Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ADA,DARIA,BIANCA,CRISTINA!sa ne traiti fetelor si noua si parintilor,sa cresteti mari,sanatoase si norocoase!o zi splendida si multe multe daruri va dorim!

noi aseara am impodobit bradul sau mai bine a fost impodobit de tati si de Ken.Amon e cu distrusul caci il atrag tare tare globurile.zapada nu avem dar beneficiem de ploaie brrrrr.

am fugit sa dorm ca-s rupta.am avut asta noapte parte de treziri dese.cred ca-i mai ies niste dintisori lui Amon.

Paxella sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! celor 4 sarbatorite de astazi
Alexia, cele 2 Biencutze si Daria, sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

roserbina, bine ca ai elucidat misterul deci ciocanitoare...cred ca nici in 100 de ani nu ghiceam
paxelina pe toti sanatate
onitza spor la bucatarisit...
noi am facut asa(pana acum) bulgarashi de nea, saratele, fursecuri(cu stelute si inimioare),sarutari dulci cu caramel miere si scortisoara(ultimele doua la sugestia mihai)
am facut o rulada de cascaval umpluta cu sunca, branza philadelphia, masline, etc
azi facem piftie si sarmalute
maine salata boeuf si cozonacei
daca gasim matze(ca ne-a promis cineva ca ne aduce) facem si carnati daca nu cumparam fripturica...si alte gustarele...cam atat...
Mihaela, ce dragutza este printesica... ii place sa daruiasca
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA m-am topit dupa Diana ce dragalasa este ea in incercarea de a-si face codita singura!!! de fapt a si reusit!!!! si cand o vad cu pantalonasi trei-sferturi, ce bine ii sta, imi vine sa o mananc!
Mama ta ce mai face?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra si Cristiana Bianca, sa fiti sanatoase, voioase si cuminti!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Cecilia C _ 22 dec_ Alexia
Carmen 22 dec_ Daria Nicole
Ioana du _ 22 dec_ Bianca Alexandra
Viovio 22 dec_ Cristiana Bianca

sanatate si numai bucurii la toti puiutii si sa le aduceti parintilor mii de zambete si suflete pline de incantare si fericire!!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by onitza

MIHAELA m-am topit dupa Diana ce dragalasa este ea in incercarea de a-si face codita singura!!! de fapt a si reusit!!!! si cand o vad cu pantalonasi trei-sferturi, ce bine ii sta, imi vine sa o mananc!
Mama ta ce mai face?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

...mey ce sa zic, mama e bine, ieri i-a scos firele(a trebuit sa stea 11 zile cu ele), s-a vindecat tare bine, dar trebuie sa se fereasca de frig, asa ca tot tata merge pe la magazine, ea doar cand e necesar.
Intrebare:Lui Paul i frica de bau-bau? De ce?

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Mihaela, ce dragutza este printesica... ii place sa daruiasca
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

...mey ce gospodina esti...de cate ori ma uit la fotografiile tale culinare, salivez

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Copiii vostri spun corect: "MOS CRACIUN?" Pentru Paul, Mos Craciun e: MOSH CATUN!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Mihaela, multumesc sunt sigura ca si voi faceti numai bunatati insa nu aveti timp ca mine(deh...daca-s casnica) sa le faceti poze
Onitza, ruxi zice MO CACIUN asa dacao pun sa zica fiecare cuvant separat zice mosh ....caciun...dar cand zice repede ii iese mo caciun
am uitat sa va zic ce poezioara de mosh a invatat...si o zice chiar binishor ca tot repetat-o cu alex

Mos Craciune, toti imi spun
Ca esti darnic si esti bun.
Eu iti spun mai inainte
Ca sunt fetita cuminte
Si-ti mai spun,asa, sa stii
Ca eu nu-ti cer jucarii
Cum ti-ar cere alti copii
Insa nu m-as supara
Daca tot mi-ai da ceva

eu sunt in pauza...halaidui pe net

monica
mami de alex si ruxi