PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
felicitari , Tania, pt fetita! ce bucurie!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
Buna dimineata si de la noi!
Philip nu mai are febra si e foarte activ, in schimb am inceput eu sa stranut, de se amuza rau piticul!
Nu vreau sa racesc tocmai acu'. Azi am facut biscuiti "julax", diferite forme, cu cate o gaurica in mijloc pentru agatat in pom, sa fie si mai interesant bradul pentru Philip. Sunt foarte gustosi. Multumesc pentru reteta, julax.
Babee, multumesc si eu pentru reteta, dar sa stii ca map era interesata de ea.
Tania, wow! Felicitari pentru fetita mult dorita. Sa ai parte de o sarcina usoara, o bebelina frumoasa, sanatoasa si vesela.
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
bulinuta27 spune:
neata fetele
babee io zic sa stai acasica cumintica...chiar daca arata super misto acolo...
tania felicitari ptr fetita 
nicolica sanatate multa
revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
map spune:
salutic la toata lumea,
am venit si eu reepde. Abia ce-am terminat de facut curat, cu chiu cu vai ca parca mi-a luta gripa asta toata energia. si culmea cand aveam febra eram mult mai energica, m-am ramolit acum la final
Maine dimineata ajung bunicii asa ca noi nu prea o sa mai putem trece pe aici pana pe 27 pana pleaca ca trebuie sa le tinem companie.
VA uram de pe acum [red] sarbatori fericite, un Mos bogat, sa aveti parte de zile senine, caldura sufleteasca si multe bucurii in zilele de sarbatoare si toate zilele anului. Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca. [red]
Anasia si Babee multi
pentru retetele de tiramisu, o sa vad pe care din ele o fac de Anul Nou.
Marta si nu ti s-a taiat niciodata maioneza aia de ou fiert? ca eu parca am mai incercat odata si s-a taiat, poate trebuie mai multa rabdare.
Tania felicitari pentru fetita. Te inteleg asa de bine ca stiu cat imi doesrc si eu una
Sa fie sanatoasa.
Cred ca mai stau in zona si mai citesc si azi dar numai pana ce se trezeste piticul ca apoi trebuie sa ne jucam.
De maine are si sotul meu concediu pana pe 2 ianuarie, uraaaaaa, ma mai scap si eu un pic ![]()
buli cu calatoria voastra cum a mai ramas? Ramene 29 venirea in München?
Monica
10+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Babee stii o marca buna de maioneza? Ca eu una nu manac maioneza cumparata in mod normal iar acum cu greturile astea nu stiu ce sa zic, ca m-au atacat iar in forta tareeee.
Monica
10+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
ne-am intors aseara de la Targu Mures.Toate analizele sunt ok.el e bine.ma bucur ca am ajuns acasa.
am citit 6 pagini,mai revin.
Pana una alta
Crissa pantru ieri.multa sanatate si bucurii !
Doniro,e dulce dulce bebelina ta!
Mada,bun venit in tara.Ai prins o vreme ca in povesti,ma refer la zapada ...Mie imi place foarte mult cum e acum
Revin...Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu o tura, dar am treaba. Am fost la dentist sa-mi pun o lucrare care ma cam jeneaza.
O sa stau sa citesc mai incolo ce-ati scris, ca am citit pe diagonala.
Va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Genie spune:
Salutare tuturor!
Tania, ma bucur pentru tine! Felicitari pentru fetita! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si tie sarcina si nastere usoare!
Anasia, mie imi plac la nebunie tortuletele din ciocolata dar eu nu prea am talent la prajituri. De gatit gatesc ok mancare si iese buna insa la prajituri pur si simplu nu prea ma pricep. Deci daca ai cumva o reteta simpla de tort de ciocolata, please share it! Merci 
Cristina, bine ca v-ati insanatosit!
bulinuta27 spune:
map da pe 29 suntem in munchen...observati ca am intalnire cu toate mamicile de piersicute de peste hotare
..va pup
julax bravo ca sunteti ok...ma bucur ptr voi...pupa puiu mic
babee cum mai esti?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
crissa71 spune:
Multumesc frumos mamicilor pt. gandurile bune si pt. urari!
Vad ca primesc si azi urari..super..
Ieri a fost o zi ca oricare alta!
Nici n-am simtit nimic ca am mai imbatranit cu un an!!Ha..ha..![]()
Va pup..incerc sa scot minunea afara..ca nu-s ce are... iara nu mananca nimic(cu ce traieste nu stiu!)..e tare plangacios...etc..
pupici