PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
Babee spune:
E clar ca am timp, nu?
Am trimis pe adresa comuna ceva![]()
Si bancul zilei:
Trei barbati vorbeau intr-un bar despre sex.
Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga
mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de
masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a
gemut pentru 5 minute."
Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita
mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot
trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea
a tipat pentru 15 minute."
Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut
dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut
sex si apoi ea a urlat sase ceasuri."
Uimiti, italianul si francezul il intreaba:
"Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore?"
"Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie!"
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee dar unde sunt puii tai de ai atata timp liber? Sa fie asta smecheria sa ai 2 copii, ca se joaca unul cu celalalt si scapi tu? 
Pe mine m-a lesinat Luca, ne-am jucat pana acum cu masinutzele, am construit, am demolat, am citit si desenat 
Dar de ce ezitati voi sa va duceti acolo? ...ca arata bine...
Babee spune:
Crsitina astazi e sotul acasa de-aia
.Cand e el il calaresc pe el si eu am mai mult timp liber.Facut orez cu ficatei si salata de varza rosie, au papat toti si acum siesta.
Phillip a mai stat cu mine la bucatarie si am mai exersat cu el literele pe frigider(am magneti cu litere si cifre) pentru ca Mosul a scris pe fiecare cadou pentru cine e si il voi pune sa identifice(stie P de la Phillip, R de la Rebecca etc) si identifica destule.Mama si tata stie sa "citeasca"deja.
Si se joaca si impreuna destul de mult dar prefer sa fiu cu ei daca nu am nimic de facut.
De ce ezit eu sa mergem la terme-pentru ceea ce mi-a spus medicul de la spital ieri.Ca s-ar putea, nu ca ar fi o certitudine ca vine bebe maine dar n-as vrea sa risc prea mult.Totul e sa nu fac efort, iar la mine asta ar fi carat Rebecca, pus in masina etc.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
andreea25 spune:
quote:nu nu,exact asa o fac.si iese ca un sos compozitia si cand e gata, se desparte in trei straturi si e delicioasa.cum sa ti zic,geva gen cremsnit .
Originally posted by Babee
Andreea nu e mult 1l lapte la prajitura ta?Ca mi se pare putina faina si cred ca iese zeama.Praf de copt se pune?-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
eu cu masurile exact ca la reteta fac.dc scrie o cana ,o cana pun,dc scrie 150 g ,masor cu cana gradata si atat pun
andreea25 spune:
babee uite www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_despteapta_sau_cremesul_puturosului_d-399/" target="_blank">AICI si poza cu prajitura.sper sa nu fie reclama
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
Babee spune:
Andreea o sa fac si eu ca tare curioasa sunt cum e.Pe deasupra sa pun ceva frisca sau nu?
Acum ma retrag la CSI ca imi place mult si las copii pe mana sotului cu baita si nani.Noapte linistita
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee, ooops, atunci stai cumintica acasa, lasa-la de termale
Auzica, pai si noi cum aflam cand nasti, ha?????
Intra sotul sa ne spuna si noua?
andreea25 spune:
quote:se pune zahar pudra dar cred ca merge sa pui frisca dc iti place
Originally posted by Babee
Andreea o sa fac si eu ca tare curioasa sunt cum e.Pe deasupra sa pun ceva frisca sau nu?Acum ma retrag la CSI ca imi place mult si las copii pe mana sotului cu baita si nani.Noapte linistita-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
si io sunt fan CSI da' la noi e pe protv mai tarziu putin
crissa71 spune:
Neata la livada,
multumesc mult de tot tuturor pentru urari!
Sa fiti sanatoase si iubite impreuna cu cu toti cei dragi!
Noi suntem pe ora chinei..decand a venit sotul din china da trezirea la toata familia pe la 5 dimineata!!!!
In rest..n-am chefuit daca asa credeti..am stat in casa dupa cipi cu mancarica sau portocala..etc..etc..!!
ei lasa ca o venii si vremea mea!
Va sarut ne auzim mai tarziu!
TaniaForsea spune:
URAAAA. Am fost la ecograf si este FETITA.La inceputul ecografiei nu vroia sa se arate,a cautat-o si pe deasupra si intravaginal si iar pe deasupra,si pana la urma s-a intors cum trebuia ca sa o vada.
Cand mi-a spus ca este fetita nu imi puteam stapani lacrimile,nu am mai putut sa-i spun asistentei data nasterii mele,i-a dictat sotul meu care era langa mine pe scaun.
Pana acum nu am vrut sa visez ca o sa am fetita de frica sa nu fiu dezamagita in cazul in care imi spunea ca e baiat.
Oricum in drum spre casa (de la Bucuresti la Slobozia)am vorbit continuu pe tema pampoanelor si a moatelor pe lare le voi face fufitei mele.
Mi-a recoltat si sange pentru TT,iar rezultatul il voi avea peste doua saptamani.Sper ca rezultatul sa fie ca la Alexandru ,cu risc ca la fetele de 17 ani.
PUPICI la toate PIERSICUTELE.

16saptamani
Alexandru 24-07-2006
http://community.webshots.com/user/ForseaTania