laina) ca mie mi-a scapat.
referitor la dermatita atopica: zana mea a fost diagnosticata cu asa ceva. am descoperit mai tarziu ca ea facea dermatita atunci cand o imbracam cu ceva ce continea lana. decand nu mai poarta nimic din lana nu mai are probleme.
Vroiam sa il mai laud un picut pe Ian- de patru nopti doarme foarte bine. Adoarme la maxim 21, se trezeste la ora 01 si inca o data pe la ora 05 sau 06, dupa care adoarme din nou pana la ora 09.
In maxim doua trei zile cred ca avem toti cei patru dinti de sus.
Se catara incontinuu in patut, merge dintr-o latura in alta a patutului, merge de-a busilea desi prefera sa il tin de manute si sa paseasca. Are un stil foarte hazliu de a se aseza in fundulet- isi baga un picior sub fundulet se rasuceste si se aseaza.
Intelege cand ii spun ca nu are voie sa traga sau sa puna mana. In scaunul in care mananca ii pun hamul special pt. ca vineri a reusit performanta sa se ridice de acolo si a cazut desi sotul me era langa el si i-a amortizat caderea.
Mi se pare ca e din ce mai frumos si e dragastos cu mine (ma pupa si ma mangaie).
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
sherbi spune:
reteta biscuiti a la iunia:
Biscuiti fara ou
1 pahar sifon
1 pahar ulei
1 virf lingurita bicarbonat
1 pahar zahar pudra
vanilie
coaja de portocale
faina cit cuprinde
Se amesteca intr-o oala sifonul, uleiul, zaharul si aromele. Se adauga faina atit cit sa se obtina o coca potrivit de tare. Se intinde pe planseta, se taie diferite forme, se pun intr-o tava unsa, apoi se dau la cuptor.
zadi, este vorba de jucaria de la fisher price care arata ca un bostan in care se introduc forme colorate. este din seria celor trei jucarii vorbitoare de limba romana, catelusul vorbitor, telefonul si aceasta jucarie.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
florin-a spune:
Pentru SHERBI, ABSOLUTA SI LAINA

ca totul sa se termine cu bine!
Despre mine--fff obosita-terorista asta mica de 3 zile incoace mi-a mancat ficatii si splina si tot...nu stiu ce-o fi avand..probabil ca ma simte pe mine agitata si obosita si ii dau si ei starea
(o fi vreo criza de 8 luni-o exista asa ceva???)
Revin cu intrebarea:ce concentratie este indicata la Chamomilla Vulgaris (pt bebe 8 luni)?De abia ne-a iesit un dintisor.....tare greu...cand aud ca altii au 4,5,6 sau 7 imi vine sa mor-de ce la noi o dura asa mult-o fi genetic
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png