Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
ChrisDun spune:
Andutzy si Patrick, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume !
nelia spune:
La multi ani, Andutzy!La multi ani, Patrick!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, ANDUTZY!
Sa ai parte numai de bucurii si fericire!
LA MULTI ANI, PATRICK!
Sa cresti mare, micutule, sa fii mereu iubit de familia ta, ca si pana acum.
Ce de sarbatoriti avem
Daniela - multa sanatate tie si Isabellei si sa nu luati si voi virusul!
Nelia - multumesc de complimentele la adresa Anei. AM vazut si eu pozele tale, ma topeste Lisandru, mic si dolofan.
Gata, va las ca barbatul e nerabdator sa se uite la un film. Oricum, mai iesiti si voi din oala cu sarmale si mai dati de veste cum sunteti![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
saryta spune:

LA MULTI ANI! PATRICK 

multa sanatate, sa cresti mare si frumos si sa aduci parintilor si surioarei tale numai bucurii.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Danelutza spune:
La multi ani, Andutzy !
La multi ani, Patrick !

saryta spune:
La multi ani, Andutzy !
multa sanatate si bucurii.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
omustata spune:
La multi ani, Andutzy! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Flori, sa-ti traisca micutul Patrick, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
Danelutza-sanatate multa! Si noi ne-am luptat cu un virus la stomac pe care l-a luat Maya de la cresa, apoi l-am luat eu si acum s-a pricopsit si sotul meu. Aveti grija de voi! Multumesc ca te-ai uitat la pozele noastre.
Nelia-am vazut pozele si Lisandru este un scump.
Anca- de fiecare data pozele vostre imi inspira calm si liniste.
Ioana-o scumpete Ana. Ti-am zis, seamana atat de bine cu fetita prietenei mele ca de fiecare data parca tresar cand o vad.
babygirl-eu abia acum am vazut mesajul tau referitor la curcan. Probabil ca acum este prea tarziu sa vin cu sfaturi. Eu il las la foc potrivit cateva ore. La inceput, prima ora, il acopar cu o folie de aluminiu si apoi il las descoperit si de cateva ori il ung cu zeama care se scurge de la el. Am uitat sa zic ca inainte de a-l baga in cuptor il ung cu ulei sau unt topit peste tot, mirodenii, sare (mirodenii in general condimente pentru carne de pasare). Eu i-am bagat inauntru si niste ceapa, usturoi ca sa-i mai dea aroma. Stiu ca este tarziu acum si imi pare rau ca nu am citit mesajul tau mai devreme.
Androix-m-a amuzat povestea porcului
.
Maya nu pot sa zic ca a fost foarte entuziasmata de cadouri. Mai mult i-a placut ideea ca vine Mosu'. Noi am facut Crcaiunul pentru prima oara dupa multi ani singuri-singurei, doar noi trei. Nu a fost nimic deosebit si nici poze nu am facut.
Nu stiu ce sa ma fac cu Maya. Dupa ce se obisnuise atat de bine la daycare, la 1 decembrie au mutat-o la o grupa mai mare si am luat-o de la inceput cu acomodarea.De fapt in prima saptamana a fost mai bine, dar parca merge din ce in ce mai rau. Plange de ti se rupe sufletul cand o lasam acolo, face o adevarata drama. Cand o iau imi spune ca i-a placut, insa educatoarele imi spun ca si peste zi o mai apuca plansul din cand in cand. Chiar nu stiu ce-i cu ea. Tocmai acum cand va trebui sa o trec la 5 zile pe saptamana pentru ca incep serviciul. Uneori cand o luam o gasim plangand pentru ca ea crede ca nu mai venim sa o luam. Culmea este ca in ultimele zile am luat-o chiar mai devreme ca de obicei. Sunt tare trista pentru ca nu o stiu pe ea multumita, dar nu cred ca sunt vinovate educatoarele. Si acasa a inceput sa faca crize cand pleaca unul din noi. Probabil ca este o faza prin care trece acum.
Va pup, ca Maya este la daycare azi si eu am invatat toata dimineata pentru viitorul job, iar acum vreau sa iau o pauza sa ma delectez cu reducerile de dupa Craciun. O seara frumoasa!
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
La multi ani, ANDUTZY!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Andutzy
pupam
Salutici la fete
Noi azi am fost pe la muzee... Guiness world Record si Ripley's Beliver or Not... La primul asa si asa la al doilea super cool... Cu oameni care mancau metal, cu animale cu doua capete, cu tot felul de ciudatenii din lume... Grasi si oameni cu gat lung... Eee, super tare ca sa zic asa.... Nici nu stii cand trece timpul. Astea erau singurele deschise in rest cam inchis prin centru. Am facut poze peste tot si copiii incantati nevoie mare.
POZE 26 dec
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Din pacate maine dimineata plecam acasa. A fost tare frumos la Beatrice. Desi copiii au facut un vacaram..... vai de urechile lui Seb si Bea. Ca noi suntem deja imuni la urlete. A fost ffff frumos dar mai pleaca omul si acasa. Acum Alex cu Alexia se cearta, se bat, se pupa si urlaaaaaaaa. E ca la nebuni:)))))
Sper sa ajungem cu bine maine. pup si revin maine.
LA MULTI ANI ANDUTZY si PATRICK.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.