LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
desiree spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
inainte sa inceapa tavalugul....
desireeoctavian e un adevarat barbatzel..sunt topita dupa el.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
si inca nu ai vazut pozele! hai ca mi-au murit laudatorii...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
anateo2004 spune:
ALESIA
Alexia 
MATEI 
a dejeu wow ce poze! iar tu arati traznet!
ktrinel ce puternica e!sa scoata ursul din iglu
yagmur de acord!noi mai mergem sigur in vara.
chris imi pare rau ca sunteti bolnaviori.eu zic sa aplici sfaturile lui alex pe el
sa vedem cum se simpte.
dianarus ma bucur ca sunteti bine!
dandusa paraca pluteste ceva in aer

eri_ka spune:
Am lipsit mult si am restante mari. Dar am fost plecati la munte si am sarbatorit-o pe micuta, i-am taiat motzul, am petrecut, ne-am bulgarit, plimbat cu sania, baut vin fiert,mancat mult.
La multi ani Alexandra Graziella!
ALEXANDRA Purtatoarea acestui nume este ambitioasa, insa si materialista. Isi doreste intotdeauna tot ce e mai bun si nu se multumeste cu mai putin. Ii evalueaza imediat pe cei din jur, iar opinia ei se bazeaza pe felul in care arata, semnele de succes material si standardele lor de calitate. Are un simt dezvoltat pentru afaceri, recunoaste imediat o idee profitabila si este un bun consilier in afaceri.
GRAZIELLA - (lat. "gratia") - "cea gratioasa"
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Donia spune:
La multi ani Alexia! 
La multi ani Matei Cristian! 
La multi ani Alessia Elena! 
Felicitari pentru primul vostru anisor!
Teutz, Irina si miraco, felicitari si sa va creasca mari fulguletii, sa aiba parte numai de bine si fericire! Si voi pe langa ei!
quote:
Originally posted by dianocica
ruxandra, shoshika, donia ori veniti voi dupa mine (hoooooopa-sus), ori pana maine vin eu dupa voi...si sa vad cum ma mai scoateti pe mine dup-aia...
Nuuu, eu nu sunt in butoi! Imi vine sa ma arunc uneori si chiar o fac, dar dupa ce dau cu capul de capac si zac o perioada ametita, imi revin
Ktrinela, ce faina e Julia! Bai, e mortala, am ras la unele poze, mai ales la aia la care trage de urs... si mai are cateva cu o figura atat de faina!
Unde a fost mosul, la firma?
chinico, foarte important! "asa ca daca vede ca mama si tata mint, va minciuni si ea." Asa e... trebuie luata hotararea de a fi onest cu copilul tau... ma rog, mai putin in chestiunea lui Mos Craciun
chris, sanatate celor doi Alex! Sper sa treaca repede!
acs..."Ia ghiciti voi cum ii spune baiatu' casutei? :)" - ma duce gandul numai la prostii in dimineata asta... raspunsul incepe cu ca de la casa si se termina tot cu ca, de la casa
He, he, vad ca am ghicit
desiree, sa va fie de bine petrecerea! A chefuit omul, nu gluma...
dayanara, bine ati revenit! Dar nu se putea intampla nimic grav, pentru ca esti o mama informata care a dus copilul la spital la timp si acolo s-au ocupat bine de el. Deci ai facut ceea ce trebuia si acum Ivan e bine, gata plansul!
a_dejule, vai de capul meu si de zilele mele, ce poze frumoase, maica! ACUM sa-mi spui unde le-ai facut, ca la altceva nu ma pot gandi!
Se vede Piatra Craiului intr-una din poze? Ati fost la cucu-bau, Fundata, ceva? Maica mia, pune ceva pe umerii aia goi, ca te trage curentul!
dandusa, bravo pentru diploma!
O fi venit pana acum Claudiu? Ah, cum ne tineti pe jar... Hai ca diseara ai scutire, dar maine dimineata sa va prezentati aici amandoi sa va vedem cat sunteti de fericiti!auras, asa scurt? pupici pentru fete, sper ca sunt bine amandoua!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by eri_ka
Am lipsit mult si am restante mari. Dar am fost plecati la munte si am sarbatorit-o pe micuta, i-am taiat motzul, am petrecut, ne-am bulgarit, plimbat cu sania, baut vin fiert,mancat mult.
eri_ka, ai scutire

Ce a ales Ingrid de pe tava?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
Dayanara bine-ati venit acasa
Ivan e bine acum? spune-mi v-au pus pe regim? ce medicamente ati luat, inafara de intravenoase? Cum v-au tratat prin spital?
Chris offf si Dani aseara a inceput un urlat ingrozitor, si nu stiam ce sa-i fac..cred ca erau crampe..speram sa nu ne pasca o gastrita...in fine, stii cum s-a potolit din plans? Pe genunchii mei, in fata laptopului ascultand vaca lola...
S-a mai trezit plangand in miezul noptii si i-am dat 60ml musetel caldut... nu stiu ce-o fii...dar a tras al meu neste partzuri puturoase raaaaaau...bag sama ca-i si unpika constipat...
dandusa...esti tare in parcare
dai de baut ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
doradora spune:
eiiii, pe vaca lola nu am testat-o inca, si nu ne dorim sa fie cazul, dar daca totusi se intampla, va comunicam impresii...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
eri_ka spune:
.. continuare, ptr data de 8 dec:
La multi ani Celeste Maria !
La multi ani Ana !
La multi ani Mihnea Octavian!
La multi ani Tudor Alexandru!
CELESTE - (latină) calelestis = ceresc.
MARIA Desi acest prenume induce dorinta de a lucra in armonie cu ceilalti, determina, totodata, un sentiment de superioritate si o fire bagacioasa. Isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti, dar, in acelasi timp, se poate implica prea mult in problemele lor facandu-si, astfel, prea multe griji. Isi doreste sa isi intemeieze o familie si propriul camin si are capacitatea de a instaura intelegerea si armonia in familie, fiind flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii si nu ezita sa aiba grija de orice copil are nevoie de ea. Evita certurile si animozitatile ori de cate ori este posibil, preferand sa evite un subiect, decat sa aiba o discutie care ar rani sentimentele cuiva.
ANA Purtatoarea acestui nume este sensibila si atenta la cei din jur, insa introvertita, lipsita de incredere in sine si cu toane. Este creativa si idealista, se poate exprima in diverse domenii literare si artistice. Isi doreste armonie si rafinament. Intuieste imediat sentimentele si gandurile celor din jur, insa nu reuseste sa raspunda fluent acestora.
MIHNEA Acest prenume induce creativitate si originalitate, dar, in acelasi timp, limiteaza orizonturile si versatilitatea, stimuland inclinatia catre tehnica. Fire practica, purtatorul acestui prenume este muncitor si isi abordeaza sarcinile sistematic. Il intereseaza mai degraba lucrurile tehnice, mecanice si stiintifice, decat manifestarile artistice, culturale sau sociale. Tinde sa priveasca viata cu scepticism si este destul de materialist. Pentru a-si atinge telurile, este foarte independent si isi pune la bataie toate resursele, este rabdator si hotarat. Astfel, poate fi foarte sigur de el si categoric cand isi exprima ideile si opiniile, motiv pentru care ceilalti il pot percepe ca fiind lipsit de tact si neprietenos.
Octavian Provine dintr-o expresie latina insemnand "al optulea". La romani, cel de-al optulea copil al unei familii primea supranumele Octavus, iar Octavia reprezenta, totodata, si numele unei nobile ginte romane. Numele incepe sa devina frecvent abia dupa Renastere, el nefiind puternic reprezentat de onomastica uzuala crestina. Carateristica principala a persoanei botezata cu acest nume este imaginatia. Aceasta functioneaza atat in interesul, cat si in dezavantajul sau, in functie de context. Daca lucreaza intr-un domeniu in care creativitatea este necesara, va face fata cu succes; in viata personala poate avea insa tendinta de imagina posibile variante ale unei situatii cu o intensitate atat de mare, incat risca sa confunde realitatea cu ipotezele pe care le construieste in minte.
TUDOR Provenind de la grecescul Theodoros, numele este compus din cuvintele grecesti theos – zeu – si doron – dar. In Grecia antica, purtatorii acestui nume erau considerati daruri ale zeilor. Caracterul pe care acest prenume il determina posesorului sau este complex, cu o mare capacitate de intelegere pentru semeni. Una dintre calitatile acestei persoane se refera la abilitatea de a intelege ce gandesc ceilalti si motivatia actiunilor lor. Faptul ca isi foloseste imaginatia, logica si intuitia pentru a se pune in pielea altora il poate ajuta sa isi castige renumele de persoana inteleapta. In viata de zi cu zi, acest barbat se poate dovedi, daca nu un sef bun, cel putin un coleg excelent, caci stie sa imbine umorul cu solidaritatea, pentru a genera eficienta la nivelul intregului colectiv in care isi desfasoara activitatea. Talentele sale acopera o larga paleta, mergand de la indemanare pentru chestiunile tehnice si electronice, pana la cunostinte din muzica si literatura.
ALEXANDRU - de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor / al oamenilor". Devenit celebru datorita regelui macedonean Alexandru cel Mare, numele este mult mai vechi si are origine greaca. Este format din combinarea a doua cuvinte, traducandu-se prin care apara pe oameni.Posesorul acestui prenume este un barbat independent, cu multa incredere in fortele proprii si uneori chiar orgolios. Cu toate ca are o minte iute si este abil in rationamente intelectuale, se descurca foarte bine in munca fizica, pentru ca stie in mod instinctiv care ii sunt limitele si cum sa isi dozeze eforturile. Are idei si pareri foarte clare despre aproape orice, iar acestea sunt, in general, bazate pe o buna informare. Odata format, caracterul lui Alexandru se va modifica de-a lungul timpului foarte putin si, oricum, nu in profunzime
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
desiree spune:
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
desiree spune:
eri_ka..multumesc pentru semnificatia numelui!
varsta Octavian;