LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

oana, cat de frumos e denis! vaaaai, cum creste e tot mai frumos, sincer!
ca vin la cluj am uitat sa-ti zic la telefon :-)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Asa..Dandusa..

Pana la Craciun,cand ii mai culci pe copii - sa ne pui poze cu tine radioasa,langa sot si Crinuta,da?
Ce a zis de freza ta?
Mi-am adus aminte de povestea cu ceasul furat si ce spunea Diana ca Crinuta e o furacioasa.... te mosteneste(..glumesc- dar chiar am zambit cand mi-am amintit)

Am vizionat toate pozele:
Cu Julia voinicelul si ktrinel de 18 ani..mama ce fain arati!
Cu Denis micut langa un brad imens si frumos!
Cu printesele lui Auras..foarte dulci!
Cu Octavian nazdravan!

Vai ..daca am uitat pe cineva..scuze..jur ca nu am ratat nici una..
a trecut trenul Dandusei si pe la mine..Imi vajaie capul..oare asa se simt si micutii cand sunt raciti?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut pozele lui adeju , am ramas masca la peisaj dar mai ales la tine, ce rochie, ce cizme , ce zambet frumos ai!

ma bucur mult pentru voi, dandusa

dbunny - voi cum sunteti?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

welcome back claudiu!

dandusa a fost foarte foarte cuminte... intr-una ne povestea cat de dor ii e de tine si ei si crinutzei, si cum te asteapta ele cu dragoste sa vii acasa!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani sebastian!! sa cresti mare, sanatos si voinic, si cand o veni vremea, sa papi si laptic :)) felicitari, mamico!!!

bun venit, claudiuuuuuu!!!! io mai stiu unu' care te astepta cu sfletu' la gura, lustruind saptamanal racheta de tenis... :)))))

fetili, minunatili, va foarte multumesc de "complemente".. rochii/cizme/pantofi/etce etce chiar nu-s stilu' meu, io daca nu-s in bluji si-adidasi..parca calc pe oua.. :)) dar, ma rog, este ocaziuni care impun..asa ca..asta e, prestam :) oricum, da, a fost frumos, zapada aia a meritat si programul impus de dupe... ce sa mai zic de vinul fiert, si rosu, si alb, cu mar, cu portocala, cu mandarina, cu ce vreti voi :)) noroc ca ne plimbam pe la 0 grade, ca altfel manga-mi scria pe frunce :)) donia, pozele frumoasele is facute pe drumul spre trei brazi, aia a fost singura promenada fara lesa (si cam singurele momente cand am simtit ca respir..). una peste alta..weekendu' a trecut asa..zvrrrr..si parca nici mie nu-mi vine sa cred cand ma uit la pozici :) ce stiu e ca ne plimbam amandoi de labuta prin predeal si poiana, si faceam trasee imaginare pe unde-o sa plimbam la anu' motanu' mic, il vizualizam cu saniuta la vale pe partie, la masa ma gandeam ce fun o sa fie cand o sa-i maruntesc cartoful copt, si-o sa-i var in boticul lui de pisoi cate-o lingurita de bulz cu mamaliguta... :)) si ce stiu acum cu siguranta, trecand peste orice program artistic impus, este ca, in ceea ce ne priveste pe noi doi, chestia cu "un weekend de relaxare in doi, sa ne regasim, fara copil, bla bla blaaaa" este o maaaare tampenie :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SEBASTIAN,sa cresti mare si frumos!!!

DENIS e un scump!!!
AURAS,ce faine sunt pozele,frumoasa familie!
ROANA,imi pare rau!
TEUTZ,felicitari pt primii pasi!
DANDUSA,iupiiii!!!

si..nu mai stiu ce am vrut sa csriu,sunt ruptaaaaaaa,azi noapte s-a sculat de nenumarate ori,ii cresc in sf dintii de sus,dei din fata,e ff umflata gingia,si se vad...BAMBO hai sa ne luam de mana!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, SEBA !!!
Sa fii sanatos, frumosule, sa ai parte in viata numai de bucurii!!
Ana, tanara mamica, felicitari pt. blondutzul aniversat!!!

Noi ne pregatim sa mergem la socri Nu ma invidiatzi , nu-i asa?? Si stam vreo 3-4 zile. Sotul meu are ceva treaba pe acolo si vrea neaparat sa ne ia cu el, hai c-a fi bine, no!
Parca aud: "Vai, da' copilu' asta nu mananca chiar nimic???!!! Vai da numa' leganat adoarme????" nervi de otzel si la drum!!

Dandusooo, mi-au dat lacrimile simtind fericirea voastra...ma bucur mult, mult.
Kikineata, felicitari !! In cateva zile merge perfect gargaritza gargaritelor!
Laura, ei, ai luat slujba??
Marani, vesti bune ne dai???
Dianocica, multa sanatate lui D mic si nopti mai linistite va doresc!
Dia, dar pozele de la petrecere?? Hai ca de la socrii nu se prea cade sa intru pe net, tre sa fiu gospodina, harnica, Hai, ca vreau sa va vad pe toate si pe Oana in primul rand.

Am vazut frumoase, frumoase poze cu denis, super barbatel, Oana slaaaaaaaaabaaaaa, cu super blugi, bunica tipa bine, am vazut minunata familie de Aura de care mi-a fost tare tare dor . Am vazut-o pe Ktrinel enervant de tanara si am remarcat si in poze ca se simte f f f bine in pielea ei, am vazut-o pe Julie zambind intr-o poza, pe bune! L-am admirat pe Octavian, omul-spectacol si si ... nu mai stiu, dar jur ca am vazut tot.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

aa, da !
Am uitat-o tocmai pe diafana, distinsa, fragila, mult-prea-frumoasa A_deju ... Atat de bine iti sta asa...si ce ochi frumosi ai!! Sa te fardezi mai des!!
Bambo, Adinazot, multa rabdare si putere sa treceti peste scurta perioada maraita...
Roana, imi pare rau...sper sa-l gasiti.
Danita, vocea a revenit sau tot pe mute??
Doloreeeeeeeeeees!!!!! Cum sunteti??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Sebastian

Asiza ce frumusel e Denis. si mai mamico acolo se ascunde cantarul? . pozele la pom sunt superbe, iar tu arati super bine. multa sanatate, poate febra e de la dinti.
Auras ce fetite frumoase...
l-am vazut si pe Octavian. in poza aia se pregatea pentru o rostogolire? asa peste cap?
Marani multa sanatate soacrei. pupam ochioasa .
si am admirat-o pe a_deju. sper sa nu mai zici vreodata ca ai kg in plus. in poza asta ai niste picioareeeeeeee...si eu cred ca m-as gandi tot timpul la Cris daca ar fi sa plec undeva fara ea, nu mi-ar arde de nimic. oricum n-as avea cum sa plec fara cupil ca n-am cu cine sa o las.
chris multa sanatate .
Dianarus ma bucur ca au trecut bubitele lui Marc.

cred ca ne dau ocol niste muci. si nu stiu de unde i-a agatat. sper sa nu tina mult, acum doar e infundata.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aka, da, in poza aia cu manile pe sus se pregatea de rostogolire..se pune cu capu in pat, fundu in sus si se impinge in cap..mi-a fost frica sa il las sa nu isis suceasca gatul..asa ca bunica-su l-a tinut de cap in timp ce efectua acrobatia..de fiecare data..mi frica sa il las singur!

ati remarcat ca nu am zis nik de pozele lui a_deju, nu? ma roade rau invidia..cracii lungi, fusta scurta...nu mai vreau sa vad astfel de poze...si mie imi statea bine candva cu fusta scurta...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput