Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
corni spune:
Craciun Fericit in continuare,va pupam si noi cu mult drag
.
http://www.dropshots.com/corni#date/2007-12-24/22:32:37
mygirl spune:
LA MULTI ANI PATRICK, SA FII SANATOS SI FERICIT!
LA MULTI ANI ANDUTZY, MULTA SANATATE SI BUCURII DE LA BAIETII TAI!
Eu doar ce-am terminat de impachetat, maine dimineata plecam la Poiana Brasov. Acolo ne asteapta toata trupa-nasii, socrii, prieteni sa facem revelinul impreuna.Sper din tot sufletul sa mai ninga sa prindem si noi ceva zapada ca i-am promis Alexandrei ca o punem pe schiuri. Am vorbit si cu Elisor, sper sa ne intalnim in Brasov.Zilele astea a fost mare nebunie, din casa in casa si din masa in masa, asa ca sunt obosita, umflata, abia astept sa fac un pic de miscare.
Va pup pe toate si va urez de pe acum ca anul 2008 sa va aduca tot ce va doriti. Si distractie placuta de revelion!!!!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
monu spune:
Ce fel de vaccin ati cumparat la copii pt vaccinarea de acum de 2 ani juma? ca pedi a noastra ne-a zis ca cica nu exista de cumparat si basca ca cica e nasol si face febra. deci HELP!!!!!!!!!!!!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
babygirl spune:
LA MULTI ANI, ANDRA!
LA MULTI ANI, PATRICK!
omustata, multumesc pt sfaturi. l-am facut, a iesit bine, dar mai am unul in congelator, o sa-l fac probabil de anul nou, asa ca niste sfaturi in plus nu-mi sunt de prisos. l-am invelit in folie de aluminiu si noi pt ca aici nu gasesti pungi mari in care sa intre un curcan. nu am bagat in el decat un mar, la sugestia florentinei. mi-era teama sa ma avant la umpluturi. l-am uns bine cu ulei, am aruncat peste el mult condiment pt curcan si l-am tinut la cuptor cam 5 ore. mi-era tare teama ca nu va fi gata, ca-l pun pe masa, arata bine, il tai si interiorul ar fi crud, dat dupa 5 ore a iesit numa' bun.
flori, n-am primit reteta ta. cand ai timp, scrie-mi-o, te rog frumos.
monule, va asteptam acasa!!! am urmarit pozele. frumoasa vacanta!
pe scurt va pove si eu despre craciunul acesta. in ajun am facut masa la noi, am avut cativa invitati, ema si-a primit cu mult entuziasm cadourile, iar apoi, nepregatit si spontan s-a intalnit si cu Mosul( un vecin care iarna este mos de profesie si care venise in vizita la bunica sotului meu..:) Am pus cateva filmulete aici. In 25 am fost la masa la socrii, alta masa, alte jucarii. Ma gandesc ca la anu' n-o sa mai tina figura cu mosul zapacit care a lasat cadouri pt ea peste tot...:)) Ema a primit 3 papusi(pt ca asta i-a spus mosului de la mall ca ar vrea), un www.dropshots.com/emadina#date/2007-12-27/08:44:43" target="_blank">carucior Smoby pt papusi (este cam maricel, dar ii place pt ca este cu Cinderella, noua ei pasiune de cand a vazut Cinderella III), www.egmont.ro/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,10/Itemid,99/" target="_blank">Ghidul printeselor adevarate un carucior cu www.dropshots.com/emadina#date/2007-12-27/08:45:32" target="_blank">trusa medicala si www.hasbro.com/furreal/default.cfm?page=Products/Detail&product_id=18458" target="_blank">o maimutica. Cea mai grozava achizitie, zic eu, este cartea www.dropshots.com/emadina#date/2007-12-27/08:46:52" target="_blank">MA INTREB DE CE-Enciclopedie ilustrata.Editura Novum. Grozava cartea. Si...numa' bine ca de azi dimineata fii-mea a intrat in etapa DE CE. Ne-a zapacit de cap azi. Orice ii spuneam, ea intreba DE CE
A mai primit cateva carticele, jocuri puzzle si dulciuri. In top ramane maimutica.
nelia spune:
Am citit ca folositi folie de aluminiu... si eu am folosit la inceputuri, cind am ajuns in Canada, iese bine totul cu ea, si carnea, si cartofii si orice ai pune la cuptor... dar apoi am tot citit ca nu e buna, e cancerigena, fff nociva. Eu nu zic sa nu o folositi, dar ca sa fiti sigure mai dati o cautare si vedeti ce se mai scrie despre acest subiect.
