***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by miniuta
ella are perfecta dreptate, numai rutina zilnica iti da siguranta, dar ce te faci cand nu mai ai 20 ci 30 de ani si deja ti-a intrat frica-n oase? conduci, asta e raspunsul corect, nu?

Poate nu vrei raspunsul asta, dar sa stii ca asa e. Eu am carnet din '93, erau 10 masini pe strada atunci, si conduceam fara frica, aveam reflexe bune, etc, pana la un accident din 99 in care am spart parbrizul cu fata (stateam in dreapta fara centura)+ coaste si genunchi. Dupa aceea nici in spate nu mai puteam merge, ca mi se parea ca toate masinile vor intra in mine. Si desi aveam masina noua, nu am condus-o mai deloc, si asta pana in 2004 cand, cf legii lui Murphy, am primit masina de la servici ca avansasem in fct, dar asta implica mers non stop in acest Bucuresti, si mai eram si contracronometru. Si sa ma vezi pe mine ce ajunsesem de la oprit masina doar ca sa aprind farurile, ca nu imi dezlipeam mainile de volan, pana la condus cu masina fara glinda retrovizoare din interior, ci doar din laterale, ca si camionagii, doar ca eu eram in matiz.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor sa va zic ce ma streseaza acum:in camera copilului e foarte cald 28 grade erau aseara si eu nu stiu cum sa-l imbrac.Ii pun un body cu maneca scurta si fara picioare si ori il invelesc cu un finet pana la mijloc ori ii dau o pereche de pantalonasi subtiri.Nu pot nici sa-i deschid usa ca la cati suntem prin casa sigur se trezeste .E o situatie fara iesire ca n-avem repartitoare si astia baga caldura la greu.Asa ca ma tem-1 sa nu transpire si sa raceasca
-2
sa nu se obisnuiasca numai la temperaturi din astea.Pe el nu pare sa-l deranjeze caldura dar pe mine ma trec toate apele cand intru la el sa-i dau sa pape.
Acum doarme motanul si pot si eu sa ma uit la capsunei si capsunele

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

pentru Elteka si mamici care alapteaza cu bebei care fac mofturi la unele legume. Am citit articol preluat de pe Reuters Health ca s-a facut un studiu care spune ca bebe accepta mai usor leguma daca si mama care alapteaza papa din ea. Elteka, trebuie sa te apuci de papat dovlecel si morcov, sa vezi daca se schimba ceva. Am pierdut linkul. Cum il gasesc, il pun.

Edit: www.babycenter.com/204_moms-play-key-role-in-babies-taste-for-veggies_5225565.bc" target="_blank">Uf, am gasit pe babycenter

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Tocmai am papat 140 gr conopida+brocoli(pt prima data)+strop unt+sare+branzica de casa.I-a placut zic eu!

Miniuta, pai mai multe legume decat orez!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am gasit magazinul de bbei de la Cultural, cel cu costumasul de craciunel.Foart dragute lucrusoarele, acum am facut o fixatie pe rosu, si am putut sa o satisfac acolo. Au si ptr fetite ceva adecvat momentului.

Tot cautand magazinul am gasit unul mai in spatele pietei care avea niste pijamale dragute in vitrina, in spiritul Craciunului, ptr toata familia. Nu mai stiu cine vroia, dar erau simpatice rau pe manechin, aratau ca o familie de elfi. Mama , tata si 2 modele ptr copii mai maricei. Nu le-am vazut de aproape, ca aveau program de la 10 si era vreo 9 cand am fost eu.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor exlicati-mi si mie cum ajung la magazinul de bbei de la CULTURAL?io stau prin zona insa nu stiu unde este.Ei bine nu chiar prin zona pe cealalta parte,dar ajung cu masina in 5 minute.Ma intereseaza si pe mine ceva haios pentru craciun sa-l imbrac pe STEFAN!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

AM UIAT SA UREz LA MULTE LUNICI CELor CE ATAZI ISI SERBEAZA ZIUA!SA FITI SANATOSI/OASE SI SA VA DEA DUMNEZEU MULT NOROC!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Doxinu,pai....de pe Brancoveanu mergi pana la Petrom si o iei pe straduta de dinaintea lui si tii drumul pana iesi in Obregia.Apoi ai obligatoriu dreapta iar cand dai de parcarea prima de pe mijlocul drumului vezi pe stanga intrarea in piata.Eiiii.....imediat cum intri la 50 m pe stanga e magazinul Bambino.Sper ca am fost inteleasa!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Doxinu, dar tu pe unde stai, mama?Ca poate stam aproape una de alta
si noi nu stim!
Eu destul de aproape de Petrom,Nasul si Finul.....

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, ma apuc sa fac un capitol nou.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput