Bucurii de sept-oct 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">-prima ninsoare-

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sunt depresiva...nu stiu ce sa fac ?!?!?! sa-mi tai venele sau sa le las lungi ?!?!?!?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, va pup.

Eu imi continui countdown-ul. AMR :24 de zile.

In alte ordine de idei pot spune ca am prins si eu o renumita "iarna canadiana". Afara sunt -29 de grade si pana maine s-a anunta strat de 40-50 de cm de zapada. Daca nu mai intru pe aici in cateva zile, sa stiti ca m-am impuscat.

Teu meu este ok (pentru fetele care nu stiu despre ce este voba, l-am trimis acum 2 saptamani in Ro cu mama). Vorbeste cu mine la telefon in fiecare zi si-mi "povesteste" tot ce face in timpul zilei. Lui frati-miu (sta cu el in casa) ii zice tata.

Cel mai frumos este cand ii cant prin telefon "cantecul nostru" pe care dansam impreuna (Prima iubire si ultima a lui Cotabita). Imi spune mama ca inlemneste cu receptorul la ureche. Nici rasuflarea nu ii se mai aude. Puiu' lui mami.

Voi cum stati cu dintisorii? Sa ma impacientez ca pana acum Tudor nu are decat 4 dintisori si jumatate ?

Gata, plec sa ma bag in pat ca-i frig rau.
Va pup si un we placut.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

sunt depresiva...nu stiu ce sa fac ?!?!?! sa-mi tai venele sau sa le las lungi ?!?!?!?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Lilina, lungi si neaparat cu carare pe mijloc. Se zice despre cararea pe mijloc la vene ca ar ajuta la depresie .

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Lilina, lasand gluma la o parte cred ca tocmai am realizat (a se intelege "citit la alt subiect") de ce esti suparata. Si chiar nu stiu ce sa zic, pentru ca asta mi se pare cel mai greu lucru de suportat pe lumea asta. Uuuuffff. Viata asta...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wow, Mephala, ce poze frumoase! A nins bine si la Iasi!

Lilina, lasa-le lungi ca-s in trend!

Usorlili, iti inteleg dorul de copil, dar in loc sa te impusti fa-ti mai bine o cana de vin fiert si savureaz-o stand la caldurica.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Romania joaca cu Rusia... sper ca nu si cu nervi mei...
Lili, chiar e fain la noi in oras, asa multa zapda... Am iesit si noi cu sania, a fost frumos.
UsorLili, simpatic Teu, cum te asculta cantand la telefon.
Mephala, superbe poze, mi-au placut si mi-ati placut tare mult!
Lilina, esti tare! Ce-ti facura venele alea, crescura prea mult?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fursecuri cu cacao si dulceata
Se face un aluat din 200-250 g faina, 100 g nuca macinata, 150 ml ulei, esenta de rom, 1 lingura cacao, 150 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat. Se intinde foaie groasa de 1 cm si se taie rondele cu paharul sau cu forme de fursecuri, care se coc la foc moale.
Dupa ce s-au racit complet se lipesc cate doua cu dulceata si se presara cu zahar vanilat.

Prajitura cu morcov si mere
Se amesteca timp de 10-15 minute 1 cana ulei, 1 cana zahar, 1 cana morcov ras, 1 lingurita bicarbonat stins, 1/2 lingurita praf de copt, 1 pliculet zahar vanilat. Se adauga faina, pana se face un aluat potrivit (curge mai greu si se intinde cu lingura in tava). Se opreste putin aluat (cat o nuca) la care se mai adauga faina cat sa poata fi dat pe rzaztoare. Restul se pune intr-o tava unsa, deasupra se pun merele rase, facute cu zahar si arome, iar deasupra se pune aluatul ras.
Se da la cuptor, cam 30 de minute. Rece se pudreaza.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Desi sunt in concediu si imi propusesem sa intru mai des pe forum...se vede treaba ca nu am reusit...Am profitat de zilele acestea libere ca sa stam amandoi mai mult cu micutza noastra papusica, am facut si o curatenie asa ...ca de Craciun ...dar am revenit... si nu oricum....ci cu niste pozeeee

V-am amagit destul cu pozele de la ziua ei...am tot promis ca vi le arat, voi m-ati intrebat de ele...Eloise si Ramomar chiar recent ma intrebati de poze...ei bine azi voi pune muuulte....Nu stiu daca veti avea rabdare sa le vedeti pe toate...

Noi suntem bine sanatoase...chiar ii multumesc lui Dumnezeu ca pana acum vad ca nu a racit deloc..poate pacalim iarna asta....

Ahhh voiam sa va zic ca saptamana trecuta a fost o lansare a unui CD pt copii si am avut invitatie la Teatrul Ion Creanga...acolo se desfasura spectacolul. Asa incat am inceput sa mergem la evenimente mondene....insa nu oricum...ci insotite de un flacau de seama , de VLADONE si de Lilina.

A fost frumos, Ana-Maria si Vladissimo erau numai ochi si urechi la inceput, nici nu clipeau...ii urmareau cu mare interes pe copiii care cantau si dansau pe scena...ba chiar au facut si bravo-bravo ce mai....ca niste spectatori adevarati....insa dupa o ora a inceput foiala si am plecat. Poze nu am facut acolo...insa ii veti vedea impreuna in poze facute astazi caci au venit in vizita la noi...

Lilinaaaaa cum sa tai bunatate de vene? Ce ti-a mai facut nazdravanul? stai sa vezi pozele si le tai dupa aia...

le pun imediat

revin

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

www.flickr.com/photos/12644193@N07/sets/72157603460495744/" target="_blank"> POZE RECENTE CU PAPUSICA SI CU VLADISSIMO

www.flickr.com/photos/12644193@N07/sets/72157602638327411/" target="_blank"> POZE PARTY 1 AN - CU GASHCA SI CU FAMILIA

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput