Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

sunt suparata tare , nu stiu ce am facut ca nu mai am pe calculator nici o paza de cand eram gravi, aveam un forder cu poze din fiecare luna si nu mai e nu stiu unde a disparut am mai gasit vreo cateva pe celalalt calculator si mai sunt cele de la intalnire puse pe webshots, maine ma apuc sa scriu tot pe cd-uri

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi nu doarme.
iar mie imi pica ochii.
mai nou nu ii mai place sa fie nebagat in seama.
cum plec din fata lui urla.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

merg si eu la somnic.
somn usor.

va pup.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Prisi, iti inteleg supararea. Io am o mare teama ca voi pierde pozele si-l bat mereu pe Bobo la cap sa faca back-up.

Diwana, io ii dau fier Degetzicai. 8 picaturi pe zi timp de o luna, apoi 4 picaturi pe zi inca o luna. Pe urma o sa fac niste analize si mai vedem.

Magda, pitica mea nu se constipa de la fier. A fost urata rau prima sapt, pe urma s-a obisnuit.

Sabina, fermecatoare domisoara...

Rox, tu ai bb cel mai mare si io cel mai mic de pe-aici, fara a avea o explicatie data de medici. Mie mi se pare normal sa incerc sa aflu o cauza, mai ales ca mai vreau un bb. Trebuie sa stiu daca la Degetzica au fost cauze exterioare sau sunt io defecta, caz in care nu cred ca ma mai incumet inca o data.
In legatura cu activitatea pe care vreau io s-o fac, poa' sa fie orice, nu m-am gandit inca: sa fac lucrari de licenta pt altii sau sa scriu articole pe la reviste, cum am mai facut. Nu stiu, intind antenele si vad io.
Sper ca te distrezi in seara asta si pt mine.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sara buna!
Noi azi am fost la biserica unde a venit MOSU' si, pentru ca am fost cuminti, ne-a dat si noua cadou, desi eram cel mai mic de acolo. Pozele vin probabil maine, ca sunt cam obosita si ma duc sa vad un film cu husbandul.
Dupa biserica, unde erau multi copii= nebunie mare, l-am mai dus si la cumparaturi si nu prea si-a facut somnul azi, dar a adormit pe la 22:30. Astept sa se trezeasca sa-i mai bag o tzitzi si apoi in patut...asta daca se mai trezeste in seara asta, desi nu cred...poate pe la 3-4...
Falca nu s-a mai umflat si nu am mai luat calmante, dar bag unul inainte de culcare ca sa nu ma mai trezesc din somn de durere. Dar are o culoare biata falca...
Mie mi se pare ca Tudor nu prea ia in greutate...hmmm...
Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Sim , Prisi, as veni si io la papanasi, cu Degetzica cu tot, insa am o teama ca-i cam neiesita in lume, si maraita si rasfatata si nu sta in scoica si...
Poate, totusi, ma incumet.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Yaia, trimiteti mosul si la noi!
Ai grija cu falca! Sa stii ca si io am cam acelasi sentiment in legatura cu greutatea Degetzicai...

Poze Bebe

Mergi la inceput

Hmmmm, mi s-a facut somn...

Noapte buna tuturor!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca e serioasa treaba cu papanasii, sunt pe faza, poate ma incumet sa vin si eu, chiar daca nu ma omor dupa papanasi.

Noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Fetelor, dupa cum vad am ramas singurica pe acilea. Eu tocmai i-am facut baita piticului meu si l-am pus in patut. Sper sa si adoarma, ca mai nou se culca pe la 1. Tocmai l-am rugat pe tati sa presteze un masaj la picioare ca pe vremea graviditatii.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput