LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, e mortal Octavian! Se vede ca s-a distrat de minune!
Ktrinel, am vazut si pozele cu voi! Iti sta tare bine tunsa asa, iar de Julia m-am indragostit definitiv

Eu mai am putin si o iau razna...iar a facut febra 38.4...stiu ca nu e mare, dar nu ar trebui!!!

Chris, sanatate multa Alexandrei si taticului!
Dayanara, bine ati revenit acasa! Insanatosire grabnica!
Donia, Cristi cum e?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SONIA si OANA GEAMBASU sunt la pro tv, la daruiesti si castigi. Pireus bank au donat 10.000 euro.

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Merge Gargarita!!!! ieri doi trei pasi azi cinci sase....URAAAA!!!

Cand o sa merga de-a binelea??....ca ea pleaca si cand nu-s eu pe-aproape si mi-e frica sa nu cada...stiu o sa spuneti ca toti cad...

Sunt fericita...si ea rade de fericire ca merge, rade asa de tareeee.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Celeste Maria, Ana, Mihnea Octavian, Tudor Alexandru

Alexia Iarina, Matei Cristian, Alessia Elena

sa fiti fericiti si numai bucurii sa aduceti parintilor. felicitari mamicilor pentru minunile pe care le aveti .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Alexia, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si voioasa!!! Ai o mamica EXCEPTIONALA si EXTRAORDINARA! Teutz chefuiesti??

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Merge Gargarita!!!! ieri doi trei pasi azi cinci sase....URAAAA!!!

Cand o sa merga de-a binelea??....ca ea pleaca si cand nu-s eu pe-aproape si mi-e frica sa nu cada...stiu o sa spuneti ca toti cad...

Sunt fericita...si ea rade de fericire ca merge, rade asa de tareeee.

Gargarita Gargaritelor

doar in sosete prin casa a mers bine dupa 2 saptamani..incaltat cu pantofi pe afara a mers cam dupa alte 2-3 saptamani, fara sa mai cada in bot!
da, o sa tot cada..pe afara poti lua ham ..sa o inveti si incaltata!

felicitari

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Alexia Iarina!
La multi ani Alessia Elena!
La multi ani Matei Cristian!

Numele de Alexia / Alessia este o varianta a numelui "Alexandra" vine de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor sau al oamenilor".
Iarina Acest prenume denota creativitate si originalitate, dar in acelasi timp confera un sentiment de superioritate, care o face pe purtatoare sa respinga punctele de vedere ale celorlalti. Isi asuma responsabilitati considerabile si prefera sa lucreze independent, fara vreun amestec din partea altora, avand niste idei bine definite. Este perspicace si ceilalti pot avea incredere ca va duce orice treaba la bun sfarsit. Tinde sa fie perfectionista, preferand astfel sa rezolve ea insasi anumite sarcini, in loc sa ii delege pe altii, care ar putea avea rezultate mai putin satisfacatoare. Se adreseaza foarte direct si fara ocolisuri.

Elena Purtatoarea acestui prenume vrea sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti si are o fire prietenoasa, sociabila, incantatoare. Se lasa, insa, prea usor influentata de ceilalti si poate fi insensibila, indepartandu-i astfel pe cei din jur. Desi isi face cu usurinta noi cunostinte si pare placuta si concilianta in conversatii, poate deveni inflexibila si autoritara, daca lucrurile sunt impinse prea departe. Ceilalti stiu ca nu i se poate dicta ce sa faca si ca rareori se razgandeste, o data ce a luat o decizie. Prefera situatiile care ii lasa, cat de cat, libertate, si e reticenta cand vine vorba sa-si asume responsabilitati sau un volum de munca prea solicitant.

Matei - Provine din cuvantul ebraic mattityahu care inseamna "dar de la Dumnezeu". Vechi nume d eorigine ebraica, Matei se poate traduce drept dar sau cadou, dupa unele interpretari si ca fidelitate, credinta dupa altele. In oricare dintre variante, numele a devenit pretuit in tarile europene dupa aparitia crestinismului, datorita aprecierii de care se bucura Apostolul Matei. Cei mai multi dintre purtatorii acestui nume sunt mezinii familei si, de aceea, sunt pretuiti pe tot parcursul vietii de catre rudele apropiate. Totusi, in copilarie, cel caruia i se da acest nume este predispus la boli specifice varstei, ale caror urmari vor fi mai serioase decat la alti copii de aceeasi varsta, dar consecintele se manifesta mai ales la nivel psihic.
Cristian Desi creativ si original, purtatorul prenumelui Cristian este frustrat si are o fire emotiva si imprastiata. Independent, dar prietenos si generos, se dovedeste spontan, expresiv si vorbaret. In general, este binedispus, desi uneori se poate dovedi insensibil si sarcastic. Acest prenume ii confera creativitate si o latura artistica, inclinatii muzicale, iar originalitatea sa se poate regasi in tot ce face. Ii place sa se lase condus de impulsuri, actionand fara planuri sau pregatiri prealabile. Moralul ii creste direct proportional cu incurajarile si aprecierea celorlalti.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

KTRINEL Bravooo!!! Felicitari!

Si noi suntem incepatori, asa ca sa/ti zic: merge prin casa, de azi , mai bine, adica distante mai mari...afara, nu a mers pana aseara, cand am fost in mall, si tot vroia sa mearga la diverta, sa aranjeze putin cartile...asa ca in premiera, aseara a mers, incaltata, numai singura...si eu radiam de fericire, ca se oprea lumea sa mi/o laude

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by eri_ka

Am lipsit mult si am restante mari. Dar am fost plecati la munte si am sarbatorit-o pe micuta, i-am taiat motzul, am petrecut, ne-am bulgarit, plimbat cu sania, baut vin fiert,mancat mult.

eri_ka, ai scutire Sa va fie de bine petrecerea si voua... vin fiert la munte
Ce a ales Ingrid de pe tava?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Sunt pe picior de plecare, dar tre sa spun. Ingrid a ales peria de par, seringa si banii. (Pazea DANDUSA, cred ca fiimea vrea sa -ti ia diploma )

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sunt inainte de 'musafiri' asa ca daca ciufulesc pe cineva..ignorati...a doua zi de nervi, fund in sus...clasicele

dayanara e normal sa plangi dupa asa un moment greu. cred ca ai avut inima cat un purice tot timpul. hai, scoate tot, in mod organizat , si maine sa te vad fresh, pregatita pt ivan.

chris sper ca deja sunteti mai bine. toti 3. ar trebui sa se dea niste diplome..doctor in DC .

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput