Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, maine dimineata plecam, cred ca pe 27 ne intoarcem, off ce complicat.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by mikimi

quote:
Originally posted by try

Ma tot roade, ce era fetita aia imbracata in negru cu pantofi rosii cu buline si salba alba la gat? Ca nici sa ma pici cu ceara nu mi-am dat seama. Am zis ca poate-i buburuza?

Io zic ca era bunica cioara.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

e randunica, mai. parerea mea
Roserbino, frumosi copii mai ai. La ce gradinita sunt de au facut serbarea impreuna?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va dati seama cat s-a chinuit mamica respectiva sa-i iasa costumul? si voi nu va dati seama ce este...ntz, ntz, ntz

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Beeey, deci raspuns gresit! Fetita respectiva era... ciocanitoare, na!
Sa stiti ca, spre deosebire de mine, Bianca a fost extrem de incantata de costumul ei(!!!)si i-a fost foarte recunoscatoare Corneliei pentru creatie- saracul copil- asa ca nu a avut nici macar un stres sa il poarte, ba dimpotriva

Bumbacel, copiii mei sunt in aceeasi grupa (mixta , cu copii intre 4 si 6 ani si ceva+fi-miu care e cel mai mic- au mai fost 2 pitici dar au renuntat)la o gradinita de stat ceva mai pricopsita zic eu.

Adriana, frumosi copii mai ai, iar Bianca ramane febletea mea forever! Simpatica faza cu mosul, cred ca bietul Tudor a fost tare dezamagit.Mihnea e tare nepasator la faze din astea, nu are dorinte clare vis-a-vis de ce-si doreste, drept urmare nu are nici dezamagirisi se multumeste cu ce capata (atitudinea fratelui cel mic!)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI

ALEXIA!(Cici)
DARIA !(Carmen)
BIANCA !(Ioanadu)

Sa fiti sanatoase, fericite si frumoase ca niste floricele, sa aveti o viata plina de bucurii!

Si, pentru ca nu stiu daca mai intru,va doresc toturor din suflet un Craciun fericit, cu masa imbelsugata alaturi de familii, cu zapada (pe unde se poate) si un Mos Craciun cu sacul plin-plin!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA!
LA MULTI ANI, DARIA NICOLE!
LA MULTI ANI, BIANCA ALEXANDRA!
LA MULTI ANI, CRISTINA BIANCA!

Andreea, sa fii sanatoasa si ma bucur ca vei mai avea o fetita.
Otilia, bine ati venit in tara! Sa aveti o vacanta minunata si petrecere frumoasa.
Am vazut numai copii frumos la serbari. I dulce si sa fie sanatosi.
Noi suntem bine, Diana ma intreaba zilnic cand vine mosul. Duminica vom impodobi si bradul, anul acesta tot fara ea, pentru ca mi-a placut grozav cat de fericita a fost anul trecut cand l-a gasit.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!
LA MULTI ANI BIANCA ALEXANDRA!
LA MULTI ANI BIANCA CRISTIANA!!
LA MULTI ANI NICOLE!!!

OTILIA anul acesta ne-am gandit sa fiu gospodina de Craciun, ca destul am lasat-o pe mama sa pregateasca ea masa de Craciun atatia ani! cand e ea in bucatarie, nu accepta pe nimeni sa o ajute asa ca am emotii mari cu gatitul, sper sa iasa si cozonacii (sper sa ma descurc cu degetul busit), sarmalele, fripturile, prajiturile, salatele, etc:D

MONICA , stiind ca esti mare gospodina, te-as ruga sa imi spui si mie cam ce pregatesti pt masa de Craciun, ce bunataturi, poate ma mai inspir si eu :D

MIHAELA, mi-o imaginez pe Diana ce bucuroasa va fi cand o sa vaada bradul impodobit! nimic nu e mai frumos pe lume decat sclipirea din ochii fericiti ai copilului tau! noi ne-am gandit sa facem bradul diseara, cu Paul pe langa noi, dar....cred ca ne complicam!

PAXELA sanatate multa, am vazut pe mess ca sunteti 3 bolnaviori, poate nu se prinde si la Delia!!! ne gandim la voi, insanatosire grabnica!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Alexia, Daria si cele 2 Biencutesa cersteti mari si sanatoase

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ieri a venit mosul la mine, mi-a adus o Anuta de Otilia, he he ce dulcee eee, mia ramas asa la inima mie de mica , si desi debia ma mai tineam pe picioare am uitat tot, cand am vazut-o , multumesc Otilia pt vizita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Paxela, sanatate multa! ma bucur ca te-ai intalnit cu Otilia si-ai vazut-o pe Ana.
Ioana, sunt convinsa ca va fii fericita Diana. Sa vezi ce incantata a fost cand a vazut terasa impodobita, ca a rezolvat-o Mihai cat a dormit ea
De doua zile imi tot face cadouri micuta si cand mi le da, imi spune "CLACIUN FELICIT!"...ieri a impacgetat imtr-o hartie de la flori, o minge, o acadea si-o caramea , iar azi mi-a dat o strecuretoare pentru ceai, o lingurita si doua bomboane si am intrebat-o de ce mi-a fac acest cadou iar ea mi-a raspuns "lingulita, ca sa manaci si tu un iaurt de la mine, ca te las" iar strecuretoare, asa...
Hai ca am pus si eu niste poze mai recente.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput