LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
Neata 
Pe noi scrie maraiala....maraiala....maraiala...maraiala...trezit de 100 ori pe noapte...dormit cu noi in pat...toata ziua se tine de pantalonii mei
cum ma vede la pc e calare pe mine,
simt ca nu mai am putere 
am citit tot,vizionat super poze 

SEBA de anateo

cu intatziere 

Alexia de teutz

Alessia de miraco

Matei de irinabr

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
roana, nu stiu ce sa-ti spun... doar ca-mi pare rau...
bambo,
si putere pt zilele cu maraiala...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
roana..succes sa o gasiti...stiu cum e sa pierzi un animal drag..eu am pierdut 2 pisici cand eram mica..ma sculam cu noaptea in cap si mergeam pe strazi sa le caut..nu le-am mai gasit niciodata...dar cateii au un simt mai dezvoltat decat pisicile..stiu sa vina acasa...
bambo...
aura, da tu crezi ca s-a incaltat singur cu masura 44? nuu, a incercat el dar se ducea in bot..l-a ajutat taica-sau..ce i-a mai placut plimbarea prin casa in pantofii lui!!!noi eram cu lacrimi in ochi de atata ras...
am vazut si pozele 
shoshika 
dianarus, am trimis toate materialele despre psihologia copilului pe mailul comun..lectura placuta!![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
asiza spune:
Auras, ai doua fete minunate, frumusele foc...si fa bine de pune mai des poze ca daca va vedeam pe strada nu va recunosteam
...Mi-a placut si tortul! 
Pai bine, mai Diana, noi vorbim la tel si tu nu zici nimic??? De pe forum tre sa aflu ca vii la Cluj...te astept la noi musai! 
Seba!!!! Te pup cu drag pe falcutele grasunice
...
Denis n-a mai facut febra peste 38 INCA...37.7 si 37.9, ceea ce e ceva normal la noi, nu ma mai stresez la febra asta...maine mergem IAR la medic, la control
...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
chinico spune:
Anateo sa-ti traiasca feciorul, sa va dea DD multa sanatate si noroc in viata, iar lui Seba ii tinem pumnii sa scape repede de urata de alergie!
LA MULTI ANI SEBA!
asiza spune:

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
dandusa spune:

La multiii ani,Sebaaaa

sa cresti mare,sanatos

mi-am culcat copilasii
si ma relaxez putin cu pozele voastre
,am dormit calare ingramaditi...,dar a fost minunat...,Crinuta s-a acomodat fff repede...,se joaca,fuge,il pupa,vine la el in brate...,Claudiu este topit...
aseara pina sa adorm ii priveam pe amindoi cum dormeau linga mine...,tati sforaia,Crinuta fornaia...,eu mai aveam putin si cadeam din pat...,dar tare minunat a fost...,plutesc...
si stralucesc de fericire,in citeva ore mi-am recapatat culoarea mea de dinainte...
,radiez...,sintem acasa ,sanatosi,impreuna...
ps:Auras,sinteti minunati
,ffff frumosi,poza de familie este superba...
,apoi am ris cu lacrimi"ma da pe razatoarea mica si apoi ma stoarce"

Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
asiza spune:
Dandusa, transmite-i lui Claudiu un bun venit calduros de la noi!!!! Ma bucur tare mult pentru voi!!!!...pfiu, nu mai am rabdare nici eu...Va pup 
Slideshow
dayanara spune:
roana - sper din tot sufletul sa gasesti catelusa
dianoncica - voi cum sunteti azi?
asiza - frumoase pozele, mai ales cele langa brad, tu semeni tare de tot cu o fata pe care am cunoscut.o demult in romania, dar am vazut ca te cheama oana, pe ea camelia, ma uit repede la tine in profil :)
ivan si dayanara
Lavinia_P spune:
Dandusa,

- emotionant.. Claudiu- bine ai venit!
A-deju,

- vreau si iooooo... vreau si ioo... (nu mai spun ce vreau ca vii la iasi si ma iei la bataie
)
Asiza,Dianocica,Chris,
Multa sanatate!
LA MULTI ANI
pt toti micutii pe care i-am ratat:
Sebastian,
Alexia,
Octavian,
Pisi,
Ana,
Celeste
felicitari mamicilor! Sanatate si numai bucurii!
minunea mea