Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Romania joaca cu Rusia... sper ca nu si cu nervii mei...
Ba da

Totusi am o mare satisfactie: fetitei lui i-a pus numele Lilly
!**************************************************
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Ce poze frumoase, Itzy! M-am delectat cu toate: micul ren, tzinuta de revelion, jefuitorii, gasca de la Bucuresti, familia. Avem scaun de masa la fel
.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
MamiLili spune:
A nascut AMB desi avea DPN peste 7z!
Sa-i traiasca!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
mexxa spune:
Salutare..salutare
Am aparut si noi...dupa mult timp, dar din pacate nu am avut timp si nici sanatatea lui Sebicu nu ne-a permis sa il scoatem prea mult din casa.
Acum multumim lui Dumnezeu este foarte bine.Vom fi nevoiti sa mergem timp de 1 an in fiecare luna la spital pt controale pentru a fi siguri ca infectia nu va reaparea.
Oricum nu avem multe sanse de vindecare totala...speram sa oprim sa nu apara infectia cativa ani, pt ca daca va reaparea vor trebui scoase osiciorele si asta va insemna sa ramana fara auz.
Oricum cand ne vom trage net acasa o sa deschid un subiect in care vom povesti tot ce am trait.
Va pupam si speram sa ne auzim curand
Scuze de mesajul meu scurt dar Sebi nu ma lasa sa scriu prea multe.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
pufymic spune:
Mexxa
!
Ma grabesc....la nani
....dar vroiam sa va arata cateva poze proaspete....adik de luna asta
....www.pufymic.info/thumbnails-42.html" target="_blank">AICI
u all!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
scumpik_lui spune:
Buna seara fetele!
Eu astazi m-am simtit tare rau, am avut o durere de cap insuportabila si banuiesc ca e de la cola, ca nu am mai baut de 2 zile. Nici treaba nu prea am facut ca ma ametea si nu puteam sa stau nici in picioare. Oricum acum mi-a mai trecut ca mi-a adus sotul cola si am savurat un
pahar.
mephala ce frumos e si la voi 
lilina da ce ai parit?
usorlili te cred ca ti-e greu fara bebe ca si eu daca plec undeva si-l las pe Luca acasa cu mama doar cateva ore deja imi este dor de el
mexxa imi pare rau de ce a patit Sebi, multa sanatate si o
de la noi
itzy si pufy v-am admirat bucuriile, foarte fumoase 
Eu sunt foarte suparata ca Luca are cam 3 zile de cand nu vrea sa manance nimic altceva decat lapte si fructe. Mananca doar pe la 10 dimineata 250 ml lapte si apoi seara la 20.30 tot lapte. Altceva nimic nu vrea, cum vede mancarea plange
. Oare ce sa aibe? Am plecat sa culc copilutul si apoi ma bag si eu la nani.
Noapte buna![teal]
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
[teal]Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mephala30 spune:
Multumesc celor care ne-au vizionat si apreciat pozele. 
Ioana, ce-a crescut Nicolas! Si ce frumosi sunt amandoi! 
Si Iustin il hraneste pe Teodor, de multe ori ne refuza pe noi si mananca de la frate-su. 
Mexxa, tare incercati sunteti!
Imi pare rau, multa sanatate lui Sebi si tie putere.
Itzy, ft. faine pozele, am admirat-o pe Ana-Maria. Ft. fain si tortul, hainutele si cadourile primite.
Mi-a placut si mobilierul din camera ei, de unde l-ai cumparat si cat a costat?
Scumpik, sa fie dintisorii de vina, sau vreo maselutza?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
usorlili spune:
Mexxa, o sa fie bine. Trebuie sa fie bine...
Sanatate multa lui Seby.
Scumpik si eu tot de la dintisori cred ca este. In rest este ok? Vioi, fericit (asa intreaba medicii aici cand intreaba de starea copilui: Este fericit?)
Lili, gata, m-am hotarat. Nu ma mai impusc... ca deja a mai trecut o zi...si sunt mai aproape de Teuletu meu... Asa ca pe zi ce trece moralul meu se imbunatateste. Asa m-am gandit eu
. Orice zi trecuta inseamna un dinte in plus la zambetul de pe figura mea.
Mariana (Sympa) voi ce faceti?
Fetelor, cum stati cu dintii??? Adica bebeii cum stau cu dintii??? Mai are cineva doar 4 si jumatate, ca noi???
Gata, ma duc sa vad pozele lui Pufymic.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
usorlili spune:
Mi-am adus aminte. Sephora, sa ne spui si noua ce va zice doctorul, luni, in legatura cu DA lui Matteo. Ma tin de cateva zile sa iti spun.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
MamiLili spune:
Mexxa, sunt sigura ca infectia nu va reaparea si ca Sebicu va fi sanatos! Ma bucur ca ai gasit cateva minute ca sa ne dai vesti!
Pufy, ce frumosi sunt flatziolii in zapada
. Mi-au placut mult si pozele la masa, cata grija are Alesio de Nico!
Am uitat sa zic, Itzy, ca papusica-ti seamana foarte bine!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)