M-am delectat cu poze, am vazut atitia mosi si atitia copii frumosi si fericiti. Adina, la Agata a tinut pina pe la 4 ani si jumatate povestea cu mosul, intii a frapat-o ca-s mai multi, apoi s-a prins ea ca ceva nu e in regula, iar acum inca mai crede... dar in cel din sufletele noastre. Dar am intilnit pe la petreceri copiii mai mari decit ea, chiar de 9 ani care inca mai credeau in mos Craciun. a incercat Agata sa le explice cum stau lucrurile dar degeaba... Si totusi, anul acesta, cind a chemat-o mosul si a pus-o sa spuna o poezie, s-a emotionat toata si s-a pierdut, ceea ce nu-i sta in fire, lucru care m-a convins ca inca mai are dubii daca unul din toti acei mosi pe care ii vede n-o fi totusi cel adevarat.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
andutzy spune:
Buna seara! va multumesc frumos de urari!
Daca am omis sa raspund cuiva pe mess, va rog sa ma iertati, dar am avut o zi plina, doua serii de musafiri, dar una peste alta a fost frumos! I-am avut pe seara la noi pe Tora cu Ana si cu Rufus si la pranz pe nasii lui Dragos. V-as pune poze dar m-au suparat astia de pe Flickr cu conditiile lor(m-am trezit cu albume la care am muncit timp de 2 ani sterse), cu Picasa nu am reusit sa ma descurc, sa vad pe unde imi mai fac acum alt cont. Aveti vreo sugestie?
Si vroiam sa va mai cer un sfat. Folositi anticonceptionale orale? Si de care? Am luat Exluton care m-au dereglat total ( 5 kg in 2 luni, plus sangerari puternice o data la 2 saptamani). Voi intrerupe si ultimul strop de alaptat deoarece nu mai reusesc sa scot nici macar 30 ml /zi
. Doctorita mea nu este in tara si nu vreau sa mai stau o luna asa, ma gandeam ca imi spuneti o parere despre ce folositi voi! NU va suparati ca va iau cu astfel de intrebari acum de sarbatori, da? ![]()
Edit: am vazut acum ca s-au incarcat totusi ultimile poze, cele de la mos chiar daca nu ma mai lasa sa fac un set nou de poze. Daca vreti sa vedeti poze de la Mosu nostru, le gasiti www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">AICI
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
patriciaRO spune:
Andutzy, dar e musai cu anticonceptionale? Sa bagi din astea in tine? eu una nici sa nu aud de ele, tocmai din cauza dereglarilor, plus ca distruge ficatul si apoi trebuie sa le intrerupi... Si sa mai reiei...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Andutzy, vazut poze... Ce mos haios.. O gramada de cadouri v-a adus. Ati fost cuminti bag sama...![]()
Fa-ti cont pe www.multiply.com ca poti incarca si pune si filme si poze si ce vrei tu!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Aurasa spune:
La Multi Ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor: Andrei_Stefan (Gabitza), Stefan (Cornelia),Filip-Stefan (Androix)!!!
La Multi Ani, Andutzy - cu intarzere - tot ce iti doresti!
Monu_ noi am facut vaccinul de la stat, cel gratuit. Nu a facut febra, nu a urlat de durere, nimic din ce ma asteptam. I-am pus compresa rece pe piciorus in zoua respectiva, iar in a doua zi, comprsa cu rivanol rece. I-am prins-o cu leucoplast hipoalergen si la fiecare ora o schimbam cu alta rece.
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
gabitzam spune:
Aurasa, multumesc de urare
O zi pe an este si el Stefan. Am mai pastrat o jucarie din cele luate pentru Mos initial, sa i-o dam astazi.
La multi ani Stefaneilor si Stefanucilor
Costi lucreaza azi asa ca tre' sa ma pregatesc sufleteste sa ma lupt cu Andrei toata ziua pina diseara pe la sapte. Are o energie de m-a spart.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla