Strumfi de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Imi pare rau sa aud de atitia copii care se trezesc noaptea; si Smaranda se trezeste, dar aseara 'doar' la 3 si apoi la 7 juma. Le doresc mamelor multa putere sa reziste cu putin somn.

Aylin, m-am distrat mai bine jucindu-ma acasa decit cu colegii ingineri ai sotului. Si oricum as fi stat doar cit sa maninc prajiturile.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

multumesc fetelor de raspunsuri si aprecieri. deci se pare ca am scapat ieftin cu 4-5 luni fara sa platim la asociatie.
am vazut de curand cateva pozici frumoase - vivela, intradevar, are baiatul tau niste ochi albasti de te pierzi in ei; groxi, cand am vazut pozele tale am crezut ca esti din piatra, caci parcul zoo seamana cu al nostru, cel putin la ursi; gabrielabv, ai o fetita minunata si mi-a mai placut tare mult globul acela cu zapada...de mult imi doresc si eu. poze cu adelice a lunei am vazut mereu, n-am spus ca-s frumoase (rusine mie!) dar sunt, si mi-e draga relatia voastra de familie si felul cum o iubeste cosmin pe fetita. abia astept sa o vad si cu cercelusi. iar de tine, luna, imi place in mod deosebit caci suntem de-o seama, dar tu gandesti atat de matur si echilibrat incat ma impresionezi mereu.
ah, si am uitat de lia si miruna. pup fetele frumoase care de anul acesta trebuie sa-si faca cele mai frumoase sarbatori, in felul propriu si dupa sufletul vostru, ca sa va bucurati de ceea ce reprezinta Craciunul - nasterea unui copilas, a lui Isus...

cand mai apuc, mai vizionez poze...curatenia o va face duhul din lampa....
noapte buna!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Si al meu se scoala des noaptea si nu de foame pentru ca nu suge niciodata din ambii sani. Eu cred ca nu este o problema atata timp cat adoarme dupa aceea fara nici un ritual.Adica nu mai trebuie readormit(asta mi s-ar parea o tragedie) ci suge dupa care il tin peumar si il pun in patut.

mamica lui Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
eu ma laud ca andra se trezeste doar la orele 1 si 3, apoi la 7 de tot. pt mine e ok si asa. noaptea mananca titi. adoarme repede, dar ziua e tot dezastru. azi trebuia sa facem vaccinul, dar tuseste, gatul e tot iritat asa ca am amanat. dr de fam nu intelege de ce inca nu ii dau antibiotic, dar vad ca ma lasa in pace. si ce ma mira e ca nu ma streseaza cu diversificarea. se vede treaba ca a mai citit si ea cate ceva in ultimul timp ca la alex ma disperase.
andra creste incet, dar creste. san papa destul de putin. adica primeste cam 4 mese de formula (cam 120ml la masa). nu ma mai amagesc. bine ca i-am dat san si atat. cat merge, merge.
se intoarce foarte rar de pe o parte pe alta, dar nu imi fac probleme. are timp. in schimb nu vrea sa stea pe spate, incearca tot timpul sa se ridice. e atenta la tot.
pupici

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dau eu cafeaua in dimineata asta?
V-o dau, ca eu oricum nu (mai) beau .

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Noi am dormit bine azi-noapte, strumful meu a cazut lat la ora 20, dupa ce toata ziua a marait si a urlat. S-a mai trezit la ora 4 dimineata, hamestit de nu avea rabdare nici sa ia tzata in gura. A tzoncanit un pic si am adormit amandoi pana la 7. Acum, de la 9 doarme iar , e somnul pentru falcutze .

Sunflower, Denis al tau e un dulce foc! Mie chiar mi se pare ca baietii nostri seamana .
Parca tu intrebai de la ce varsta se trec copiii la intretinere. Legea nu distinge o varsta anume, se face vorbire doar despre "persoane", asa ca bebeii sunt trecuti la intretinere de cand sunt adusi acasa. Stiu, nici mie nu-mi convine, ca apa pe care o folosesc pentru el o platesc separat, iar gaze nu consum pentru el, ca il alaptez. Dar asta e, platesc in plus si gaze, si fond de rulment, si cota de reparatii ... (e HG 400/2003, unde sunt prevazute modalitatile cum se calculeaza cotele de intretinere).

Gabrielabv, am re-analizat-o pe Medeea, e o scumpica, asa ca suntem de acord sa o furam NOI pe Medeea pt David.(f frumos numele fetitei voastre, ati fost inspirati ).Dar trebuie sa te avertizez ca ochii aia albastrii s-ar putea sa se inverzeasca, asa ii aveam si eu cand eram mica, si acum s-au inverzit. Si asa s-a intaplat la tot familionul (cred ca a fost epidemie ).

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

neata si de la noi,multumim de cafea...

nu am mai scris in ultima vreme,ba a cazut netul,ba s-a ars sursa..

forumul asta chiar de dependenta si ca sa nu intru cumva in sevraj am spalat geamurile ca tot e trendy in perioada asta,nu ca as fi innebunita dupa asa ceva

bineinteles ca am citit tot din urma,am admirat poze de strumfi de strumfite care mai de care mai dragalasi;avem si poze noi,poate intr-o zi cu soare reusim sa trimitem cate ceva pentru album

ieri am facut vaccinul de 4 luni,cantarit si masurat...ne inscriem cu succes la categoria "musca" cu 6,100 kg si 61 cm

ioana mananca in continuare san si sper sa o tina tot asa

vroiam sa va intreb de scaunele bebeilor alimentati natural...numar si consistenta, deoarece mandra mea,dupa mai bine de 2 luni da facut kk doar miercurea si sambata, s-a gandit sa recupereze si face de 3-5 ori pe zi semilichid si cu grunji,uneori si cu mucus.

i-am dus o mostra si dr, care a zis ca e ok,dar parca pe mine ma dispera atata kk

cu de la mine putere i-am facut si o coprocultura, sa vedem ce o iesi

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata si de la noi. Cred ca toate mamicile sunt nedormite si scriu mai putin. Gandacelu' meu face greva somnului, mai ales ziua. Nu ar dormi deloc si dupa-amiaza nu mai poate de oboseala, o apuca nervii si incepe sa planga! Demult nu am mai auzit-o plangand. Nu stiu ce are, nu reusesc deloc sa o adorm
Noaptea a dormit cat de cat dar atat de mult s-a foit incat a ajuns cu picioarele unde era capul si invers. Plus ca nu ii mai convine sa stea pe spate cand doarme si tot timpul se intoarce cand pe-o parte cand pe alta, maraie prin somn si-si da cu manutele pe la nas/gurita. Or fi dintii?
Cat dureaza criza inainte de aparitia lor stie cineva?

sunflower1979 eu am declarat-o la intretinere de cand am adus-o de la maternitate, asa 'trebuie'.

Gabrielabv cat mai doarme Medeea afara pe vremea asta?

Voi cum ii imbracati pe copii atunci cand ii scoateti afara la, sa zicem, -5 grade?

Carla cred ca ai fost norocoasa sa doarma Sabina asa de la inceput. Noi desi am facut intotdeauna ritualul cu liniste, lumina diminuata, stare calma si relaxata, baita si nu am fost niciodata pasari de noapte nu am reusit acelasi lucru, ea se trezea aproape din ora in ora sau din doua in doua sa manance, sa vomite dupa, sa faca kk si noaptea (in primele 3 luni) niciodata nu am putut s-o pun sa doarma fara sa o tin muuult pe umar ca sa ragaie. Si chiar si asa vomita, schimba si ia-o de la capat cu somnul. Nici acum, la 5 luni nu o pot pune in pat la culcare daca printr-o minune adoarme mancand din cauza refluxului.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Daca tot sunt singura pe aici, sa va zic ca David al meu s-a trezit acum, e f vesel, dupa amiaza ne ducem la serbarea de Mos Craciun. I-am spus ca o sa primeasca daruri probabil niste bomboane, ciocolata, suc . Si desi s-a uitat cam urat la mine cand i-am zis ce cadouri sunt, i-am promis ca o sa ajunga si la el, prin laptele lu' mami .
Apropo de pofta nestavilita de dulce, pe care o aveam si eu, am mai potolit-o cu crom picolinat (cumparat de la naturiste). Eu am dat 150 de mii (lei vechi) si imi ajunge o luna. Chiar are efect, diminueaza doar pofta de dulce, ceea ce se vede si la kg mele (mananc normal si rezist tentatiei de a da iama in strudele si ciocolata).

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumim de cafea.

Ame nu eu am intrebat de intretinere.Ca tot veni vorba,andrei al meu nu e trecut la intretinere ca n-a vrut administratora.A ris de sot cind s-a dus sa-l treaca si pe el ,a zis ca mai este pina face el mizerie pe scara.Daca ea n-a vrut nici noi n-am insistat.

Andrei al meu ma termina cu trezirea la 5.30-6. Nu sunt deloc obisnuita sa-mi incep ziua la o asa ora.Dimineata-s nervoasa dar imi zimbeste stirb si-mi trece.

Mi-a disparut sania din holul blocului.Avem interfon si n-am mai bagat-o in casa.Dimineata nu mai era.O sa vad ce patesc cu Vlad.N-am vazut sanii de cumparat nicaieri pe la noi.

Hai ca m-am plins de toate cele.
O zi buna.(si eu tre sa sterg geamuri dar astept sa pice netul).

Mergi la inceput