***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Nu Graviduta, pe ala din usa.

Paflo si Dominic se culca f tarziu si e miorlait seara si noaptea se trezeste des si urla.
Kay - v-ati scos daca vi-l lasa la 400 de euro

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetele care ati luat jucarii Fisher Price, puteti, va rog, sa va uitati pe eticheta/cutie sa-mi spuneti si mie care e importatorul in RO si ce adresa si nr de tel are? Multam.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am gasit un site cu jucarii frumoase www.crazytoys.ro/jucarii/0-12-luni-102/" target="_blank">aici
Poate unele fete le-au gasit de mult io abia acum si tare mi-au placut asa ca am zis sa le vedeti si voi!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci a stiut barbatu de ce m-a batut la cap sa luam brad pe 28 noiembrie din hornbach cu 60 de ron o imensitate de brad; acu ramane de vazut daca vom avea si unde sa-l punem dat fiind ca suntem cu molozul pana in gat (btw zugravul a tinut mortis sa nu se dezminta si ieri dupa ce m-a sunat si mi-a zis ca vine nu a mai venit si si-a inkis si mobilul ) si sa vedem daca nu se scutura de cum il bagam in casa. E la soacra-mea si Filip are grija de el zilnic, ii pune apa.

Kay, multa bafta in germania!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Androix, ce e hornbach? Doxinu, sunt frumoase jucariile de la crazy toys, da's cam scumpe. Cred ca in Carrefour se gasesc mai ieftine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

gravidutza firma se numeste omnitoys. Intra pe site-ul lor si vezi acolo contact.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

GinaM am citit povestioara frumoasa de la tine si am vazut ca ai 37+. Pai atunci hai sa punem majoretele pentru tine ca ne era dor de ele. Si sa ne anunti si pe noi cand vine micul bebe .

Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

URAAAA... a iesit negativa UROCULTURA... dar tot nu deslusim ce-i cu urletele respective...

Azi nu a dormit decat o ora de dimineata s ide la 9 a stat treaz pana acum cand dupa baita si laptic s-a CULCAAAAAT...iar eu sunt mai mult dceat franta....

Va multumim pt urari la toate si pt pumni starnsi....

Asa in graba:

Pepsi, de-abia astept sa facem si noi bradul.... si pana atunci ma voi delecta zilnic cu al tau!

Kay , o sa vb cu mama si iti zic ... dar stii cum e.... fiecare copil cu limitele sale.... Eu una zic ca tu care o tsii cel mai bine iti dai seama de limita ei si poti face exercitiile in limita "bunului simt"... fara prea mari solicitari din partea ei... eventual miscari pasive (adik ii indoi tu piciorul, o rostogolesti tu.... dar nu o pui la abdomene daca vezi ca e un efort prea mare pt ea )

Carstea..... daca ii dai doar 1/2 de borcan sau doar 1/4 inseamna ca ii dai 1/4 din cantitatea de la borcanbel dar concentratia este aceeasi.... in schimb cantitatea de zahar difera... evident.... e mai putina :D Dar eu nu pot sa cred e chiar zahar sau glucoza???

Fug ca imi pica ochii-n gura!!!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Semnam si noi condica, dupa o zi grea la biuro.

Carstea, sunt scumpe al naibii incalzitoarele de biberoane, dar merita daca stii ca mergi des cu bebe, altfel nu. Sa cauti d-alea care au si adaptor pentru masina (io n-am stiut acu doi ani cand l-am luat) si in care merg si borcanele, nu numai biberoane. Vezi ca daca cumva ai biberoane de la Avent, alea-s mai mari, nu merg in orice incalzitor.

Ckristina, Liviana, asa o sa fac, deocamdata m-am bucurat ca nu pleaca bona, ca n-aveam inlocuitoare (deja il anuntasem pe tati ca azi nu mai are ore la master, ci la baby sitting). Dar o sa caut pe altcineva, asa, usor, dar bine. Si io cred ca e cleptomana, altfel nu-mi explic.

Pepsi, Doxinu, frumosi brazi. Pepsi, David seamana leit cu tine.

Androix, bine ca mi-ai zis de brad de la Hornbach (pentru cine intreba, ca nu mai stiu, e un magazin asemanator cu Praktiker, Bricolage, localizat langa Selgros Berceni). Noi am cautat si la ADP langa noi, unde aveau in fiecare an, si la Romstal Garden, da' nimic.

Chiqui, asa citisem si eu, cum ai explicat tu, dar din pacate n-am mai tinut minte cand am trecut la fapte, la nr 2, de-a iesit tot fata. Pe al treilea, nici gand, gata, mi-am facut norma.

M-ati zapacit cu gramele si ml, eu cred ca am scapat de corijente la chimie doar cu canistre de bezina (ca pe vremea cand am facut eu scoala, benzina nu era la liber si era "moneda forte", ducea biata maica-mea la scoala din greu). Nici acu nu pot sa uit cand am explodat nu stiu ce naiba la laboratorul de chimie, de m-a rugat frumos profesorul sa nu ma mai indes altadata.

Si cu cartile, dar ce lecturi elevate aveti, doamnelor, eu ma laud cu Harry Potter, ultimul volum si in rest, ori carti de calatorie, ori carti de ras, d-astea cu tristeti si dureri, in nici un caz.

Dar am uitat sa va spun ca avem doi dinti, doi dintr-o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by mica0307

gravidutza firma se numeste omnitoys. Intra pe site-ul lor si vezi acolo contact.

Poze/Poze intalnire
Hainutze

MICA acestea se numesc crazy toys este alta firma!Se gasesc majoritatea in metro, insa nu toate.
Este adevrat k
GRAVIDUTA ca sunt scumpe dar sunt frumoase!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput