Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
magdaz spune:
Asaa, acuma am vazut chestia cu televizoru' . Ei, nu stiam ca nu e bine dar e cam logic sa fie asa.Parte buna e ca n-o lasam f mult sa se uite. O fi ca faza aia cu blitzu' de zice sabina de ea.
Carpatina, bine ai venit ! incearca si pe la un orl-ist ca astia s-ar putea sa mai aiba pistol si cercei medicinali.
Roxana, e tare de tot Andrei.In ritmul asta la 6 luni se ridca in picioare.
Am vazut ca va incuscrirati la greu aseara.Deh, asta e, daca dormi ramii pe dinafara.Noroc ca apucasem sa fac si eu o inscriere la flacaul lui Sim, daca o mai tine cont de ea.
Vazut super bebelusi ochiosi si frumosi dar nu reusesc sa-l vad pe Vlad al Anei cind ride.Unde e?
Hai ROMANIA !!!!!!
Sabina spune:
Nana, drum bun, s-aveti noroc de legaturi rapide.
te pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Mandarinuta, si eu vreau sa oes pe la 1,2.Nu stiu ce parere are insa baiatu meu, ca le doarme dela 10![]()
super pozele cu Antonia, a crescut f f mult! si seamana si cu tine, asa mi se pare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Nana, drum bun!
Sabina, poate ne vedem prin parc. Eu trebuie sa trec si pe la farmacie ca se termina samponul fetei.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
Sabinelu, am vazut pozele, tare frumusel Gheo. Eu la botez la Stefan nici nu am luat aparatul de acasa pentru ca vroiam sa fiu atenta la ce se intampla si sa stau pe langa pui. Bine, oricum imi era rau si nu as fi fost in stare sa fac poze.
Ma duc sa ma joc cu Stefan. De aseara se intoarce de pe spate pe o parte, dar nu are nici o intentie de a se intoarce pe burta
. Mai astept...
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Carpatina, bine ati ajuns acasa!
Am si eu o intrebare pentru tine: te-au lasat in avion cu lapte praf?
Noi plecam in noaptea asta si vreau sa iau lapte praf ptr Andrei si nu stiu daca ne lasa. Scrie ca sunt admise baby formula, dar nu e specificat daca gata preparat, cum se gaseste aici in comert, sau si praf si sa il prepar in avion atunci cand ii dau sa pape. Tu cum ai procedat ca stiu ca nu alaptezi? Multumesc din suflet !
Eu l-am luat cu mine gata preparat. Nu m-a intrebat nimeni nimic.. La control am zis eu ca am lapte pentru copil.. si ei au dat din cap...nici macar nu m-au pus sa-l scot din geanta sa vada cat e..
Dar asta depinde de securitatea aeroportului. Du-te linistita cu laptele din comert. Drum bun!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Luy, si Alex dormea mult sa stii, tot cam ca el. Nu cred ca e o regula cu somnul asta. Nasii de botez pot sa fie sau nu casatoriti, pot fi sau nu pereche. Numai ca trebuie sa fie ei botezati in principiu, deci nu de alta religie.
Sabina, pai inca eu nu l-am vazut rasucindu-se, l-am vazut direct pe spate. ![]()
Isabeluta, multa sanatate. Nu mai plange ca mai rau iti face pentru sinuzita, se infunda nasul si mai si. Vibrocil gel a fost tare bun la mine, cu efect pe perioada mai indelungata.
Mandarinutza, ce dulce este pitica. Are niste cercei tare draguti, de unde ai mai gasit modelul asta?
Carpatina, zau mai bine dai o raita in Bucuresti pentru gaurele.
Nana, drum bun si voua! Sigur veti ajunge bine, ai vazut ce usor a fost la Carpatina.
Magda, si eu il mai scap la TV desi stiu ca nu e bine. Sa stii ca Alex se rasucea de la 3 luni, la 5 deja si intr-un sens si in altul. La 7 luni statea intr-adevar in picioare singurica, eu nu am ajutat-o si nici nu am pus-o eu pe picioarele ei. Totul e posibil, la el nu ma asteptam pentru ca e mai durduliu si mai greoi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Inca o chestiune si ma duc sa ma intretin cu baiatul meu, ca azi are exclusivitate cate e sora-sa la gradi. Am avut perfecta dreptate cu dintii, pana acum nu se vedea decat ceva albicios spre spate, azi se vad in gingie si jos, in fata, sub buzita. Dar mai au muuuuuuult pana ies. Insa stiu sigur ca acum o saptamana sau 2 m-am uitat si nu era nimic nimic acolo. Ca dovada Andrei mananca super de cateva zile, nu mai roade asa rau pumnul si nu mai baleste asa mult. Probabil au inaintat putin si acum i-au dat pauza. Ma gandesc cu groaza ca mai sunt 2-3 luni pana or iesi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Rox, da' cum crezi ca a ajuns pe spate? S-a teleportat cumva? ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare